Aminozuren kopen? TOP 5 ALLERBESTE Van 2020!

Ben je op zoek naar het beste Aminozuren met intensieve en krachtige werking, maar weet je nog niet welke je wilt kopen?

Bekijk dan hier de beste aminozuren deze zijn veilig, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer mensen maken er gebruik van.

In dit blog deel ik de TOP 5 beste aminozuren van 2020! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Beste Aminozuren kopen

Als je aminozuren wilt kopen, dan wil je natuurlijk wel eerst weten wat dit eigenlijk zijn.

Aminozuren zijn eigenlijk eiwitten welke uit bouwstenen bestaan. Daaronder wordt er ook nog een verschil gemaakt tussen aminozuren die essentieel zijn, en niet-essentiële aminozuren.

 1. Muscle Protect 
 2. Amino X van BSN
 3. Amino Super Tabs
 4. Amino Direct 
 5. 14 Day Killer Body

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste aminozuren om jezelf in no-time in shape te krijgen. Lees verder!

Top 5 Beste aminozuren voor maximale resultaat

1. Muscle Protect van Body en Fitshop

De muscle protect van body en fitshop wordt zowel in Nederland als in België, enorm veel gebruikt. De formule die is samengesteld bevat alle essentiële aminozuren die je lichaam dagelijks nodig heeft. Zowel tijdens als na de training maak je gebruik van dit aminozuur drankje. Bekijk ook de 575 Reviews van andere Muscle Protect gebruikers! >>

Voordelen:

 • Ideaal voor als je op dieet bent
 • Voorkomt spier verzuring
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Kopen Muscle Protect

 

Muscle Protect staat niet voor niets op nummer 1. Ik heb dit supplement niet alleen gecontroleerd op de werking, ook de smaak is uiteraard belangrijk. De eerst plek!

Bestel hier 500 gram voor €19,90 bij Body & Fit.nl >>

2. Amino X van BSN

BSN is bekend merk dat wereldwijd verkocht wordt. Met name in Amerika maken hier veel sporters en bodybuilders gebruik van. Zo ben ik ook zeer te spreken over de eiwitten shake van BSN maar dat is iets anders. Wanneer je de Amino X voor het trainen inneemt ervaar je een lichte energie boost. Je krijgt zin om te sporten en voelt je de gedurende training fit. Lees ook de 448 reviews van andere Amino X van BSN gebruikers! >>

Voordelen:

 • Meer uithoudingsvermogen
 • Snelle werking
 • Suikervrij

beste aminozuren

Amino X heeft naast een goede werking ook een lekkere smaak. Het drankje drinkt makkelijk weg en gaat niet vervelen.

Bestel hier 30 doseringen voor €18,90 bij Body & Fit.nl >>

3. Amino Super Tabs van Body en Fitshop

Van alle aminozuur tabletten die ik geprobeerd heb vind ik deze het meest prettigst. Ze zijn niet al te groot en je kunt ze makkelijk door slikken. Daarnaast is het prettig dat je deze tabletten kunt meenemen. Het geeft je een voldaan gevoel door de dag heen en beschermen je spieren tegen afbraak. Lees ook de 194 reviews van andere Amino Super Tabs gebruikers! >>

Voordelen:

 • Makkelijk in te nemen
 • Spierbeschermend
 • Laag in calorieën

Beste aminozuren

Ben je vaak in de weer en erg druk dan zijn deze amino tabletten ideaal. Je kunt ze overal mee naar toenemen en hebt alleen water nodig.

Bestel hier 400 tabletten voor €12,00 bij Body & Fit.nl >>

4. Amino Direct van Body en Fitshop

Amino Direct is een vloeibare aminozuren drank. Je hoeft hier geen water meer aan toe te voegen. Je gebruik het dopje als maatbeker en drinkt eenvoudig de juiste hoeveelheid op. De smaak is in orde maar redelijk zoet. Verder is dit supplement ideaal voor tijdens en na de training. Lees ook de 289 reviews van andere Amino Direct gebruikers! >>

Voordelen:

 • Wordt snel opgenomen
 • Spierbeschermend
 • Sneller herstel

Beste aminozuren

Amino Direct is prima voor erbij. Aangezien je redelijk snel door een fles bent kun je dit aminozuur supplement beter combineren met een poedervorm of tabletvorm.

Bestel hier 1 liter Amino Direct  voor €9,90 bij Body & Fit.nl >>

5. 14 Day Killer Body – Body & Fit

14 day Killer Body met Complete Burn, Total Detox en Water Flush is een waanzinnige totaalformule! Gebruik 14 Day Killer Body 14 dagen en verbaas jezelf, je vrienden, je partner en iedereen om je heen.  Lees hier 101 ervaringen van andere Smart Multi gebruikers >>>

Voordelen:

 • combinatie van kruiden en mineralen
 • krachtig all-in-one supplement!
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste afslankpillen top 5 killer body
bron: bodyenfit.nl

Bestel hier 14 Day Killer Body voor €26,90 bij Body & Fit.nl >>

Hoe werken aminozuren?

Via onze voeding krijgen we aminozuren vooral binnen via granen, zuivel, vlees en vis. Maar is dit altijd voldoende? Als je weet dat aminozuren net als eiwitten belangrijk zijn voor het spierherstel en spieropbouw, dan weet je ook dat voedingssupplementen met aminozuren de prestaties van een sporter aanzienlijk kunnen verbeteren.

Wat zijn aminozuren?

Het menselijk lichaam bestaat zoals je weet bijna volledig uit water en de rest is voor 20 procent uit eiwitten. Want zo zijn eiwitten essentieel voor verschillende processen in jouw lichaam.

Herin spelen de aminozuren  de rol als bouwstenen van eiwitten. Ze geven de cellen in ons lichaam structuur en zorgen voor het vervoer van zowel voedingsstoffen als afvalstoffen.

Ook spelen deze zuren een belangrijke rol betreft de functies van organen, aders, klieren en zelfs de pezen. Ook de wond en bot genezing wordt beïnvloed door juist verhouding van aminozuren. Zoals je kunt lezen zijn aminozuren onmisbaar en heb je deze dagelijks nodig!

Wanneer een ondersteunend supplement met aminozuren kopen?

Soms kan het voorkomen dat je jezelf beperkt tot het eten van bepaald voedsel. Dit kan komen door bijvoorbeeld een allergie, of omdat je vegetarisch bent. Daardoor kan er een eiwittekort in je lichaam ontstaan waardoor je ook automatisch te weinig aminozuren binnenkrijgt. Zeker als sporter is dit van groot belang.

Voordelen aminozuren:

 1. een sneller spierherstel
 2.  ondersteuning in de opbouw van spieren
 3. bevorderen de sportprestaties

Als je besluit om aminozuren te kopen als supplement, dan kun je er niet alleen op rekenen dat je de dagelijks aanbevolen hoeveelheid aminozuren binnenkrijgt, maar draag je ook nog eens bij aan een gezond lichaam. Essentiële aminozuren kopen is zeker voor sporters een waardevolle aanvulling op de training. Het zorgt niet alleen voor een snel herstel van de spieren, maar voorkomt daarmee ook nog eens vervelende spierkrampen en blessures.

Beste aminozuren voor 2020

Ik heb je al veel verteld over de beste aminozuren en welke aminozuren voor jou het beste resultaat kunnen leveren. In dit artikel staat genoeg informatie om te zorgen dat jij een juiste keuze maakt. Er zijn namelijk mega veel amino-supplementen verkrijgbaar en lang niet alles is allemaal goed om te gebruiken.

Je weet wel dat een supplement nooit een vervanging is voor gezonde voeding. Verantwoord eten is het allerbelangrijkste om grote stappen te boeken in je training en fysiek!

Drink minimaal 2 liter water per dag om alles optimaal te laten werken. Zo worden alle afvalstoffen goed afgevoerd door je lichaam zelf.

Pak voldoende slapen! Het betekent namelijk niet dat wanneer je supplementen neemt, je als een beest kunt blijven trainen.

Slaap is een belangrijk onderdeel van je training en zorgt ervoor dat je sneller herstelt.

Wanneer je jouw rust, voeding en training in de juiste verhouding houd kan het niet anders, dan dat je echt gaat knallen in de gym of tijdens je training 😉

TIP: wil je ook graag Multivitamine kopen? Bekijk hier de Top 5 beste multivitamine!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

3 gedachten over “Aminozuren kopen? TOP 5 ALLERBESTE Van 2020!”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.