Vroege zwangerschapstest? Top 10 ALLERBESTE van 2019! (TIP)

Benieuwd of je zwanger bent? Een zwangerschapstest geeft je snel het verlossende antwoord. Maar vanaf wanneer kun je een zwangerschapstest doen? En hoe werkt zo’n test? In dit blog deel ik de TOP 5 waarmee je direct de beste zwangerschapstest kunt kiezen. Lees verder.

Vroege zwangerschapstest

 1. Clearblue Zwangerschapstest met Wekenindicator, set van 2 digitale testen >>
 2. Testjezelf nu Midstream Zwangerschapstest – 2 stuks >>
 3. Clearblue Snelle Detectie Zwangerschapstest, set van 2 testen >>
 4. Zwangerschapstest – 2 stuks >>
 5. Clearblue Vroege Detectie Zwangerschapstest, set van 1 test >>

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste Zwangerschapstesten om direct antwoord te krijgen. Lees verder!

Je merkt en voelt dat je al last hebt zwangerschapssymptomen. Maar zou je zwanger zijn? Om daar zo snel mogelijk achter te komen kun je hier een zwangerschapstest doen. Het is eigenlijke een simpele urinetest. Deze testen reageren op het zwangerschapshormoon hCG en dat zit in je urine. Je lichaam begint dit hormoon aan te maken zodra er een innesteling heeft plaatsgevonden. 100% zekerheid? Omdat dit hormoon alleen in het lichaam van zwangere vrouwen voorkomt, is er hier nauwelijks twijfel mogelijk als jouw test positief is.

Welke zwangerschapstesten zijn er?

Deze zwangerschapstesten kun je overall kopen bijvoorbeeld bij de apotheek, drogist of tegenwoordig online. Je zult zien dat er veel verschillende merken te koop zijn. Maar wees gerust al deze testen werken ze op basis van een urine die kijkt of het hormoon aanwezig is. De meeste geven met een symbool of kleur aan of je zwanger bent of niet. Er zijn ook nog digitale testen te koop. Deze vertellen je niet alleen of je zwanger bent, maar ook hoe lang.

In bijzondere gevallen wordt er soms ook in het ziekenhuis met een bloedtest gekeken of je daadwerkelijk zwanger bent. Ook dan wordt het hormoon hCG opgespoord.

TOP 5 beste zwangerschapstesten

1. Clearblue Zwangerschapstest met Wekenindicator, set van 2 digitale testen

De favoriet van vele vrouwen, de Clearblue Zwangerschapstest met Wekenindicator is de eerste en enige test die even nauwkeurig is als een echo-onderzoek om de duur van de zwangerschap te bepalen. Lees hier 10 ervaringen van andere Clearblue Zwangerschapstest met Wekenindicator gebruikers >>

Voordelen:

 • Voldoet aan verwachtingen
 • Extra gevoelig en nauwkeurig
 • goede prijs/kwaliteit verhouding

beste zwangerschaptest clearblue

Bestel Clearblue Zwangerschapstest met Wekenindicator voor €16,79 bij Bol.com >>

2. Testjezelf nu Midstream Zwangerschapstest – 2 stuks

Met de Testjezelf.nu Vroege Zwangerschapstest weet je binnen 2 minuten of je zwanger bent. Omdat deze zwangerschapstest gevoeliger is dan een standaard test, kun je al 4 dagen voor je volgende menstruatie testen! Lees hier 9 ervaringen van andere Testjezelf nu Midstream Zwangerschapstest – 2 stuks gebruikers >>

Voordelen:

 • Goede kwaliteit
 • Voldoet aan verwachtingen
 • Test is eenvoudig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste zwangerschaptest Testjezelf nu Midstream Zwangerschapstest

Bestel Testjezelf nu Midstream Zwangerschapstest – 2 stuks voor €7,99 bij Bol.com >>

3. Clearblue Snelle Detectie Zwangerschapstest, set van 2 testen

Chocolade wie is er nou niet gek op? Helemaal als je de ochtend kan starten met deze heerlijke choco maaltijdshake. DAtkins heeft een breed assortimetn maaltijdshakes. Ze smaken ook nog eens heerlijk en dienen als een tussendoortje of lekkere verantwoordelijke snack. De Atkins chocolade mix is een shake die geprobeerd moet hebben. Lees hier ervaringen van andere Clearblue Snelle Detectie Zwangerschapstest, set van 2 testen gebruikers >>

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste zwangerschaptest Clearblue Snelle Detectie Zwangerschapstest, set van 2 testen

Bestel hier Clearblue Snelle Detectie Zwangerschapstest, set van 2 testen voor €11,25 bij Bol.com >>

4. Zwangerschapstest – 2 stuks

Aardbei blijft een gewilde smaak voor vele! Daarom deze Maaltijdshake van aardbei, niet te zoet maar precies goed.  Glutamine komt je lichaam niets tekort tijdens de nachtrust. Lees hier ervaringen van andere Zwangerschapstest – 2 stuks gebruikers >>

Voordelen:

 • Duidelijk
 • zeer goedkoop
 • 2 stuks

Beste Zwangerschapstest - 2 stuks

Bestel hier Zwangerschapstest – 2 stuks voor €3,39 bij Bol.com >>

5. Clearblue Vroege Detectie Zwangerschapstest, set van 1 test

Wil je graag snel een resultaat? Dan is dit product prima geschikt. Zwangerschapssymptomen verschillen per vrouw, per zwangerschap en de ene voelt het eerder dan de ander. Gelukkig zijn er extra vroege zwangerschapstesten op de markt. Lees hier ervaringen van andere Clearblue Vroege Detectie Zwangerschapstest, set van 1 test gebruikers >>

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • Snel resultaat
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Beste zwangerschaptest Clearblue Vroege Detectie Zwangerschapstest

Let op, bijna uitverkocht! 

Bestel Clearblue Vroege Detectie Zwangerschapstest voor €10,99 bij Bol.com  >>

Wat is de beste zwangerschaptest?

Zojuist ben je alles te weten gekomen over de TOP 5 beste vroege zwangerschapstest van 2019. Je kunt een test direct gebruiken. Mocht je een keer wat andere test willen proberen, probeer dan eens nummer 1 met de digitale test.

Het goed testen is een serieuze zaak als je het zeker wilt weten. De Top 5 van hierboven helpt je bij het krijgen van een snel resultaat.

Tot slot

De Beste vroege zwangerschapstest zijn ideaal om te gebruiken voor elke vrouw als je snel inzicht wilt hebben met een goede kwaliteit. De zwangerschapstest uit de TOP 5 werken gegarandeerd naar wens.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes met de uitslag van de vroege zwangerschapstest van 2019!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.