Review My Shredded Lifestyle

Update 2019

Review My Shredded Lifestyle. Jij bent opzoek naar dé manier om je lichaam in shape te krijgen. Maar werkt dit boek echt? Wil jij ook serieus worden met het verbranden van al het overtollig vet? Lees snel verder.

LET OP: Merijn heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

My Shredded Lifestyle Review

Aangezien er online enorm veel in shape en dieet boeken verkrijgbaar zijn, is het wel belangrijk om te weten of je niet wordt opgelicht. Klinkt misschien een beetje direct maar het is vaak wel zo. Ik heb zelf 7 jaar ervaring met topsport en training en daarom schrijf ik deze review voor jou.

Dat Merijn een harde werker is mag voor zich spreken. Op deze leeftijd meer dan 300.000 abonnees op YouTube hebben, een eigen boek publiceren (My Shredded Lifestyle) en een voorbeeld voor een groot deel van sportief Nederland zijn.

En nu dat boek van Merijn nog. Wat vind ik ervan? Moet jij My Shredded Lifestyle kopen?

De levensstijl van Merijn kan echt iedereen helpen. En misschien ben ik daarom wel zo’n fan van zijn werk.

my-shredded-lifestyle van Merijn
Bron: myshreddedlifestyle

 

Maar Wie is die Merijn Schoeber? 

Voordat ik die vraag zal beantwoorden, wil ik nog even verder op zijn boek. Wat mij en waarschijnlijk straks ook velen van jullie zo aantrekt tot My Shredded Lifestyle is dat het een volledig andere aanpak heeft dan andere boeken.

Het boek heeft namelijk veel te maken met Intermittent Fasting, oftewel een eetpatroon waar je 33 procent van de dag met je voeding bezig bent, en de overige 66 procent vast.

Oftewel, tussen 9 uur s’ ochtends en 5 uur s’ middags mag je eten. Maar daarbuiten wordt er niets gegeten.

Het effect hiervan is dat jouw energieniveau aanzienlijk hoger wordt dan wanneer je buiten deze uren eet. Dit heeft weer een positief effect op jouw spiergroei. En dat is waar My Shredded Lifestyle zich vooral op richt.

Uit My Shredded Lifestyle is te halen dat het effect hiervan is dat jouw lichaam vet niet meer reserveert maar dat het verbrand wordt. En wanneer jij meer vet verbrandt, worden jouw spieren beter zichtbaar.

Bron: Bol.com

Wat krijg je als je het boek koopt?

De My Shredded Lifestyle inhoud is goed verborgen op het internet. Er zijn maar weinig plekken waar je echt kunt vinden wat er nu echt in deze gids te vinden is. Gelukkig is hier een My Shredded Lifestyle gebruiker aan het woord en weet ik precies wat de inhoud van My Shredded Lifestyle is.

Dit 140-pagina’s tellende boek richt zich vooral op gezonde en noodzakelijke voeding, beweging en ontspanning. Deze drie onderwerpen worden op tal van manieren ondersteund. Zo zijn er diverse trainings- en voedingsschema’s.

En misschien nog wel veel handiger: er is een stappenplan bijgevoegd dat je stap voor stap laat kennismaken met de My Shredded Lifestyle.

Merijn Schoeber was voordat hij de My Shredded Lifestyle goed bekend met soortgelijke boeken. En zijn grootste irritatie was dat het zo onduidelijk was welke stappen doorlopen moesten worden. Met dit boek wilt hij daar verandering in brengen.

TIP: Merijn heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Wat staat erin het boek?

Er zijn tot op heden weinig boeken waar er een duidelijke focus is voor mannen én vrouwen. Als je tussen de ‘succesverhalen’ van een bepaald boek of methode bladert, zie je meestal alleen maar mannen staan.

In het geval van My Shredded Lifestyle is dit zeker niet het geval. Op de officiële Facebook-pagina zijn voldoende voorbeelden te vinden van ook vrouwen die succes met My Shredded Lifestyle hebben geboekt.

Genoeg daarover, nu naar de inhoud.

De vijf onderdelen van My Shredded Lifestyle: 

 1. Op een gezonde manier snel vet verliezen
 2. Hoe kan je jouw voeding kiezen en doseren?
 3. Bouwen aan een stabiele en robuuste mindset
 4. Focus is alles. En dit is hoe jij je optimaal kunt focussen
 5. Effectief en doelgericht trainen

De bovenstaande onderwerpen kunnen misschien wat abstract opgevat worden. Maar als je eenmaal My Shredded Lifestyle doorleest merk je dat over alles goed is nagedacht.

Vooral het deel waarin de mentaliteit en mindset uitvoerig besproken wordt mag niet overgeslagen worden. Dit is een onderdeel dat nog te weinig besproken wordt terwijl de invloed hiervan enorm is.

Zonder de juiste mindset zal het onmogelijk zijn om succes te boeken met het ‘shredden’ van jouw lichaam. Dat kan alleen als jij een juiste focus hebt op succes. En Merijn Schoeber helpt je met het krijgen van deze killer mindset.

Dit is hoe jij My Shredded Lifestyle moet gebruiken

Het is geen van jullie onbekend dat ik altijd nieuwe methodes uit wil proberen. Enige tijd geleden heb ik er daarom ook voor gekozen gebruik te maken van de lessen uit My Shredded Lifestyle. Omdat ik destijds ook met een ander programma bezig was, heb ik het vooral gehouden bij de lessen over voeding van Merijn.

Merijn Schoeber geeft in My Shredded Lifestyle duidelijk aan dat het niet de bedoeling is dat jij jezelf gaat verhongeren. Veel nieuwkomers in deze wereld zien schredden als het minimaliseren van calorieën gedurende de dag. Oftewel, vasten.

Werkt het echt? Ervaringen!

Het boek heeft nu al 534 review op Bol.com Lees hier enkele ervaringen van mensen die aan de slag zijn gegaan met het boek.

Bron: myshreddedlifestyle & Bol

In zijn boek geeft Merijn weer dat dit niet is waar My Shredded Lifestyle om draait. My Shredded Lifestyle richt zich juist op het verminderen van voeding waar jouw lichaam niets aan heeft. En dat is niet alles, want gedurende de 8 uur mag er gewoon gegeten worden. Buiten die acht uur is wanneer jouw lichaam de tijd krijgt om de overtollige voedingsstoffen zo effectief en snel mogelijk te verbranden.

De denkwijze van Merijn op dit vlak is ver zijn tijd vooruit. En dat is precies wat dit boek zo ongelofelijk waardevol maakt.

wie is nou Merijn Shoeber
Bron: myshreddedlifestyle

Conclusie: Bizar strak lichaam krijgen? Kies Merijn!

Dat dit artikel zo lang is heeft alles te maken met de inhoud van My Shredded Lifestyle. Het is gewoon een supergoed boek waar ik duidelijk over te spreken ben. En dat is niet in een paar zinnen te beschrijven.

Wanneer jij ook serieus wilt worden met het verbranden van al het overtollig vet is dit het boek dat ik jou als eerst zou aanraden. Aan de slag? Lees hier 534 ervaringen van andere My Shredded Lifestyle gebruikers >>>

Review my shredded lifestyle

Bestel My Shredded Lifestyle voor 28,95 bij Bol.com >>>

Tot slot

De beste boeken zijn ideaal om te gebruiken wanneer je intensief gaat werken aan je lichaam of graag vet wilt verliezen. Deze review is onafhankelijk en opgesteld uit ervaringen van de TOP 5 fitness boeken.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en voor veel plezier met dit geweldige boek van My Shredded Lifestyle van 2019!

5 gedachten over “Review My Shredded Lifestyle”

 1. Zo gaaf welke veranderingen mijn lichaam heeft doorgemaakt! ik dacht al weer zo’n boek maar ik moet eerlijk zijn dat Merijn echt weet waar hij het over heeft. wil je strak lichaam? raad ik dit aan.

  Beantwoorden
 2. Zo boek besteld en ik al zeer enthousiast over dit boek.
  Ik ken Merijn al een tijdje van youtube en ik ben gewend dat hij alleen met kwaliteit komt. Dit wordt ook weer bewezen in zijn boek.
  Eindelijk beschik ik over onderbouwde wetenschappelijke kennis om een vergelijkbare sixpack te bereiken 🙂

  Beantwoorden
 3. Het boek is in een hele duidelijke taal geschreven, wat ook voor een leek prima te begrijpen is. Zeker omdat dit zou moeten zijn geschreven voor elke persoon is dit prettig en zeker ook handig.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.