Cursus zelfvertrouwen? ALLERBESTE training van 2019!

Cursus zelfvertrouwen? Jij bent opzoek naar dé manier om blijvend zelfvertrouwen te krijgen. Maar werkt deze online training echt? Ontdek of dit de Makkelijkste en snelste Manier is om in korte tijd je zelfvertrouwen en zelfrespect terug te vinden. Lees snel verder.

LET OP: Blijvend Zelfvertrouwen heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Cursus zelfvertrouwen

Aangezien er online enorm veel zelfvertrouwen cursus en boeken verkrijgbaar zijn, is het wel belangrijk om te weten of je niet wordt opgelicht. Klinkt misschien een beetje te direct maar het is vaak wel zo. Ik heb zelf 4 jaar ervaring met NLP en zelfvertrouwen bouwen en daarom schrijf ik deze review voor jou.

Dat Frank de Moei een bekende trainer is mag voor zich spreken bekend van AD, RTL nieuws en de happinez.

Het was mijn persoonlijke doel om via het internet mijn zelfvertrouwen te verbeteren. Ik heb een hoop online training geprobeerd in de jaren en steeds kwam de e-cursus van Zelfvertrouwen voorbij. Maar de videocursus van Frank de Moei. Wat vind ik ervan? Moet jij deze e-cursus gaan kopen?

De praktische tips van Frank kan echt iedereen helpen. En misschien ben ik daarom wel zo’n fan van zijn werk.

Online Training ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ van Frank de Moei

bron: newstart.nl

De meeste zullen Frank kennen van zijn site: newstart.nl, Training of via workshops. Hij is al 15 jaar bekend als professionele life-coach en al bekend in Nederland en België.

Frank is een internationaal trainer en gediplomeerd life-coach, aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Naast opleidingen en diploma’s in positieve psychologie en professionele Life-coaching maakt hij gebruik van mijn jarenlange ervaring op het gebied van training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Starten met een cursus zelfvertrouwen?

Daarnaast heeft hij het programma ontwikkeld genaamd ‘Online Training Blijvend Zelfvertrouwen’. Het zijn volledige 13 lessen met 3 modules (Analyseer je vertrouwen, Ontdek je zelfvertrouwen, Creëer nieuw zelfvertrouwen) en 3 extra e-boeken (Alles in het Nederlands) waarin hij stap-voor-stap alles uitlegt hoe blijvend zelfvertrouwen kunt krijgen in een paar weken.

Omdat ik al direct een reactie terugkreeg van Frank op mijn mail! Was het voor mij een eenvoudige keuze om de sprong te wagen en de e-cursus te proberen.

Online Training Blijvend Zelfvertrouwen? Betrouwbaar ?

bron: newstart.nl

Ik kende Frank de Moei al persoonlijk via zijn websites en vele blogs wist ik meteen dat hij ‘echt’ persoon was en ook in de de foto’s die je tegenkomt op Google zoekresultaten. Frank deelt ook gewoon zijn KVK gegevens en zijn adres op de site. Daarbij heeft hij ook verschillende onderscheidingen als coach en trainer en is hij aangesloten bij de European Mentoring & Coaching Council.

Doe gerust je eigen onderzoek, maar dat Frank de Moei betrouwbaar is twijfel ik geen moment aan. Jij en ik willen tenslotte waar voor ons geld!

Voor wie is deze e-cursus bedoeld? 

Deze cursus is echt opgezet voor jou als je:

 • Je zelfvertrouwen wilt vergroten
 • minder afhankelijk wilt zijn van anderen
 • Meer wilt vertrouwen op je eigen gevoel
 • Wilt stoppen met twijfel en zelfkritiek
 • Minder perfectionistisch wilt zijn
 • Je zekerder wilt voelen in elke situatie

Zo bestaat de cursus uit verschillende onderdelen. Het is overzichtelijk klaargezet en direct beschikbaar, maar je kunt ook altijd je vragen stellen aan Frank mocht je er even niet uit komen.

Oké, genoeg over de training en coach Frank we duiken nu samen verder de training in…

Wat zit erin de e-cursus?

Als je zoals mij bent wil je direct weten hoe ziet zo een lesprogramma eruit? Klopt? Logisch! Ik kon weinig tot geen goede reviews vinden die mij veel inzicht gaven in wat je precies ging krijgen bij het aanschaffen van het volledige programma.

Zie hieronder de onderdelen uitgeschreven.

De 13 lessen van Blijvend Zelfvertrouwen lesprogramma

 • Deel 1: Analyseer je zelfvertrouwen – 7 lessen
 • In dit gedeelte ontdekken we wat zelfvertrouwen precies is en waarom het de basis is van een gelukkig leven.
 • Deel 2: Ontdek je zelfvertrouwen – 7 lessen
 • In dit gedeelte bekijken we hoe een gebrek aan zelfvertrouwen is ontstaan en trekken we nieuwe, betere conclusies.
 • Deel 3: Creëer nieuw zelfvertrouwen – 14 lessen
 • Nu we weten wat zelfvertrouwen is en hoe een gebrek eraan ontstaat, gaan we werken aan het creëren van een gezond, sterk en blijvend zelfvertrouwen.
 • Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht! (Waarde: € 25,–)
 • Gratis Bonus #2: Het e-boek Je bent prima zoals je bent! (Waarde: € 25,–)
 • Gratis Bonus #3: Het e-boek Volg je eigen weg. (Waarde: € 25,–)

De bovenstaande onderwerpen kunnen misschien wat abstract opgevat worden. Maar als je eenmaal het complete lesprogramma bekijkt merk je dat over alles goed is nagedacht.

De online training is echt mega uitgebreid en je zult er meerdere weken zoet mee zijn om er goed door heen te gaan. Mijn tip: neem vooral rustig je tijd, lees en luister goed wat er verteld wordt je hebt namelijk alles nodig. Onthoud dat je Frank gewoon om hulp kan vragen via het programma of per mail.

Frank heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Werkt het echt: online training blijvend zelfvertrouwen?

En dan nu de grote vraag! Kun je echt aan jezelf vertrouwen werken via een online training? Ik laat de cursisten voor zichzelf spreken.

Als bewijs dat deze cursus ECHT werkt laat Frank zien dat meer dan 15.000 cursisten de online training bij Newstart gevolgd hebben. Hieronder een korte impressie van cursist Roos.

Roos: Heeft mijn ogen geopend
“Ik raad iedereen deze cursus aan. Het geld is het zeker waard, ik wou dat ik het eerder was tegengekomen. Je kan de cursus doen in je eigen tempo en gewoon thuis. Je werkt aan jezelf, met jezelf.”

JIJ gaat dit bereiken. Ik had namelijk ook geen EXTRA kennis van het creëeren van nieuw zelfvertrouwen.

Zoals je kunt zien speelt is het Roos al erg gelukt binnen een paar weken te werken aan haar zelfvertrouwen! En dit is nog maar 1 van de cursisten van Frank, de mogelijkheden zijn echt oneindig.

Je hebt nu al bewijs dat je nodig had om aan de slag te gaan met de online training blijvend zelfvertrouwen van Frank want het werkt!

Meer heb jij niet nodig.

Niet goed? Geld terug! 30 Dagen garantie, zonder vragen!

Ja, hij geeft 100% garantie. Mocht het niet bevallen binnen de garantietermijn, dan ontvang je direct je geld terug.

Hiermee laat Frank zien dat hij achter zijn blijvend zelfvertrouwen training staat en ervan overtuigd is, dat iedereen hiermee succes kan behalen.

Je hebt dus niets te verliezen. En geloof me, op het internet kom je geen enkel programma tegen dat zo uitgebreid is over Zelfvertrouwen. Ik kan het weten want heb heel wat uren gezocht naar een online training en methodes die uiteindelijk niets opleverden!

Hoe moeilijk is deze e-cursus eigelijk?

je wilt starten met een cursus zelfvertrouwen? Het is begrijpelijk dat jezelf deze vraag stelt. Toen ik voor het eerst de suggestie kreeg dat hiervoor een online training bestond van Frank dacht ik dit is veel te moeilijk.

Maar voor elk ”probleem” is een oplossing zo ook voor blijvend zelfvertrouwen en zelfontwikkeling. Je leert namelijk alles via de lessen en cursus van Frank. Zodra je de eerste video’s hebt bekeken zul je zien dat het echt niet moeilijk is en vooral een kwestie van beginnen.

Zonder enige kennis  heb ik de stappen kunnen doorlopen die Frank laat zien. Daarom durf ik met een gerust hart te zeggen dat iedereen samen met Frank als lifestyle coach en leraar aan de slag kan.

Je ontvangt vragen en opdrachten die je in staat stellen in de praktijk te oefenen zodat je direct het resultaat merkt – en een sterk en blijvend zelfvertrouwen ontwikkelt.

Conclusie: Online training Blijvend Zelfvertrouwen? Ja!

Ja! Ik heb een zeer uitgebreide complete pianoles programma Review met je gedeeld, die gebaseerd is op waarheid. Ik vind het belangrijk dat je de juiste keuze maakt aangezien er op het internet van alles wordt beloofd.

De Pianolessen die worden aangeboden zijn een complete video cursus waarin je van A t/m Z alles geleerd krijgt. De video’s zijn duidelijk en in het Nederlands opgenomen. Lees hier 476 ervaringen van de online training Blijvend Zelfvertrouwen gebruikers >>>

Voordelen:

 • Stap voor stap begeleiding
 • Tevreden zijn met wie je bent
 • Gegarandeerd Resultaat
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Let op, tijdelijke korting!

Bestel hier de online training Blijvend Zelfvertrouwen voor €49 >>

Mocht je nog vragen hebben over deze Blijven Zelfvertrouwen Review, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen. Daarnaast help ik je graag persoonlijk verder!

Echt alles is mogelijk, alleen zijn dit wel mijn resultaten en jou resultaten kunnen natuurlijk variëren. Anyways, veel succes! Hopelijk geeft het je inspiratie!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.