Groente curry? Deze curry heeft een bijzondere twist daar we de populaire groenten (broccoli en bloemkool) mixen met de heerlijk kruiden van de curry. De Curry is simpel, KHA én we durven te zeggen: overheerlijk! Serveer de curry met bloemkoolrijst en je gerecht is helemaal af.
TIP: ”Zoek jij 350+ recepten van de lekkerste Koolhydraatarme gerechten? Vet te Verbranden en een Plattere Buik te Krijgen in Slechts 21 Dagen! Begin vandaag met De Koolhydraatarme Chef >>
Groente curry maken
Het gerecht staat binnen 15 min op tafel! Super handig als je wat minder tijd hebt.
Recept voor ongeveer 4 porties
Wat heb je nodig?
Ingrediënten:
- 1 bloemkool, de roosjes
- 1 broccoli, de roosjes
- 3 sjalotten, gesnipperd
- ½ rode peper, in dunne ringetjes
- 250 gr champignons, grof gehakt
- 2- 4 EL groene curry pasta
- 500 ML kokosmelk
- zout en peper naar smaak
- Olijfolie om in te bakken
- 20 gr cashewnoten
- Koriander (naar smaak)
Zo maak je dit koolhydraatarme recept:
-
Kook de bloemkool en broccoli 3 min en giet af.
-
Fruit de sjalot, rode peper en champignons in een wokpan met olie.
-
Voeg de currypasta en kokosmelk toe en breng aan de kook. Voeg de broccoli en bloemkool toe en laat nog ca 10 min pruttelen.
-
Garneer met cashewnoten en evt koriander naar smaak
Voedingswaarden per portie:
- Calorieën: 520 kcal
- Koolhydraten: 10 gr
- Eiwitten: 7 gr
- Vetten: 52 gr
Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!
Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.
Wil je graag snel afvallen: Beste fat burner, kosten en wat doet het?
Dank je wel voor al die heerlijke recepten ga er vanavond weer van genieten 😉