Beste borstkolf kopen? Top 5 ALLERBESTE Van 2019!

Ben je op zoek naar de beste borstkolf voor je baby? Dan ben je in elk geval niet alleen, want een geschikte borstkolf zijn en blijven nog steeds immens populair. Maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier de beste borstkolven deze zijn betrouwbaar, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer moeders maken er gebruik van als werk weer begint. In dit blog deel ik de TOP 5 beste borstkolf van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Beste borstkolf kopen

Je kan niet altijd in de buurt van je baby zijn om borstvoeding te geven. Dan is kolven een goede oplossing want je baby kan dan altijd afgekolfde melk drinken en er gaat geen kostbare moedermelk verloren. Geef jezelf rust en je baby de juist voeding.

 1. Philips Avent SCF332/01 – Enkele elektrische borstkolf 
 2. Philips Avent SCF330/20 – Handmatige borstkolf 
 3. SCD223/20 Philips Avent – Elektrische borstkolf – Comfort set
 4. Philips Avent SCF334:31 – Dubbele elektrische borstkolf
 5. Medela Harmony – Borstkolf – Handmatig incl Calma

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste kolfapparaat die handig, kwalitatief zijn en met extreem comfort. Lees verder!

Beste borstkolf van 2019

1. Philips Avent SCF332/01 – Enkele elektrische borstkolf met Philips Avent babyfles (125 ml)

Goed moderne borstkolf is echt van deze tijd. Als je je prettig en ontspannen voelt, gaat de melkafgifte gemakkelijker. Daarom heeft Philips de Philips Avent SCF332/01, de meest comfortabele borstkolf tot nu toe, gemaakt: je kunt nu gemakkelijk zitten, zonder dat je voorover hoeft te leunen, terwijl de zachte massagekussens de melkafgifte voorzichtig stimuleren. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees hier alle 47 reviews van andere Philips Avent SCF332/01 – Enkele elektrische borstkolf met babyfles gebruikers >>

Voordelen:

 • Comfortabel
 • handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Philips Avent SCF332/01 - Enkele elektrische borstkolf met Philips Avent babyfles

De ideale elektrische borstkolf voor dagelijks gebruik als je niet te veel wil betalen maar wel top kwaliteit wil. Als nummer 1 van 2019. De 47 ervaringen zeggen genoeg en dit is ook de favoriet van ons.

Bestel Philips Avent SCF332/01 – Enkele elektrische borstkolf met Philips Avent babyfles voor €89 bij Bol.com >>

2. Philips Avent SCF330/20 – Handmatige borstkolf met Philips Avent Natural babyfles

De aanrader van vele moeders, omdat deze makkelijk en lekker stil werkt. Ik ben heel blij met deze handkolf. Heb ook een elektrische maar die pak ik nooit meer. Je krijgt geen vermoeide hand van het knijpen. Als je een goede melkstroom hebt, kun je het hendeltje ingedrukt houden. Je hoeft niet steeds heen en weer te pompen! Lees hier 33 reviews van andere Philips Avent SCF330/20 – Handmatige borstkolf met Philips Avent Natural babyfles gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit

Top 2 Philips Avent SCF330:20 - Handmatige borstkolf met Philips Avent Natural babyfles review

Een fijne handmatige borstkolf met alleen maar voordelen. Dagelijks gebruik voor het beste resultaat. Een aanrader als je prijs/kwaliteit belangrijk vindt.

Bestel Philips Avent SCF330/20 – Handmatige borstkolf met Philips Avent Natural babyfles voor €37,95 bij Bol.com >>

3. Philips Avent SCD223/20 – Enkele elektrische borstkolf – Comfort set

Het favoriete borstkolf set voor thuis of voor op werk? Omdat deze zo eenvoudig en volledig is om mee te nemen! De Comfort-set voor hulp bij borstvoeding is de ideale set voor moeders die hun melk willen afkolven. De set bevat alles wat moeders nodig hebben om de melk af te kolven en te bewaren, en om hun baby te voeden. Lees hier 16 reviews van andere Philips Avent SCD223/20 – Enkele elektrische borstkolf – Comfort set gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Fraai design

Top 3 Philips Avent SCD223:20 - Enkele elektrische borstkolf - Comfort set reviews

Dit product is een aanrader als je alles wilt halen uit je borstkolf set en alles in 1x wilt aanschaffen en prijs/kwaliteit super belangrijk vindt.

Bestel hier Philips Avent SCD223/20 – Enkele elektrische borstkolf – Comfort set voor €182,85 bij Bol.com >>

4. Philips Avent SCF334/31 – Dubbele elektrische borstkolf

Deze dubbele elektrische borstkolf blijft een gewilde voor vele moeders! Ik heb deze dubbele elektrische borstkolf ruim twee weken getest en ik kan wel stellen dat ik een fan van dit apparaat ben. Op de verpakking staat in grote letters ‘Ultra Comfort’, het zou het kolven een stuk prettiger maken. En dat is echt zo. Ik raad dit product iedereen aan! Lees hier 17 reviews van andere Philips Avent SCF334/31 – Dubbele elektrische borstkolf gebruikers >>

Voordelen:

 • Goede prijs/kwaliteit
 • handig in gebruik
 • duurzaam

Top 4 Philips Avent SCF334:31 - Dubbele elektrische borstkolf review

Als ouder die opzoek is naar werkelijk kwaliteit en tijd wil besparen kom je niet tekort met deze Avent dubbele borstkolf elektrisch!

Bestel hier Philips Avent SCF334/31 – Dubbele elektrische borstkolf voor €183,85 bij Bol.com >>

5. Medela Harmony – Borstkolf – Handmatig incl Calma

Wil je graag je unieke schommelstoel én mooie eetstoel? Dan is dit product dat je al lang wilde hebben. Lionelo Niles is een multifunctionele kinderstoel voor kinderen vanaf de geboorte, en kan ook dienen als een schommel ligstoel. Een peuter kan deze gebruiken tijdens de maaltijden, en tijdens het spelen. Lees hier 4 reviews van andere Medela Harmony – Borstkolf – Handmatig incl Calma gebruikers >>

Voordelen:

 • Fraai design
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 5 Medela Harmony - Borstkolf - Handmatig incl Calma review

Bestel hier Medela Harmony – Borstkolf – Handmatig incl Calma voor €52,95 bij Bol.com  >>

Kolfapparaat?

Een kolfapparaat haalt melk uit je borsten doordat het een vacuüm opbouwt en verbreekt. Dit bootst deels het zuigen van je baby aan je borst na. Je hebt kolfapparaten die je met de hand bedient (een handkolf) en die elektrisch werken (elektrische kolf).

Tips voor het kolven

Sommige vrouwen hebben er geen enkel probleem mee, maar voor andere vrouwen is het lastiger om voldoende melk te kolven. De volgende tips kunnen je helpen:

 • Kolf als je volle borsten hebt
 • Ontspan, masseer en maak je borsten warm
 • Stel je kolfapparaat in op jouw ‘ideale’ stand

Zoek je nog de beste kinderbuggy?

Zo is de kinderbuggy is geschikt voor kids van 6 maanden tot 4 jaar of maximaal 15 kg. Kinderbuggy’s zijn handig omdat ze licht van gewicht zijn, omdat je ze ook compact in kunt klappen en eventueel op de fiets of auto kan meenemen.

Voor de kleine kindjes die nog erg veel slapen is het prettig als je de buggy eenvoudig kunt verstellen in slaapstanden. Ook zijn er duobuggy’s die geschikt voor zijn voor het broertje of zusje. Wil je de buggy meenemen op de fiets? Gebruik dan een buggydrager. De meeste dragers zijn geschikt voor buggy’s tot 7 kg.

Het probleem is dat er zoveel verschillende variaties en soorten kinderbuggy’s zijn en veel hebben extra mogelijkheden die niet eens nodig gaat hebben. Hoe kies je de beste buggy voor je kleintje? Hopelijk heeft dit artikel je al goed op weg geholpen.

Klik hier voor Top 10 lijst van de buggy’s van 2019>>

Wat is de beste babyfles voor je kind?

Goede baby fles in huis is onmisbaar voor jouw prachtig baby toch? Ben je op zoek naar de beste baby fles met goede afwerking en hoge kwaliteit, maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier de beste babyflesjes deze zijn innovatief, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer mensen maken er gebruik van.

TIP: Beste baby fles kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019! >>

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.