Is BioHCG het beste dieet voor een ‘beach body’?

De zomer staat sneller voor de deur dan je denkt! Logisch dat je er goed wilt uitzien in je bikini of zwembroek. Maar als je overgewicht en vetrolletjes hebt, kan dit lastig zijn. Gelukkig is er een oplossing. Een goed dieet kan helpen om gewicht te verliezen en je lichaam strakker te maken. In dit artikel bekijk ik het BioHCG-dieet.

Afvallen kan op veel manieren

Afvallen kan op veel manieren, zoals door meer te bewegen, gezonder te eten en door stress te verminderen. Een andere manier is door middel van een dieet. Er zijn veel soorten diëten zoals koolhydraatarm, eiwitdieet of juist een dieet rijk aan groenten en fruit. Het belangrijkste is dat je een dieet kiest waar je je aan kunt houden en dat bij je levensstijl past. Een diëtist kan je hierbij helpen om het juiste dieet te kiezen.

Wat is het beste dieet?

Goede vraag, want het antwoord hierop is niet zo makkelijk. Samengevat is er geen enkel dieet dat het beste is voor iedereen. Wat voor jou werkt, kan voor iemand anders niet werken en omgekeerd. Het is belangrijk om een dieet te kiezen dat bij je levensstijl, eetpatroon en doelen past.

Een dieet dat vaak als gezond en effectief wordt gezien is rijk is aan groenten, fruit, volle granen, gezonde vetten en eiwitten. Aan de andere kant moet dat dieet weinig verwerkte voedingsmiddelen en suiker bevatten. Dit soort dieet, vaak ook wel een mediterraan of plantaardig dieet genoemd, houdt het gewicht op peil en vermindert ook nog eens het risico op chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten en diabetes.

Maar aan de andere kant wil je je ook aan een dieet kunnen houden. Veel diëten bieden je tijdelijk super-resultaten, maar zijn onhaalbaar op lange termijn. Dan krijg je het gevreesde jojo-effect. Daarom is het aan te raden om een dieet te kiezen dat je zelf kunt aanpassen aan je eigen levensstijl en dat je ook op lange termijn kunt volhouden.

Het beste dieet

Wat is een BioHCG-dieet?

Het BioHCG-dieet is één van de diëten waarmee je, volgens de claims, snel gewicht kunt verliezen. Hierbij gebruik je een supplement dat HCG heet. Dit supplement activeert hormonen die jouw honger verminderen en vet in bijvoorbeeld je buik en heupen verbranden. Het dieet heeft strenge regels over wat je mag eten en welke supplementen je moet gebruiken. Daarom wordt dit dieet vaak aangeboden onder begeleiding van een arts of gezondheidsexpert.

Is BioHCG vol te houden?

BioHCG Plus is zo’n afslankkuur. Hij duurt 24 dagen en bestaat uit een combinatie van BioHCG-druppels en een speciaal ontworpen dieetplan. Wat deze kuur zo uniek maakt, is dat je er ook een gratis online begeleidingsprogramma bij krijgt. Hiermee kun je je voortgang bijhouden en krijg je professioneel advies van een voedingsdeskundige.

Top 5 beste BioHCG-producten:

1. BIO-HCG+ dieetkuur

Dit is de oorspronkelijke BioHCG-kuur waar het allemaal mee begon, met 24 ampullen die je hongergevoel wegnemen. Hierdoor is het aangerade aantal calorieën van 500 per dag goed vol te houden. Veel gebruikers zijn al meer dan 10 kilo kwijt in drie weken.

Voordelen:

 • Geen honger
 • Meer energie
 • Goede begeleiding

2. Beter In Balans

Hij kost hetzelfde en is óók voor 24 dagen. Daarnaast zit het boekwerkje Beter In Balans erbij. Het grote verschil zit hem in de manier waarop je de BioHCG inneemt: dat gaat niet met een druppel uit een pipet, maar met een ampul.

Voordelen:

 • Minder zoete trek
 • Recepten en tips voor ná de afslankkuur
 • Dieet goed vol te houden

3. Timfit Calorietje + chroomtabletten

Een nieuwe binnenkomer in deze lijst die snel stijgt. En dat komt ongetwijfeld door de lage prijs! In feite krijg je bij dit pakket hetzelfde als bij andere, alleen zitten er óók chroomsupplementen bij. Gebruikers zijn zeer tevreden over de begeleiding voor voedingsdeskundige Dianne.

Voordelen:

 • Laagste prijs
 • Goed voor 25 dagen afvallen
 • Gratis begeleiding via mail, chat en telefoon

4. BioHCG Plus met begeleiding

Deze lijkt veel op de nummer 1 uit deze lijst. Je krijgt hierbij het complete pakket en ook nog eens online begeleiding van Judith Bussink van de website Gewoon Judith. De kopers zijn lyrisch over dit persoonlijke contact.

Voordelen:

 • Gratis telefonisch consult
 • Aan te passen aan je persoonlijke omstandigheden
 • Val eenvoudig tot 10% van je lichaamsgewicht af

5. BioHCG-spray

Heb je al vaker een BioHCG-kuur gevolgd en heb je niet meer het boekje en de begeleiding nodig? Dan kun je simpelweg alleen de druppels of, in dit geval, de spray kopen. Die spuit je dagelijks onder je tong, waarbij je het dieet volgt dat je eerder ook volgde. Met deze druppels kun je een dikke drie weken vooruit.

Voordelen:

 • 50 ml spray
 • Goed voor 25 dagen afslanken
 • Zonder overbodig boekje of begeleiding

Dus, kopen of niet?

De klantrecensies zijn unaniem: BioHCG Plus werkt. Sommigen zijn er tot wel 20 kilo mee afgevallen. En dat is niet mis voor een periode van pakweg 24 dagen. Ook de prijs is keurig: slechts € 122,50 voor resultaten die je leven kunnen veranderen. Het fijne is dat je niet met een boekwerkje en wat ampullen als kluitje het riet in wordt gestuurd. Je krijgt namelijk óók een consult waarin je een voedingsdeskundige alles kunt vragen. Lijkt me een keurige deal.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 1 Gemiddeld: 4]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.