Duitse herder opvoeden? Ontdek Hoe Deze Gelukkig zal Gehoorzamen!

De Duitse herder is het meest bekende hondenras. Deze intelligente en baasgerichte hond lijkt als pup wellicht een allemansvriend, maar wordt in de loop der maanden steeds terughoudender.

Voor een brokje of een knuffel wil deze hond graag wat doen. Hij leert het enorm snel als je dat spelenderwijs doet. Je moet alleen wel weten wat je doet, want als je hem iets fout aanleert, is het lastig weer af te leren.

TIP: “Ontdek Hoe Jij Je De Gelukkigste En Meest Gehoorzame Duitse Herder Van De Buurt Kunt Hebben…” Klik hier voor de kortingspagina >>

Wat is het Duitse Herder Handboek?

Wat is het Duitse Herder Handboek

Het Duitse Herder Handboek is een e-book dat hondenbezitters, en in het bijzonder de baasjes en bazinnetjes van herdershonden, helpt om een blije, gezonde en evenwichtige viervoeter op te voeden. Dit is een Nederlandstalig e-book in de vorm van een PDF. Je kunt het uitprinten, maar ook gewoon op je mobieltje of op je computerscherm lezen.

Wie heeft dit boek geschreven?

Wie heeft dit boek geschreven

Het Duitse Herder Handboek is geschreven door een ware liefhebber van dit hondenras. Guus Jansen heeft meer dan een kwart eeuw ervaring in het trainen en verzorgen van Duitse herders. Door de jaren heen heeft hij alle boeken over Duitse herders verslonden en met heel wat experts gesproken. Maar bovenal is het zijn ervaring die hem een waardevolle bron van kennis en informatie maakt.

Wat Guus zag, was dat er weinig tot geen Nederlandse boeken over dit hondenras waren. Omdat hij al veel tijd besteedde aan het beantwoorden van vragen van hondenbezitters, besloot hij al zijn kennis in een e-book te bundelen.

Voor wie is het Duitse Herder Handboek bedoeld?

Voor wie is het Duitse Herder Handboek bedoeld

Dit e-book is bedoeld voor iedereen die een Duitse herder gaat of wil opvoeden. Maar ook als je al een Duitse herder in huis hebt, kan dit boek je inzicht geven over het gedrag van je viervoeter.

Zoals ik in de inleiding al schreef, is een Duitse herder een snel lerend ras. Je wilt het dus meteen de eerste keer goed doen. Dit boek helpt je daarbij.

Inhoud van dit e-book

Inhoud van dit e-book

Het Duitse Herder Handboek staat bomvol interessante weetjes over het gedrag van deze honden. Zo leer je waarom ze opspringen of blaffen en hoe je dat ongewenste gedrag afleert. Je leert je hond stap voor stap om alleen te blijven zonder dat de buren overlast ervaren. Ook leer je hoe je je pup veilig in contact met nieuwe mensen brengt, hoe je deemoedplassen (plassen als gebaar van nederigheid) voorkomt. Je leert autorijden met de hond en leert hoe je gezondheidsproblemen zoveel mogelijk voorkomt.

Moet je nog een Duitse herder in huis halen, dan kun je in dit boek eerst een test doen om te zien of jou en je gezin hier wel geschikt voor zijn. Je ontdekt wat de vijf meest gemaakte fouten zijn bij de aanschaf van een herder en leert die te voorkomen. Hier kun je direct starten! 

Wat zijn de voordelen van het Duitse Herder Handboek?

  • Begeleiding van een expert in Duitse herders
  • Je leert het karakter en gedrag van deze honden kennen
  • De beste technieken voor het opvoeden en trainen van je Duitse herder
  • Je voorkomt tijd en moeite bij het opvoeden van je viervoeter
  • Je helpt je herdershond aan een gelukkig en gezond leven

Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding?

Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding

Dit boek kost momenteel € 37. Volgens de auteur, Guus Jansen, gaat dit om een tijdelijke prijs die te maken heeft met marktonderzoek. Met maar liefst 5 bonus-PDF’s boordevol extra informatie, lijkt dit een schappelijke actieprijs klik hier.

Eindoordeel: aanrader of niet?

Een eenmalige, bescheiden investering kan jouw relatie met je Duitse herder enorm doen verbeteren. Als je enkele spelfouten voor lief neemt en je vooral focust op de schat van kennis die Guus deelt, kun je dit e-book voor deze speciale actieprijs niet laten liggen. Aanrader, dus!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.