Kabeljauw wokken: Super simpele Paleo WOK met maar 7 ingrediënten

Kabeljauw wokken? Niet iedereen kan iedere avond een keukenprins(es) zijn en daarvoor zijn dit soort gerechten bedacht. Voor de makkelijke maaltijd, die toch voedend en gezond mag zijn bedachten wij deze simpele wok met maar 6 ingrediënten! Dit gerecht staat gegarandeerd binnen 20 min op tafel. Lees snel verder!

TIP: ”Zoek jij  inspiratie en heerlijke gezonde recepten van de lekkerste Koolhydraatarme gerechten? Probeer dan onze Zomerse-aanbieding! Vandaag 6 nieuwe Koolhydraatarme Chef boeken >>

Kabeljauw wokken thuis

Kabeljauw wokken thuis

Inkoop advies: op de lokale markt is kabeljauw of vergelijkbare witvis nog te vinden voor een goede prijs. Daarbij heb je vaak ook stuk betere kwaliteit!

Recept voor ongeveer 2 porties

Wat heb je nodig?

Ingrediënten, per portie:

  • 250 gr kabeljauw
  • 4 ansjovisfilets, anders vervangen voor magere spekjes
  • 250 gr oesterzwammen
  • 350 gr groene asperges
  • 1 witte ui
  • Olie om in te bakken
  • Snufje peper en zout naar smaak

Zo maak je dit koolhydraatarme recept:

  1. Scheur de oesterzwammen grof in kleinere stukken. Snipper de ui en haal de onderkant van de asperges af. Snijd de asperges vervolgens in 3 cm stukken.

  2.  Snijd de kabeljauw in kleine blokjes.

  3. Verhit een wokpan met wat olie en bak de ui met de anjovis en knoflook. Voeg dan de oesterzwammen en de asperges toe en bak ca 3-4 min tot de oesterzwammen gaar zijn.

  4. Voeg dan de kabeljauw toe en bak tot deze mooi gaar is. Kruid met wat peper en zout naar smaak en wok nog ongeveer 4 min tot de vis helemaal gaar is. Nu lekker samen smullen!

Voedingswaarden per portie:

  • Calorieën: 340 kcal
  • Koolhydraten: 22 gr
  • Eiwitten: 32 gr
  • Vetten: 11 gr

Meer makkelijke recepten?

Wij maken het nog gemakkelijker met zo’n 805+ koolhydraatarme recepten op de site staat hier vast wat lekkers voor je tussen! Bekijk hieronder rustig de eenvoudige recepten.

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.