Fit methode kopen? Volledige Review met ALLE Informatie!

fit methode kopen? Wist jij dat maar liefst de helft van de Nederlanders overgewicht heeft? Door de ongezonde levensstijl die veel mensen leiden, is de kans groot dat dit percentage toeneemt. Maar tegelijkertijd is er een tegenbeweging: steeds meer mensen zien in dat zij hun gezondheid zelf in de hand hebben en beter op hun voedingspatroon en lichaamsbeweging moeten letten.

LET OP: De Fit Methode maakt gebruik van een speciale kortingspagina! Je betaalt hier altijd minder. Bespaar geld en start direct nog met korting. Kortingspagina Fit Methode >>

Als jij vindt dat het tijd is om voor eens en voor altijd fit te worden, heb je een systeem nodig dat werkt. Niet voor drie maanden, maar voor de rest van je leven omdat je gemotiveerd wordt door keiharde resultaten. Sport moet een vast onderdeel van je leven worden en tegelijkertijd dien je op je eet- en drinkgewoonten te letten. Met die insteek begon personal trainer Jeroen van der Mark aan zijn levenswerk: de fit methode. 

Wat is de fit methode? 

Te vaak storten we ons op een dieet of op de sportschool zonder echt goed te weten wat we doen. Misschien behalen we er wel iets van resultaat mee, maar de transformatie die we wensen blijft uit. En dat komt omdat we niet voor de totaalaanpak kiezen. Want slanker en fitter worden lukt alleen als je weet wat je doet; zowel tijdens het trainen als in de keuken!

De FITmethode is in de basis een boek met complete informatie over gezond leven. Dit boek is geschreven door personal trainer Jeroen van der Mark, met als co-auteur de voormalig professioneel schaatsster Neeke Smit. Samen bundelen ze hun levenslange kennis over sport en voeding in een boek dat in begrijpelijke taal is geschreven. 

Review fit methode boek
bron: fit.nl

Voor wie is het bedoeld?

De verkooppagina van de fit methode pakt uit met een bijzondere claim. “Wij geloven dat iedereen de kracht heeft om een fit lichaam te realiseren. Het enige wat jij nodig hebt is de juiste tools en kennis om aan de slag te gaan.” Het is makkelijk om hier gedachteloos overheen te lezen, maar wij van DroogTrainers.nl staan hier volledig achter; in de basis is iedereen in staat om een droomlichaam te creëren. Jong en oud, dik en dun. 

De FITmethode is er dus niet voor bodybuilders of topatleten, maar voor iedereen: senioren, scholieren, yuppen, bouwvakkers, kassameisjes, couch potatoes en ga zo maar door. Dat maakt de FITmethode sympathiek en toegankelijk. 

Waarom moet ik het kennen? 

Met het boek van de FITmethode leer je hoe je lichaam werkt, waarom lichaamsvet zich op bepaalde punten ophoopt en wat je daaraan kunt doen. Je leert welke voedingsstoffen je lichaam nodig heeft en hoe spieropbouw werkt. Hiervoor geen ingewikkelde teksten in het Engels, maar gewoon een duidelijke uitleg in je moerstaal – Nederlands.

De FITmethode bestaat in 3 verschillende uitvoeringen. Pakket 1 is alleen het boek. Als je een ijzeren discipline hebt, kun je hier zelf mee aan de slag. Het meest gekozen pakket is nummer 2, waarbij je toegang tot de app krijgt met o.a. voedingsschema’s, fitnessschema’s en een uitgebreide oefeningenbibliotheek. Pakket 3 biedt nog iets méér: een personal trainer die op afstand jouw voortgang checkt en advies op maat geeft.

“Zo veel mogelijk mensen helpen hun persoonlijke doel te bereiken.”

Onze ongezouten mening

Laten we eerlijk zijn: in het begin waren we wat huiverig. Er zijn immers zóveel systemen en fitmethodes op de markt. Maar al gauw waren we onder de indruk van de onafhankelijke aanpak (de schrijvers proberen je geen producten aan te smeren), de wetenschappelijke inzichten en het feit dat lezers leren om in feite hun eigen personal trainers te worden. Voor mensen die een leven lang gezond en fit willen blijven, is de FITmethode het enige dat ze nodig hebben.

Waarom zou ik de fit methode moeten kopen?

  • Zeer betaalbaar
  • Nederlandstalig product
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Kies het pakket dat het beste bij je past
  • Optioneel: met voedings- en trainingsschema’s
  • Optioneel: met online personal trainer 

fit methode review

 

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.