Fitchef Review! ALLERBESTE receptenboek van 2019?

FitChef Review: Wil jij Fitter Worden? Maar heb je weinig inspiratie in de keuken? De FitChef boeken bevatten snel te bereiden eiwitrijke recepten die helpen bij spieropbouw & vetverlies! Anthony Kruijver is zelfs een grote fan! Maar klopt het wel? Lees snel verder.

LET OP: Mark heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina.Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: FitChef  + Turbo >>

Fitchef review

En waarom ik zo’n fan ben van Mark van Oosterwijck? Deze held heeft niet alleen laten zien dat je eenvoudig heerlijke maaltijden kan maken. Hij heeft ook laten zien dat overgewicht verholpen kan worden met duidelijke en snelle recepten.

Geen uren meer in de keuken staan. Geen ellenlange boodschappenlijstjes met te dure producten. Nee. Een duidelijk receptenboek genaamd Fitchef waar echt alles in te vinden is wat jij nodig hebt voor strak lichaam.

Makkelijke gezonde recepten? 

Een van de meest gehoorde klachten van receptenboeken is dat ze onhandig en lastig zijn. Veel van de recepten zouden te veel tijd in beslag nemen om te bereiden. Ook een groot deel van de ingrediënten is alleen tegen de hoofdprijs verkrijgbaar.

Want jij hebt straks vast geen zin om uren in de keuken te staan om een gezonde maaltijd te bereiden. Dan is het natuurlijk veel makkelijker om een snelle hap te nemen. Een broodje kaas of worst. Of je kiest zelfs voor hap fastfood.

Waarom andere recepten falen

En dat is niet alles. Als je dan besluit om wel voor die gezonde maaltijd te kiezen, dan betaal je vaak nog de hoofdprijs voor alle ingrediënten ook! Wie heeft daar zin in? Helemaal niemand. Van dure chia-zaden tot quinoa of speltbrood.

Het is verfrissend om Mark van Oosterwijck dit alles compleet anders te zien aanpakken. De focus ligt duidelijk op het betaalbaar en praktisch houden van de recepten. En dat is precies waar wij tegenwoordig naar op zoek zijn. Waarom zouden we anders niet voor een vette hap kiezen?

Gezond kan ook snel en makkelijk zijn!

Een van de gedachten waar Mark van Oosterwijck mee wilt afrekenen, is de gedachte dat gezond eten de lastige route is. De makkelijke route naar ongezond eten moet volgens hem eens verleden tijd zijn. En ik ben het daar persoonlijk helemaal mee eens.

De voorliefde van Mark van Oosterwijck is niet zomaar ontstaan. Als kind had Mark last van overgewicht en ook de mensen om hem konden worden gerekend tot de klasse overgewicht of obesitas. Geen pretje dus op jonge leeftijd.

Een van de redenen waarom hij zelden gezond eten van zijn ouders kreeg was het lage inkomen van zijn vader. Omdat zijn vader maar weinig verdiende, was het idee er dat er dan ook zo goedkoop mogelijk gegeten moest worden. Zonder echt te beseffen dat goedkoop niet altijd slecht hoeft te zijn.

En daarom besloot Mark van Oosterwijck, tientallen jaren later, het boek Fitchef te schrijven. Dit boek stort zich volledig op de maaltijden welke door iedereen, met groot gemak, gemaakt kunnen worden. Deze maaltijden dragen bij aan een gezond metabolisme en motiveren jou om meer te bewegen.

LET OP: Mark heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina.Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: FitChef  + Turbo >>

fitchef-boek voorbeeld

Fitchef inhoud kort samengevat

Omdat jij en ik allebei weinig tijd hebben, wil ik het kort houden. Het boek Fitchef van Mark van Oosterwijck heeft in totaal een kleine 250 pagina’s. Goed te lezen dus. Niet te lang, maar ook zeker niet te kort.

Portret Mark van Oosterwijck

Dit 250 pagina’s tellende Fitchef boek staat boordevol tips, recepten en andere lessen voor een gezond en sterk leven. In totaal kom je zo’n 105 recepten tegen. Recepten waar eiwitten centraal staan om jou de optimale kracht te geven voor een sessie en de opbouw van je spieren.

Want dat is waar velen van jullie (en ikzelf ook) naar op zoek zijn. Makkelijke recepten om je spieren de voeding mee te geven die ze zo hard nodig hebben. Voor en na een intense work-out kan jij dan volledig bijkomen door een van deze 105 recepten te volgen en een eiwitrijke maaltijd te bereiken.

Je krijgt het boek thuisgestuurd. Dat wil zeggen dat je geen digitale versie hoeft te downloaden zoals bij veel soortgelijke boeken wel het geval is. Al heb ik daar zeker niets op tegen, is het soms wel zo fijn om een fysiek boek in je handen te hebben. Helemaal als je aan het koken bent ;-).

De inhoud van Fitchef richt zich verder op de tijden waarop jij de maaltijden tot je neemt. Wat is het beste moment om te eten? Voor of na je workout? En hoe zit het met ’s avonds eten en je ontbijt?

LET OP: bevatten snel te bereiden eiwitrijke recepten die helpen bij spieropbouw & vetverlies! Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: FitChef  + Turbo >>

Dit is wat ik zelf uit Fitchef heb kunnen halen

Persoonlijk heb ik altijd het meest aan de ervaringen van anderen wat betreft een boek of programma dan aan een algemene review. Zoals je hebt kunnen lezen ben ik zelf ook in het bezit van Fitchef van Mark van Oosterwijck. En daar heb ik goede ervaringen mee.

Ik heb mij altijd ongelofelijk geïrriteerd aan de kookboeken waar de recepten er prachtig uitzagen, maar er genoeg redenen waren om het recept niet te gebruiken. Of ik vond het recept te lang, te onduidelijk of de producten waren te duur. Soms stond ik wel een uur in de keuken om een ‘snelle en gezonde’ maaltijd te bereiden.

En dan waren de maaltijden misschien nog wel gezond; eiwitrijk waren ze niet. Dat terwijl de eiwitten juist dat zijn wat ik nodig had.

Met de komst van Fitchef heeft Mark van Oosterwijck mij de optie gegeven om gezond te eten terwijl ik niet uren in de keuken sta. En ook hoef ik niet mijn bankrekening te legen terwijl ik de producten afreken.

Conclusie: Moet ik Fitchef kopen? 

Voor dit bedrag voorkom jij dat je blijft kiezen voor ongezonde maaltijden die niets toevoegen aan jouw lichaam. Jouw spieren hebben eiwitrijke voeding nodig. En aangezien jij weinig tijd hebt, moeten deze maaltijden ook nog eens snel te bereiden zijn.  Lees hier 476 andere ervaringen van gebruikers van FitChef + Turbo >>

Voordelen:

  • Eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag
  • 5 stappenplan voor een persoonlijk weekmenu op maat
  • Voorbeeld weekmenu’s, meal prep tips, bewaartips
  • Geschikt voor een fit, gezond én atletisch lichaam

fitchef en turbo review

Bestel hier het Fitchef Turbo boek voor slechts € 29,95 inclusief verzending >> 

 

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

5 gedachten over “Fitchef Review! ALLERBESTE receptenboek van 2019?”

  1. Zo boek besteld en ik al zeer enthousiast over dit boek.
    Ik ken Mark al een tijdje van drogespieren en ik ben gewend dat hij alleen met kwaliteit komt. Dit wordt ook weer bewezen in zijn boek.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.