Koolhydraatarm nasi? Gezonder, kruidig en net zo lekker!

Koolhydraatarm nasi? Nasi maken we normaal natuurlijk met rijst, waardoor het geen koolhydraatarm gerecht is. Bij dit recept hebben we de rijst vervangen door bloemkoolrijst, wat het gerecht een stuk gezonder maakt, maar minstens net zo lekker! Lees snel verder.

TIP: ” Easy Protein Aardbei voor stimuleren van Vet Verbranden en een fit lichaam te Krijgen? Heerlijke eiwitshake om de dag mee te starten! Maak gebruik van onze kortingspagina: Begin vandaag met De Easy Protein Aardbei >>

Koolhydraatarm nasi maken?

Koolhydraatarm nasi maken

De grootste smaakmaker is natuurlijk het koolhydraatarme kipgehakt samen met de oosterse kruiden voor een heerlijke, volle smaak!

Ingrediënten, voor 4 personen:

Ingrediënten:

  • 2 el kokosolie
  • 300 gr kipgehakt
  • 1 el kipkruiden
  • 5 cm verse gember, geraspt
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 1/ 2 rode peper, in kleine stukjes gesneden (zaadlijst wel verwijderd)
  • 350 gr nasi groenten
  • 1 el nasi/bamikruiden
  • 800 gr bloemkoolrijst, direct uit het pakje
  • 4 eieren

Zo maak je een recept: Koolhydraatarm nasi

  1. Verhit de kokosolie in een grote wokpan en bak de kipgehakt tot het gaar is (10- min). Voeg na 6 min de kruiden toe.

  2. Voeg de gember, knoflook en rode peper toe aan het gehakt en roerbak 2 min mee. Voeg vervolgens de nasigroenten en de nasikruiden toe en roerbak nog 3 minuten.

  3. Voeg dan de bloemkoolrijst toe en roerbak 3 minuten.

  4. Verwarm in een koekenpan wat olie en bak de eieren. Serveer de nasi met een gebakken ei.

Voedingswaarden per portie:

Koolhydraten: 10 gram
Eiwit : 24 gram
Calorieën : 400 gram
Vet : 32 gram

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.

Avocadobrood

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.