Afslankgels kopen? Dit is waar je op moet letten!

Wat is nu weer een afslankgel? Werkt het en zo ja, waar kan ik het kopen? Ik leg je er alles over uit!

De afslankgel, het is voor velen een onbekend middel dat tot wonderen zou kunnen leiden. Tenminste, dat is wat we hopen. Wie namelijk het aanbod afslankgels bekijkt merkt op dat dit product nog niet heel lang in de schappen te vinden is. Dit maakt het een stuk interessanter natuurlijk. Want waar is dit wonderlijke goedje toe in staat?

In de praktijk is de afslankgel een crème waardoor het eigenlijk hetzelfde is als de populaire afslankcrèmes waar velen wel bekend mee zijn. Op drogisterij.net, een van de grootste verkopers van drogisterijartikelen, wordt zelfs het volgende over afslankgels gezegd:

“Afslankgel oftewel afslankcreme is een eenvoudige en goed werkende methode waarmee u snel kunt afslanken!” Je hebt ook ons vorige artikel kunnen lezen over afslankpillen van de Kruidvat

Nu durf ik persoonlijk niet zo ver te gaan om deze bewering te ondersteunen. De daadwerkelijke effecten van dit soort producten moeten eerst wetenschappelijk onderzocht worden voordat ik hier op eenzelfde manier achtersta.

Desondanks vind ik het belangrijk dat je meer over afslankgels te weten komt. Je bent kortom al aan het overwegen of je afslankgels moet kopen. Dan kunnen we net zo goed even door de belangrijke eigenschappen van de gemiddelde gel heen.

Ik bespreek:

 • Hoe afslankgels werken
 • Hoe je ze gebruikt
 • Wat de beste afslankgel is

Klaar om alles over afslankgels te weten te komen? Lees dan snel verder!

Hoe werken afslankgels?

Hoe werken afslankgels

Het is natuurlijk verstandig om je eerst in de werking van afslankgels te verdiepen voordat je ze koopt. Want je wilt vast weten wat je precies op je lichaam smeert.

Hoe afslankgels precies werken, blijft helaas op veel vlakken onduidelijk. Ik baseer daarom de werking van de afslankgels op de eerder aangehaalde uitleg van Drogisterij.net.

Volgens de webwinkel zijn afslankgels te gebruiken om licht af te vallen of cellulitis op de benen, billen en armen te verminderen. Een afslankgel geeft het lichaam meer energie waardoor de huid strakker en mooier wordt. En dat allemaal met een afslankgel ala crème, aldus de webwinkel.

Hoe gebruik je afslankgels?

Hoe gebruik je afslankgels

Je kunt afslankgels gebruiken door ze simpelweg op de huid te smeren waar je wilt afvallen. Wil je daarnaast ook op specifieke plekken de cellulitis verminderen? Dan kun je ook hier de afslankgel smeren.

Let wel op dat je bij het smeren voldoende van de afslankgel moet gebruiken. De verschillende producenten van deze producten geven aan dat bij te licht gebruik er mogelijk geen effect waarneembaar zal zijn.

Op verschillende websites is te vinden dat afslankgels ook gebruikt kunnen worden in combinatie met diëten ofwel kuren. Zo is de citroensapkuur hier een populair voorbeeld van.

Wat is de beste afslankgel van dit moment?

Wat is de beste afslankgel van dit moment

Wil jij ook met een afslankgel je lichaam aanpakken? Vind jij het hoog tijd dat de cellulitis een ander woonadres gaat zoeken? Dan kun je proberen of je met afslankgels het gewenste resultaat bereikt.

Zoals ik je eerder vertelde is de werking van afslankgels niet bewezen. Daarentegen is er ook geen onderzoek dat het tegendeel bewijst, waardoor het uitproberen van afslankgels het mogelijk waard is.

Wie echter van plan is om afslankgels te kopen, doet er goed aan de recensies en ervaringen van de verschillende soorten afslankgels door te lezen. Met meer dan 100 afslankgels verkrijgbaar is dat echter een behoorlijke activiteit.

Om je dit wat makkelijker te maken, heb ik meer dan 500 ervaringen van 100 afslankgels doorgelezen. Uit dit onderzoek is een lijstje voortgekomen met daarop de beste afslankgels van dit moment.

Bekijk de beste afslankgels van dit moment hieronder!

Bekijk hieronder de top 5 Afslankgels kopen die werken op dit moment. 

1. Anti-Cellulite Afslank Crème Bio – Met Cafeïne, Retinol & Vitamine E – 200ml

Wil jij graag minder last hebben van cellulitis binnen 4 weken? Anti-cellulite crème met caffeine en vitamine E is een natuurlijk product verrijkte met een formule van oliën die de huid zijdezacht en perfect strak gevoed en soepel maken. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • bevordert de doorbloeding
 • bovenbenen, vooral achter zien er gladder uit moet ik zeggen
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. Naturalize Bodyfirm- & afslankgel (300 milliliter)

Beetje extra hulp nodig bij het verminderen van cellulitis? De gel is speciaal ontwikkeld om plaatselijk hardnekkig vet kwijt te raken en de huid prachtig mooi glad en strak te maken. Deze krachtige afslankgel stimuleert op effectieve wijze de plaatselijke doorbloeding, vetstofwisseling en vochthuishouding. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Ruikt fris en is een lekkere gel
 • super product mijn huid word weer strakker en dat na 3 kinderen
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Vedax Easyline Anti Cellulitis Afslankcrème – 200 ml

Graag een langdurig verminder van cellulitis? Vedax EasyLine® Afslank- en Anti Cellulitiscrème is een ultradoordringende crème met bijzondere stoffen die hardnekkige cellulite tegen gaan. Deze stoffen dragen bij aan de microcirculatie van de huid en stimuleren de natuurlijke vochtafvoer. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • De creme helpt effectief
 • s’morgens en avonds aanbrengen voor een goed resultaat
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. NIVEA Good-Bye Cellulite Gel – 200 ml

Zeg maar doei tegen bubbels en oneffenheden als cellulitis! NIVEA Q10plus Verstevigende Good-Bye-Cellulite Gel verstevigt je huid in 2 weken en vermindert de zichtbaarheid van cellulites binnen 3 weken. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Smeert goed en verstevigd zichtbaar
 • trekt snel in en de huid voelt direct al iets steviger
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Ginkel’s Super – 200 ml – Afslankgel

Graag ondersteuning op hardnekkige gebieden? De sublieme werking van deze gel is gebaseerd op drie krachtige extrakten, die elkaar perfect aanvullen. Algenextract stimuleert de vetstofwisseling in de huid, zodat de afvalstoffen eenvoudig afgevoerd worden via de doorbloeding van de huid. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Gebruik het nu 4 dagen en merk nu al resultaat
 • Fijn product, ruikt lekker, voelt fris aan
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.