Beste plaspotje kopen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019! (LET OP)

Ben je op zoek naar de Beste plaspotje voor je kind? Dan ben je in elk geval niet alleen, want deze plaspotjes zijn en blijven nog steeds immens populair. Maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier de meest verkochte plas potjes deze zijn voordelig, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer ouders maken er gebruik van. In dit blog deel ik de TOP 5 beste plaspotjes van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Beste plaspotje

Wanneer je eenmaal kinderen hebt, dan zijn bepaalde producten niet meer weg te denken uit je inventaris. Luiers natuurlijk, een commode en daarnaast ook één van de beste uitvindingen van de 20e eeuw: plaspotjes!

 1. Fisher-Price Koninklijk Potje & Krukje – Groen
 2. Potje Luxe Hoge Rug Lila Met Binnenpotje
 3. Reer Kindertoilet SitzFritz – Wit
 4. Keeeper – Toilettrainer Minnie Mouse roze
 5. My Carry Potty – Plaspotje – Pinguïn

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste plaspotjes die stevig, voordelig zijn en met extreem comfort. Lees verder!

Bekijk hier de Top 5 plaspotjes:

1. Fisher-Price Koninklijk Potje & Krukje – Groen

Goede leuke plaspotjes zijn van deze tijd. Het Fisher-Price Koninklijk Potje & Krukje is een handig plaspotje dat ook als krukje gebruikt kan worden. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees hier alle 97 ervaringen van andere Fisher-Price Koninklijk Potje & Krukje – Groen gebruikers >>

Voordelen:

 • Comfortabel voor mijn kind
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste plaspotjes top 1 Groen
bron: bol.com

De ideale plaspotje om je kindje zindelijk te laten worden voor dagelijks gebruik als je niet te veel wil betalen maar wel top kwaliteit wil. Als nummer 1 van 2019. De 97 ervaringen zeggen genoeg en dit is ook de favoriet voor vele ouders.

Bestel Fisher-Price Koninklijk Potje & Krukje – Groen voor €34,99 bij Bol.com >>

2. Potje Luxe Hoge Rug Lila Met Binnenpotje

De aanrader van vele ouders voor hun kind, omdat deze een hoge rug heeft en super snel schoon te maken. Kleuter potje met anti slip aan de onderzijde. Voorzien van een uitneembaar binnenpotje met deksel. Groot voordeel is de iets hogere rug van het potje die zorgt voor extra ondersteuning. Vanaf nu kan je kindje echt zelf leren naar de wc te gaan! Lees hier 52 ervaringen van andere Potje Luxe Hoge Rug Lila Met Binnenpotje gebruikers >>

Voordelen:

 • goede kwaliteit
 • Comfortabel voor mijn kind
 • Goede prijs/kwaliteit
Beste plaspotje top 2 hoge rug
bron: bol.com

Een fijne plaspotje met alleen maar voordelen. Dagelijks gebruik voor het beste resultaat. Een aanrader als je prijs/kwaliteit belangrijk vindt.

Bestel Potje Luxe Hoge Rug Lila Met Binnenpotje voor €14,95 bij Bol.com >>

3. Reer Kindertoilet SitzFritz – Wit

Graag die favoriete multifunctionele kindertoilet met frisse kleuren en makkelijk te vervangen? Opgelet! Kinderen willen graag doen wat volwassenen doen. Deze kinder-WC ziet er bijna precies zo uit als een gewone WC. Je kind zal deze WC snel accepteren. Zo is zindelijk worden een kinderspel. Volledig uitneembare binnenkant voor een schoon plaspotje! Lees hier ervaringen van andere Reer Kindertoilet SitzFritz – Wit gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Comfortabel voor mijn kind
Beste plaspotje en kindertoilet top 3
bron: bol.com

Dit product is een aanrader als je alles wilt halen uit je kindertoilet en prijs/kwaliteit super belangrijk vindt.

Bestel hier Reer Kindertoilet SitzFritz – Wit voor €23,95 bij Bol.com >>

4. Keeeper – Toilettrainer Minnie Mouse roze

Deze Toilettrainer Minnie Mouse roze van Keeeper blijft een gewilde voor vele ouders! Super handig en kwalitatief. Deze Toilettrainer is verkrijgbaar in de kleur roze met afbeeldingen en karakters van de Minnie Mouse. Dankzij de fuchsia rubber anti slip oppervlakken is deze super veilig voor uw kind. Ik raad dit product iedereen aan! Lees hier 9 ervaringen van andere Keeeper – Toilettrainer Minnie Mouse roze gebruikers >>

Voordelen:

 • Goede prijs/kwaliteit
 • handig in gebruik
 • duurzaam
Beste plaspotje en toiletttrainer top 4
bron: bol.com

Als ouder die opzoek is naar werkelijk kwaliteit en mooie toilettrainer van Minnie kom je niet tekort met deze versie met vele goede reviews!

Bestel hier Keeeper – Toilettrainer Minnie Mouse roze voor €16,50 bij Bol.com >>

5. My Carry Potty – Plaspotje – Pinguïns

Wil je graag de leukste plaspotje én handig mee te nemen ? Dan is dit product dat je al lang wilde hebben. De My Carry Potty is ontwikkeld door een moeder, om te helpen bij de uitdraging van zindelijkheidstraining. Het is logisch om meteen met zindelijkheidstraining te beginnen zodra je het gevoel hebt dat je kindje er klaar voor is Lees hier 96 ervaringen van My Carry Potty – Plaspotje – Pinguïn  gebruikers >>

Voordelen:

 • handig in gebruik
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit
Beste plaspotje Mr Carry top 5
bron: bol.com

Bestel hier My Carry Potty – Plaspotje – Pinguïn voor €29,99 bij Bol.com  >>

Beste plaspotjes van 2019

Er komt een moment waarop je kindje uit de luiers zal groeien en zindelijk gaat worden. Nu gebeurt dit natuurlijk meestal niet zonder horten of stoten: om een klein kindje zindelijk te maken zal je vaak aan de gang moeten met een plaspotje en zindelijkheidstraining. Dit is de begeleiding van je kind om zelfstandig naar het toilet te kunnen gaan, doordat je kindje leert te reageren op aandrang en niet alles meer meer te laten lopen zoals in een luier.

Klik hier voor Top 10 lijst van beste Plaspotjes van 2019>>

Wanneer kun je het beste beginnen met zindelijk maken?

Meestal wordt vlak voor de tweede verjaardag als beste leeftijd aangehouden. Waarom? Omdat de meeste kindjes op deze leeftijd heel ontvankelijk zijn en daardoor snel nieuwe dingen kunnen aanleren. Ben je echter wat later begonnen? Geen stress! Heb je ooit een gezonde volwassene gezien die niet weet hoe naar het toilet te gaan? Wij ook niet. Elk kindje kan zindelijk worden dus ook jouw kindje lukt het.

Klik hier voor Top 10 lijst met de Beste beoordeelde Plaspot van 2019>>

Belangrijke zaken bij het zindelijk maken voor plaspotje

Er zijn een hele hoop praktische adviezen maar we kunnen niet genoeg benadrukken, hoe belangrijk de combinatie geduld en liefde is. Daarnaast is het ook zeer belangrijk dat je samen met je kind een beetje lol beleeft en, als het niet meteen werkt, niet bij de pakken neer gaat zitten. Alles kost tijd!

Je kunt je kindje na elke maaltijd en na het wakker worden op een plaspotje zetten. Dit zijn namelijk de momenten, dat je kind waarschijnlijk naar het toilet moet gaan. Maak er een gezellig gebeuren van en lees bijvoorbeeld een verhaaltje voor, of ga zingen. Je kunt ook de kraan een beetje laten lopen, omdat het best kan gebeuren dat je kindje hierdoor moet plassen.

Iets dat ook helpt, is een onwijs leuk plaspotje uitzoeken! Hier zal je kindje graag op zitten en daardoor wordt zindelijkheidstraining een leuk avontuur. Je hebt vele soorten potjes, van kleine mini-troontjes voor prinsen en prinsessen, tot plaspotjes die een muziekje spelen als je kindje plast. Voor eenieder wat wils!

Tip: Beste uit de Test & Beste koop | Top 10 Beste Hydrofiele Luiers >>

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.