Paleo kokospap? Vanille met een aromatische en lichtzoete smaak!

Paleo kokospap? Wat is het voordel van deze kokospap Paleo-stijl? Waarom je met dit recept afvalt is door minder geraffineerde koolhydraten te nuttigen en meer whole foods te eten, raak je veel sneller verzadigd met dit Paleo recept. Samen met beetje heerlijke vanille genieten, probeer het eens!

TIP: ” Easy Greens groene thee voor stimuleren van boost aan energie en een fit lichaam te Krijgen? Heerlijke shake om de dag mee te starten! Maak gebruik van onze kortingspagina: Begin vandaag met De Easy Greens – Groene thee >>

Paleo kokospap maken?

Paleo kokospap maken

Daarnaast bevat het Paleo dieet over het algemeen meer eiwitten en gezonde vetten. Deze kokospap is heerlijk en doet aan als de ouderwetse pap!

Ingrediënten, voor 1 kom:

Ingrediënten:

  • 175 ml amandelmelk
  • 20 gr geraspte kokos
  • 1 tl vanille, het allerlekkerste is een vanillestokje splijten en schrapen
  • 1 el gebroken lijnzaad
  • 1 handje (10-15) blauwe bessen
  • klein beetje zoetstof naar smaak (honing)

Zo maak je een recept: Paleo kokospap

  1. Breng de amandelmelk aan de kook in een steelpannetje. Belangrijk dat je de Vanille stokjes met een scherp mes doormidden snijd en het binnenste eruit schraapt, dit kun je makkelijk met een lepeltje doen. Vervolgens doe je dit vanille-schraapsel straks er doorheen.

  2. Roer de andere ingrediënten er doorheen en laat op laag vuur even door pruttelen tot de gewenste dikte.

  3. Even iets laten afkoelen en dan serveren met de blauwe bessen en evt wat honing naar smaak

Voedingswaarden per portie:

Calorieën : 402 gram
Koolhydraten: 30 gram
Eiwit : 7 gram
Vet : 31 gram

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.