Zabaglione recept? Oeroud Italiaans nagerecht met geweldige smaak!

Zabaglione recept? Zabaglione is van oorsprong een Italiaans nagerecht op basis van eierdooiers, suiker en een alcoholische drank (meestal marsalawijn maar je kunt ook sherry gebruiken). Een exclusief en origineel toetje voor bij de koffie!

TIP: ” Weekmenu’s voor Vet Verbranden en een Plattere Buik te Krijgen in Slechts 21 Dagen? Maak gebruik van onze tijdelijke Actie met 50% korting: Begin vandaag met De Koolhydraatarme Chef >>

Zabaglione recept

Zabaglione recept maken

Voor zabaglione moet er nogal wat opgeklopt worden, dus bij voorkeur maak je dit recept voor 2 personen. Serveer dit gerecht direct na het maken, als het nog warm en creamy is.

Marsala is een versterkte wijn die gemaakt is van de druiven te koop bij supermarkt.

Wat heb je nodig?

Ingrediënten, voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 4 eidooiers
  • 2 el zoetstof
  • 4 el marsala of sherry

Zo maak je een recept zabaglione recept

  1. Doe een laagje water van ongeveer 2.5 cm in een pan waarin een kleinere hittebestendige glazen kom kan staan. Breng water aan de kook.

  2. Klop intussen alle ingrediënten in de hittebestendige kom goed door elkaar. Zet het vuur waarop de pan met water kookt lager en plaats de kom in de pan.

  3. Klop 5 minuten aan een stuk door, tot het mengsel ongeveer in volume is verdrievoudigd en vaste vorm aan begint te nemen.

  4. Direct serveren en genieten samen!

Voedingswaarden per portie

Dit gerecht voor zabaglione recept is voldoende voor:

Voedingswaarde per portie.

  • Calorieën: 450 kcal
  • Koolhydraten: 4 g
  • Eiwitten: 37 g
  • Vetten: 27 g

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.