Beste Houten kist met deksel? TOP 10 ALLERBESTE 2019!

Beste opslag in houten kisten met of zonder deksel? Ben je op zoek naar de beste houten kisten met goede afwerking en hoge kwaliteit, maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier de beste houten kisten deze zijn betrouwbaar, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer mensen maken er gebruik van. In dit blog deel ik de TOP 5 beste houten kisten van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs. 

Houten kist met deksel

Iedereen beschikt in huis en rondom de woning over nogal wat spullen. Niet altijd is hiervoor een goede opslagplaats beschikbaar. Sommige woningen hebben binnenshuis bijvoorbeeld niet zo heel veel opslagruimte, waardoor je soms met volgepropte laden en kasten geconfronteerd kunt worden.

Buitenshuis kan hetzelfde aan de hand zijn: als je graag in de tuin werkt en daarvoor over gereedschap beschikt maar niet over een tuinhuisje, dan wordt het al gauw moeilijk deze spullen op te bergen. In al deze gevallen kun je een zeer goede oplossing vinden in een mooie houten kist met deksel. Deze multifunctionele opbergers staan overal goed en het leukste is, dat je ze doorgaans ook als hip bankje kunt gebruiken!

Opslag binnen- en buitenshuis

In huis stapelt de hoeveelheid spullen zich gedurende de jaren vrij snel op. Van boeken, kleding en papieren tot speelgoed van je kinderen: soms weet je gewoonweg niet meer waar je al deze zaken kunt opbergen. Investeer je in een mooie kist, dan kun je hier al gauw enkele grote zakken spullen in kwijt. Vooral voor kinderspeelgoed is dit een uitstekende opbergplaats, want alles is in een mum van tijd opgeruimd en uit het zicht. Je kunt een houten kist vaak erg leuk als bankje voor de eettafel gebruiken, waardoor je kids meteen weten dat er tijdens het eten even niet gespeeld wordt.

Buiten kun je diverse gereedschappen en tuinartikelen in een houten kist opbergen. Bovendien is hout erg goed tegen diverse weersomstandigheden bestand, dus de kist kan prima buiten blijven staan. Zo hoef je al deze spullen niet meer in en uit het huis te dragen.

Waar moet je op letten?

Als je een houten kist gaat uitzoeken, dan zullen natuurlijk je eigen persoonlijke voorkeuren meespelen betreffende het uiterlijk. Let in elk geval een beetje op de kwaliteit van het hout en de afwerking. Hoe harder het hout, hoe beter de kist mooi zal blijven en zal ook langer meegaan. Kijk gewoon eens rond in het aanbod en je zult vast en zeker iets vinden, waar je blij van wordt!

Beste houten opbergkisten

Deze kisten zijn zeer veilig en wordt door ouders gebruikt die spelende kinderen hebben of voor hun eigen tuinartikelen. De houten kisten hebben een handig vorm en zijn ideaal voor het opbergen van vele spullen.

  1. Fruitkist oud set van 3 stuks
  2. Kist met Deksel Middel
  3. Fruitkist oud met legplank oud 2 st. 
  4. Multi opbergbox 320 zwart 119x46x60cm zwart
  5. vidaXL Opbergkist acaciahout

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste houten kisten met aanbieding om je tuin of binnen netjes opgeruimd te houden. Lees verder!

TOP 5 beste houten kisten om alles op te bergen

1. Fruitkist oud set van 3

Goede houten kisten zijn de opbergkisten van deze tijd. Deze authentieke fruitkist is afkomstig uit Frankrijk en zijn in de boomgaard gebruikt bij het plukken van fruit. Door kistjes in verschillende kleurtinten te combineren creëer je een geweldige vintage look in jouw eigen interieur. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees hier alle 19 ervaringen van andere Fruitkist oud set van 3 stuks gebruikers >>

Voordelen:

  • Handig in gebruik
  • Fraai design
  • Goede prijs/kwaliteit
Houten kist met deksel top 1 fruitkist
bron: bol.com

Deze houten kisten voor je huis als je niet te veel wil betalen maar wel top kwaliteit wil. Als nummer 1 van 2019. De 19 ervaringen zeggen genoeg en dit is ook de favoriet van bij ons thuis.

Bestel Fruitkist oud set van 3 voor stuks €39,95 bij Bol.com >>

2. Kist met Deksel Middel

De favoriet van vele mensen met kinderen, omdat deze super stevig en handig is gemaakt. Deze hele mooie houten opbergkist is gemaakt van 100% FSC dennenhout en wordt onbehandeld geleverd. Vanaf nu kan je in het huis weer alles opruimen en genieten! Lees hier ervaringen van andere Kist met Deksel Middel gebruikers >>

Voordelen:

  • Goede kwaliteit
  • handig formaat
  • Voordelige koop
Houten kist met deksel top 2 middel
bron: bol.com

Een fijne houten kist met alleen maar voordelen. Dagelijks gebruik voor het beste resultaat. Een aanrader als je prijs/kwaliteit belangrijk vindt.

Bestel Kist met Deksel Middel voor €27,90 bij Bol.com >>

3. Fruitkist oud met legplank oud 2 st.

Graag het gewenste houten kisten setje voor nieuwe huis? Opgelet! Door de kistjes in verschillende manieren op te stapelen creëer je gelijk een geweldige vintage look in jouw eigen interieur. Ze zijn tegenwoordig helemaal hip. Lees hier 19 ervaringen van andere Fruitkist oud met legplank oud 2 st. gebruikers >>

Voordelen:

  • handig in gebruik
  • Goede prijs/kwaliteit
  • fraai design
houten kist met legplank top 3
bron: bol.com

Dit product is een aanrader als je de kwaliteit en stijl van hout voor je huis belangrijk vindt.

Bestel hier Fruitkist oud met legplank oud 2 st. voor €42,95 bij Bol.com >>

4. Multi opbergbox 320 zwart 119x46x60cm zwart

Deze opbergbox blijft een gewilde voor vele! Super handig en kwalitatief. Dit is de beste opslagplaats voor al uw kussens van uw tuinmeubelen in te leggen! Dankzij deze kist zullen de kussen droog blijven en zullen geen plaats innemen in het huis en zal ook niet rommelig zijn. Lees hier 20 ervaringen van andere Multi opbergbox 320 zwart 119x46x60cm zwart gebruikers >>

Voordelen:

  • Goede prijs/kwaliteit
  • handig in gebruik
  • duurzaam
Houten kist met deksel top 4 opbergbox
bron: bol.com

Als jij die ouder bent die opzoek is naar werkelijk opbergbox kom je niet tekort met deze handige multibox van Toomax!

Bestel hier Multi opbergbox 320 zwart 119x46x60cm zwart voor €43,41 bij Bol.com >>

5. vidaXL Opbergkist acaciahout

Wil je graag de hoogste kwaliteit opbergkist van Acaciahout in huis? Deze unieke opbergkist is gemaakt van massief acaciahout en heeft een witgeborstelde afwerking. Hij zal een geweldige aanvulling op uw kamer zijn. De opbergkist biedt voldoende opslagruimte voor kleding, tijdschriften, boeken, speelgoed, gereedschap en andere accessoires. Lees hier ervaringen van andere vidaXL Opbergkist acaciahout gebruikers >>

Voordelen:

  • Handig in gebruik
  • duurzaam
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Houten kist met deksel top 5 Opbergkist
bron: bol.com

Bestel hier vidaXL Opbergkist acaciahout voor €137,99 bij Bol.com  >>

Houten opbergkist kopen

Zo is een opbergkist echt onmisbaar in het huis, helemaal als je kinderen hebt. Er zijn zeer veel verschillende type opbergkisten. Zo is de met deksel en zonder breder dan de standaard formaat, en wordt door fabrikanten verschillende soorten hout of plastic gebruikt die afwisselen. De unieke opbergkisten met een uniekevorm zijn vaak ideaal voor in het huis ook als bijzettafel of banktafel gebruikt.

Als ik heel eerlijk ben kwam het idee ook een beetje voort uit frustratie. Er worden vele opbergkisten verkocht voor o.a. te duren prijzen dit zorgt dat vele ‘producten’ alleen voor een legere portemonnee en meer teleurstelling als het blijkt dat je nieuwe opbergkist nog steeds niet goed is afgewerkt. Wat kun je dan doen om de echte kwaliteit te krijgen? Hierboven lees de beste kwaliteit opbergkist van hout die wel werkt voor jou.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met je nieuwe houten opbergkist uit 2019!

Klik hier voor de Top 10 Houten kisten met deksel – best beoordeeld van 2019 >> 

Klik hier voor de volledige top 10 aan beste Speelgoedkisten van 2019 >> 

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.