Kabeljauw ovenschotel? Makkelijk en snel een heerlijke maaltijd!

Kabeljauw ovenschotel? Makkelijk en snel een heerlijke maaltijd op tafel? Dan heb je met dit recept een winnaar! Met relatief weinig ingrediënten zet je een heerlijk gerecht op tafel vol gezonde nutriënten. Bekijk snel het recept!

TIP: ” Ontdek het #1 Koolhydraatarmmodel voor het opbouwen van een fit en energiek lichaam! Maak gebruik van onze kortingspagina: Begin vandaag met 5 Koolhydraatarme Chef boeken  voor 5 ,- euro >>

Kabeljauw ovenschotel maken?

Kabeljauw ovenschotel

Met deze combinatie van kruiden, olie en de vis neemt dit gerecht je rechtstreeks mee naar de mediterrane.

Indien de vis bevroren is haal deze dan op tijd uit de vriezer, zodat deze ontdooid is wanneer je met het recept begint.

TIP: Dit gerecht is heerlijk met een verse, frisse, knapperige salade.

Ingrediënten, voor 8 porties:

Ingrediënten:

  • Olijfolie/ boter
  • 2 moten verse kabeljauw
  • viskruiden
  • 100 ml tomatensaus (Grand’italia Passata Classica)
  • 1 tomaat
  • 350 gr courgette
  • Oregano en Italiaanse kruiden
  • Snufje peper en zout
  • 1 Lente uitje, in stukjes of ringetjes

Zo maak je een recept: kabeljauw ovenschotel

  1. Verwarm de heteluchtoven voor op 180 °C en vet een ovenschaal in met roomboter of olijfolie.

  2. Leg de kabeljauw in de schaal en verdeel de tomatensaus en de viskruiden erover

  3. Snijd de tomaat in plakken en verdeel deze over de vis. Bestrooi met de oregano en italiaanse kruiden. Snijd de courgette a la julienne (mag ook in dunne plakken) en leg deze bovenop de ovenschaal. Strooi wat peper en zout over het mengsel heen.

  4. Laat het 45-55 min garen in de oven tot de kabeljauw gaar is .

  5. Snijd vervolgens een lente-uitje in kleine ringetjes en strooi deze over het geheel.

Voedingswaarden per portie:

Calorieën : 249 gram
Koolhydraten: 12 gram
Eiwit : 49 gram
Vet : 5 gram

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 2 Gemiddeld: 3]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.