Panna cotta recept? Wie is er nou niet gek op Italiaanse toetjes? Deze is eenvoudig romige en gezond met maar 3 koolhydraten. Als je de Panna cotta goed laat opstijven heb je echt een heerlijk eenvoudig toetje met een frisse fijne limoen smaak. Lees snel verder!
TIP: ”Zoek jij 350+ recepten van de lekkerste Koolhydraatarme gerechten? Vet te Verbranden en een Plattere Buik te Krijgen in Slechts 21 Dagen! Begin vandaag met De Koolhydraatarme Chef >>
Panna cotta maken
Let op toetje moet wel 4 uur opstijven in je koelkast.
Recept voor 4 porties
Wat heb je nodig?
Ingrediënten:
- 220 ml slagroom
- 150 gr yoghurt
- 3 gelatineblaadjes
- 30 gr steviala of andere zoetstof
- 1 limoen: sap én schil (1 tl) of citroen
- Dressing: extra limoen of citroenschijfjes
Zo maak je het Panna cotta recept
- Verwarm de slagroom in een pan met de zoetstof. Laat de gelatine 5 min weken in koud water. Knijp deze vervolgens uit en voeg toe aan de pan..
- Roer tot de gelatine helemaal is opgelost, zonder het mengsel te koken.
- Voeg vervolgens de yoghurt en limoensap toe. Meng goed door elkaar en haal dan de pan van het vuur.
- Verdeel het mengsel over 4 glazen en laat minimaal 4 uur opstijven in koelkast. Serveer met wat geraspte limoenschil én geraspte pure KHA chocolade. Nu heerlijk smullen samen!
Voedingswaarden per portie:
- Calorieën: 220 kcal
- Koolhydraten: 3 gr
- Eiwitten: 3 gr
- Vetten: 22 gr
Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.
Wil je graag snel afvallen: Beste fat burner, kosten en wat doet het?
Fantastische menu’s
Ah, super om te horen! 🙂
Kookgroet,
Heiko