Hoe kun je stress symptomen overwinnen? Lees het geheim!

Waarom voeding ontzettend belangrijk is voor je gezondheid en het ondersteunen van jouw fitness doelen. Vandaag wil ik het met je hebben over stress symptomen overwinnen.

TIP: ”Wil je graag een koolhydraatarm dieet volgen? Maak dan gebruik van het Koolhydraatarm Weekmenu! De recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden! Daarnaast val je gemiddeld 2 kg per week af!”.  >>Bekijk hier het Koolhydraatarm Weekmenu

Hoeveel invloed heeft stress eigenlijk? Hoeveel invloed heeft stress op jouw lichaam, je geest, jouw prestaties in de gym, en je resultaten?

Deze dingen zal ik je allemaal toelichten in dit blog.

Maar eerst wil ik je vertellen over een situatie die ik heb meegemaakt waar ik best wel stress had. Reizen is ook mijn passie. Ik was in Indonesië op reis (echt aan te raden als je van pittig eten of extremen houdt!).

Ik heb een bucket list en op dat lijstje staan een grote hoeveelheid wilde activiteit die ik graag wil doen voordat ik het niet meer kan.

Het begon met wens om te surfen in Indonesië

Zo ook surfen in Bali, Kuta.

Er is geen drukkere plek op aarde om te surfen dan in Kuta in het hoogseizoen (maximaal stress). Maar als er één plek op de wereld is waar je dit avontuur met mega golven aan kan gaan is het wel Indonesië.

Een kans die ik niet kon laten schieten uiteraard.

Dus ging ik op zoek en met een klein groepje mensen gingen we in een gezamenlijke klas door een enorm toeristengroep op zoek naar een open plekje strand…hier begonnen de eerste stress gevoelen overwinnen al.

Ik vond het vrij dapper dat we dit in een klein groepje (15+) van onervaren surfers deden maar de gids zei dat dat geen probleem was.

Toch heb je dan een lichte spanning. Wat als we te vrolijke zwemmers, surfers, vissersboten tegenkomen? En wat als die local surfers op dat moment al de golf pakt? Zitten we dan wel veilig met ons groepje in de drukke zee?

Na uren op het strand, meerdere oefeningen gedaan te hebben maar geen golf te pakken, kak je aardig in. De spanning die ik in het begin had was ervan af. De gids zag eruit alsof hij de hoop had opgegeven.

Het strand was sowieso heel mooi omdat het een prachtig natuurgebied was. Absoluut de moeite waard, ook zonder surf. Maar je wil natuurlijk die mega golf pakken. In dat hele gebied (150 vierkante kilometer) zaten nog 62 surfers te wachten.

Surfers zijn niet schuw. Ze houden niet van andere mensen. De kans dat je zo’n golf ziet en pakt is erg klein. We keken allemaal nog wel rond in de hoop dat we een grote golf zouden spotten. 

Na uiteindelijk 1 á 2 uur te dopperen gaf de gids het op. We gingen we terug naar het strand. Ik swom met een teleurgesteld gevoel terug richting de plek waar we begonnen waren. Ik zat een beetje om me heen te kijken, licht teleurgesteld maar ondertussen te genieten van dat zonnige weer.

Ineens schrok ik me kapot. Er ging een spanning door mijn lijf die je alleen in zo’n situatie kan voelen. 1 meter voor mij ontstond het ineens, een mega golf. Wat een geweldige mooi donkere blauwe golf is dat! Echt prachtig om te zien.

Groot, sterk, indrukwekkend!

Je voelt spanning in je lichaam. Mijn gevoelens van het begin waren weer terug, alleen nu nog een fractie erger. Wat gaat er gebeuren als ik die blauwe golf pak? Ik keek de gids aan en die maakte met zijn armen grote wilde gebaren van zwemmen.

Ik was in het begin zo hard aan het peddel en met de spanning dat ik vergat om links of rechts te kijken. Moment dat ik wilde opspringen om de golf te pakken…draaide een local surfer vloekend zijn surfplank om en ik werd in één klap de stroomversnelling in gegooid. 

Zo kwam ik weer tot bezinning op het strand. Dit nadat ik 3 minuten in een kolkende wasmachine (wipeout) had gezeten bedacht me ineens dat het best gaaf zou zijn om dit vast te leggen 😉

Toen heb ik zo snel als ik kon nog foto’s gemaakt. Hieronder zie je foto’s van mijn mega smile en weer een ervaring rijker.

Hoe kun je stress symptomen overwinnen

Hoe pak jij je stress symptomen aan?

Zie je het als een ervaring om van te leren? Hoe gaat het nu met je? Ben je over gegaan tot actie? Ik ben er namelijk van overtuigd dat koolhydraatarm eten jou ook kan helpen om stress te verminderen.

Wij geloven er heilig in dat de juiste voeding je stress vrij kan krijgen. We zijn zelf het levende bewijs dat voeding veel impact heeft op ons dagelijkse leven.

Maar ook veel van onze klanten hebben actie ondernomen en maken nu die verandering door.

Bedankt voor je tijd en aandacht! 

Afvallen dankzij het Koolhydraatarm Weekmenu

Wil je graag meer gezonde koolhydraatarme recepten, dan raad ik je het Koolhydraatarm Weekmenu aan. Dit programma bevat complete dagmenu’s met ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. De Recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden.

Het voordeel van het Koolhydraatarm Weekmenu is dat je anders gaat eten en niet minder! Geen honger lijden dus!!

Daarnaast kun je het Koolhydraatarm Weekmenu met 100% afslank garantie gebruiken. Val je namelijk niet af, krijg je gewoon je geld terug.  Open hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu >>>

Heb je nog vragen over het recept of het dieet programma dat ik met je deel, laat dan onderaan in dit artikel een reactie achter. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen.

Koolhydraatarm tomatensoep

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.