Koolhydraatarme wokschotel? Heerlijke, knapperige met gember!

Koolhydraatarme wokschotel? Deze heerlijke, knapperige wokschotel met gember en knoflook is onweerstaanbaar! Voor deze hebben we gekozen voor een heerlijke Aziatisch groentenmengsel wat verder ook niet zoveel nodig heeft om op smaak te worden gebracht, smullen!

TIP: ” Ontdek het #1 Koolhydraatarmmodel voor het opbouwen van een fit en energiek lichaam dankzij de juiste voeding! Maak gebruik van onze kortingspagina: Begin vandaag met 5 Koolhydraatarme Chef boeken  voor 5 ,- euro >>

  Koolhydraatarme wokschotel maken?

Koolhydraatarme wokschotel maken

Deze wokschotel is super snel en eenvoudig voor de momenten dat je wat minder tijd hebt of je hebt een sportmoment. Dan is deze geweldig om te eten allemaal erg licht verteerbaar. Wie vind knoflookgarnalen nou niet lekker?

Ingrediënten, voor 4 personen:

Ingrediënten:

  • 750 gram Thaise wokgroente
  • flinke tl kokosolie om in te wokken
  • 8 cm gember, fijngesneden
  • 3 tenen knoflook, geperst
  • 20 ml sojasaus
  • 20 reuze of jumbo garnalen
  • handje cashewnoten ongezout
  • 3 limoenen in kwartjes
  • *Optioneel niet koolhydraatarm 600 Amoy straight to wok udon thick noodles

Zo maak je een recept: Koolhydraatarme wokschotel

  1. Fruit de knoflook en gember op laag vuur in de kokosolie

  2. Zet het vuur hoog en schep de wokgroenten en garnalen er doorheen en wok 6 minuten.

  3. Breng verder op smaak met sojasaus.

  4. Ook heerlijk met wat geroosterde ongezouten cashewnoten als topping. Serveer met partjes limoen. Nu lekker smullen samen!

Voedingswaarden per portie:

Calorieën : 262 gram
Koolhydraten: 12 gram
Eiwit : 25 gram
Vet : 15 gram

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.