koolhydraatarme penne? Heerlijke Italiaanse pasta Bolognese maken!

koolhydraatarme penne maken? Pasta Bolognese. Waan jezelf in Italië met dit heerlijke pasta gerecht. Vaak skippen we de pasta’s zodra we koolhydraatarm besluiten te eten. Dat is natuurlijk mooi, want in plaats van deeg eten we daardoor vaak veel meer groenten, fruit en eiwitten waardoor we langer verzadigd zijn én meer voedingsstoffen nuttigen.

TIP: ” Weekmenu’s voor stimuleren van Vet Verbranden en een fit lichaam te Krijgen in Slechts 21 Dagen? Maak gebruik van onze kortingspagina: Begin vandaag met De Koolhydraatarme Chef >>

Koolhydraatarme penne maken?

koolhydraatarme penne maken

Dat neemt niet weg dat we soms allemaal wel eens naar een bordje échte pasta hunkeren. En daarvoor bedachten wij dit koolhydraatarme pasta alternatief. Échte pasta, en écht koolhydraatarm.

Ingrediënten, voor 4 personen

Ingrediënten:

  • 300 gr Atkins penne, bestellen kan hier
  • 500 gr rundergehakt
  • 2 uien, gesnipperd
  • 1 stengel bleekselderij, in stukjes
  • 1 courgette, in stukjes
  • 2 blikken tomatenblokjes (800 gr)
  • 1-2 bouillonblokjes
  • 3 el olijfolie
  • 2 EL Italiaanse kruiden
  • 3 takjes verse basilicum, de blaadjes
  • 40 gr geraspte kaas (Parmezaan)

Zo maak je een recept: koolhydraatarme penne

  1. Verwarm olie in een pan en voeg de ui, selderij en courgette samen met de rundergehakt toe aan de pan. Bak tot de gehakt gaar is.

  2. Voeg vervolgens de bouillon met de tomatenblokjes en de Italiaanse kruiden toe en laat een klein half uur goed sudderen op laag vuur.

  3. Kook in een apart steelpannetje de pasta tot deze gaar is

  4. Serveer de pasta met de saus, wat parmezaanse kaas en verse blaadjes basilicum.

Voedingswaarden per portie:

Koolhydraten: 25 gram
Eiwit : 50 gram
Calorieën : 450 gram
Vet : 18 gram

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.