Marokkaanse groentestoof: heerlijk recept voor de smaakliefhebbers en Paleo fans!

Marokkaanse groentestoof? Voor de aardse smaakliefhebbers en paleo fans onder ons is deze stoof zeer geschikt. De stoof bevat heerlijk smaken van zoete aardappel, wortel en paprika. Je kunt dit gerecht heerlijk naast een stukje vlees eten. Lees snel verder!

TIP: ”Zoek jij 350+ recepten van de lekkerste Koolhydraatarme gerechten? Vet te Verbranden en een Plattere Buik te Krijgen in Slechts 21 Dagen! Begin vandaag met De Koolhydraatarme Chef >>

Marokkaanse groentestoof maken

Marokkaanse groentestoof maken

Recept voor ongeveer 4 porties

Wat heb je nodig?

Ingrediënten, per portie:

  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 250 gr winterwortelen, in grove stukken
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 2 zoete aardappels, in blokjes
  • 2 el Ras el hanout
  • 10 gedroogde abrikozen, grof gehakt
  • 250 ml groentebouillon
  • 1 blikje tomatenpuree
  • Snufje peper en zout
  • *Optioneel: 400 g kikkererwten

Zo maak je dit koolhydraatarme recept:

  1. Neem een grote pan en verhit wat olie. Bak de ui aan tot deze glazig is en voeg dan de knoflook toe.

  2. Als de knoflook begint te geuren voeg dan de wortel, zoete aardappel, paprika toe en bak even mee met de ras el hanout kruiden. Doe de abrikozen erbij.

  3. Schep dan de tomatenpuree bij het mengsel en giet de groentebouillon eroverheen.

  4. Laat 20 min rustig stoven tot alle groenten mooi beetgaar zijn.

Voedingswaarden per portie zonder vlees:

  • Calorieën: 315 kcal
  • Koolhydraten: 75 gr
  • Eiwitten: 8 gr
  • Vetten: 5 gr

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.

Wil je graag snel afvallen: Beste fat burner, kosten en wat doet het?

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 2 Gemiddeld: 3]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.