Panna cotta recept? Wie is er nou niet gek op Italiaanse toetjes? Deze is eenvoudig romige en gezond met maar 3 koolhydraten. Als je de Panna cotta goed laat opstijven heb je echt een heerlijk eenvoudig toetje met een frisse fijne limoen smaak. Lees snel verder!
TIP: ”Zoek jij 350+ recepten van de lekkerste Koolhydraatarme gerechten? Vet te Verbranden en een Plattere Buik te Krijgen in Slechts 21 Dagen! Begin vandaag met De Koolhydraatarme Chef >>
Panna cotta maken
Let op toetje moet wel 4 uur opstijven in je koelkast.
Recept voor 4 porties
Wat heb je nodig?
Ingrediënten:
- 220 ml slagroom
- 150 gr yoghurt
- 3 gelatineblaadjes
- 30 gr steviala of andere zoetstof
- 1 limoen: sap én schil (1 tl) of citroen
- Dressing: extra limoen of citroenschijfjes
Zo maak je het Panna cotta recept
- Verwarm de slagroom in een pan met de zoetstof. Laat de gelatine 5 min weken in koud water. Knijp deze vervolgens uit en voeg toe aan de pan..
- Roer tot de gelatine helemaal is opgelost, zonder het mengsel te koken.
- Voeg vervolgens de yoghurt en limoensap toe. Meng goed door elkaar en haal dan de pan van het vuur.
- Verdeel het mengsel over 4 glazen en laat minimaal 4 uur opstijven in koelkast. Serveer met wat geraspte limoenschil én geraspte pure KHA chocolade. Nu heerlijk smullen samen!
Voedingswaarden per portie:
- Calorieën: 220 kcal
- Koolhydraten: 3 gr
- Eiwitten: 3 gr
- Vetten: 22 gr
Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!
Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.
Wil je graag snel afvallen: Beste fat burner, kosten en wat doet het?
Fantastische menu’s
Ah, super om te horen! 🙂
Kookgroet,
Heiko