Beste Ragers? Top 5 ALLERBESTE producten voor jouw gebit!

Graag fijne ragers voor het gebit gezond te houden? Ben je op zoek naar de beste ragers met intensieve en krachtige werking, maar weet je nog niet welke je wilt kopen?

Bekijk dan hier de beste ragers deze zijn innovatief, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer mensen maken er gebruik van. Ook zijn vele door tandartsen en mondhygiënisten aanbevolen.

In dit blog deel ik met jou de TOP 5 beste ragers van Nederlandse grootste webshop! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Beste ragers

Ik heb grote ruimtes tussen tanden en kiezen hiervoor is een rager of spiraalborstel echt ideaal. Maar ragers zijn echt in veel verschillende maten en vormen te koop. Hierin is het belangrijk de juiste maat en soort rager te kiezen voor jouw gebit. Een te kleine rager heeft weinig effect want wordt tussen de holtes niet goed schoon; een te grote rager kan het glazuur en vooral het tandvlees irriteren en als je te fanatiek bent zelf beschadigen.

Als je voldoende ruimte is tussen je tanden en kiezen kun je de rager voor je hele gebit gebruiken, waardoor je nog eenvoudig en meer kunt schoon krijgen. In deze top 5 ragers heb je ook verschillende versies die taps toelopen.

Voordeel van deze ragers is dat ook ruimtes van verschillende grootte kunnen worden schoongemaakt. Ik neem zelf altijd mijn ragers en tandenstokers even mee naar de tandarts of mondhygiënist die geeft mij altijd het beste advies als het gaat om welke maat spiraalborstel het beste werkt met mijn gebit.

Blijft belangrijk vooral op latere leeftijd om de mondhygiëne op niveau te houden vooral voor je tanden, kiezen en tandvlees. Je poets vast wel twee keer per dag twee minuten je tanden met tandpasta vormt hiervoor de basis. Soms is het nog handig bij veel gaatjes te kiezen voor tandpasta met fluoride.

Met een tandenborstel krijg je gewoon niet alles schoon! Want je kunt de ruimte tussen de tanden en vooral de kiezen waar tandplak ontstaat niet goed schoon krijgen. Daarvoor kunt u verschillende ragers of tandenstokers gebruiken.

 1. TePe Easypick XS/S Ragers – 3 x 36 stuks
 2. Interprox Plus Mini Conical Tandenstokers – 2 tot 4 mm – 3 x 6 stuks
 3. Interprox Plus Conical Tandenstokers – 6 stuks
 4. Interprox Plus Conical Tandenstokers – 3 tot 5 mm – 3 x 6 stuks
 5. Tepe Easypick Ragers M/L – Turquoise – 3×36 stuks

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste ragers met aanbieding om je gebit altijd schoon en gezond te houden. Lees verder!

Waarom ragers gebruiken?

Waarom ragers gebruiken

Goed je gebit onderhoud kan veel bezoekjes schelen aan de tandarts. Het is maar net wat je fijn vindt is als het gaat om je tanden en vooral kiezen schoon te houden. Maar mijn tandarts raad altijd aan om te ragen aangezien zoals ik vertelde mijn ruimtes groter zijn.  Blijven deze ragers en tandenstokers hiermee een uitkomst dan het flosdraad. Tegenwoordig is een rager stevig gemaakt en heeft een rubberen greep en mooie kunststof flos.

Pas stop maar met die satéprikkers of cocktailprikkers! Je wilt niet je eigen gebit of tandvlees kapot maken. Zelf heb ik een gumpick tandenstoker en een rager voor het zware werk, wat echt goed werkt. Vooral als je nog houtstokers gebruik kan je eens overwegen om de overstap te maken. Nu kun je echt beginnen met de tanden stoken!

Instructies voor goed je tanden schoonmaken

  1. Neem de rager vast tussen duim en wijsvinger.
  2. Breng de rager loodrecht tussen de tanden in en duw deze zo ver mogelijk door, zorg dat je niet tegen je tandvlees aandrukt.
  3. Beweeg de rager een aantal keer horizontaal heen en weer (van buiten naar binnen).
  4. Herhaal stap 1 t/m 3 voor alle andere tussenruimtes.
  5. Spoel na gebruik de spiraalborstel goed uit en droog deze (de rager kan meerdere malen worden gebruikt).

TOP 5 Beste Ragers voor een gezond gebit en tandvlees

1. TePe Easypick XS/S Ragers – 3 x 36 stuks

Goede aanvulling op tandenstokers en gumpicks. TePe EasyPick maakt interdentale reiniging eenvoudig. Dagelijks gebruik zorgt voor een frisse en gezonde mondhygiëne. De TePe EasyPick wordt geleverd in een handige reisetui. Zo kunt u onderweg ook altijd genieten van een frisse mondhygiëne. Ben je al nieuwsgierig geworden?

Voordelen:

 • Voor mensen die het moeilijk vinden om flosdraad te gebruiken
 • Voor smalle en brede interdentale ruimten
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

De ragers voor je huis als je niet te veel wil betalen maar wel top kwaliteit wil. Als nummer 1 merk. De vele ervaringen zeggen genoeg en dit is ook de favoriet van de tandarts.

2. Interprox Plus Mini Conical Tandenstokers – 2 tot 4 mm – 3 x 6 stuks

De favoriet van vele mensen met veel was, omdat deze stabiel en flexibel zijn. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat interdentaal reinigen met interdentaal borsteltjes de meest effectieve resultaten geven. De Interprox Plus heeft een assortiment van 9 soorten borstels en is door zijn gehoekte handvat het meest geschikt voor het reinigen van de interdentale ruimten in de zijdelingse delen. Zo kunt u onderweg ook altijd genieten van een frisse mondhygiëne.

Voordelen:

 • Eenvoudige reiniging door gehoekt borstelkopje
 • Eenvoudig in gebruik
 • Voordelige koop

Het geheim zit hem in de combinatie van materialen die een optimale balans tussen flexibiliteit en stabiliteit creëren.

3. Interprox Plus Conical Tandenstokers – 6 stuks

Graag die gewenste sterke ragers tandenstokers thuis? Opgelet! Interprox Plus Conical speciaal voor het reinigen van de ruimten tussen de kiezen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat interdentaal reinigen met interdentaal borsteltjes de meest effectieve resultaten geven.

Voordelen:

 • voldoet aan verwachting
 • Langer handvat met anti-slip voor betere grip
 • Goede prijs/kwaliteit

Deze tandenstoker ragers product is een aanrader als je de kwaliteit super belangrijk vindt.

4. Interprox Plus Conical Tandenstokers – 3 tot 5 mm – 3 x 6 stuks

Wil je graag meer én de fijne ragers? Dan is dit product dat je al lang wilde hebben. Specifiek voor het reinigen van ruimten tussen de kiezen is de Interprox Plus ontwikkeld. Bij de Plus is het ragertje in een hoek van 90° op de steel geplaatst, waardoor deze nog gemakkelijker tussen de tanden en kiezen geplaatst kan worden.

Voordelen:

 • Goed vast te houden
 • Voordeel verpakking
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Als een persoon die opzoek is naar werkelijk resultaat kom je niet tekort met dit handige tandenstokers rager!

5. Tepe Easypick Ragers M/L – Turquoise – 3×36 stuks

Wil je graag klassieke én de fijne ragers? TePe EasyPick maakt interdentale reiniging eenvoudig. Dagelijks gebruik zorgt voor een frisse en gezonde mondhygiëne. De TePe EasyPick wordt geleverd in een handige reisetui. Zo kunt u onderweg ook altijd genieten van een frisse mondhygiëne.

Voordelen:

 • verschillende diktes
 • travel case
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Houdt de ruimte tussen je tanden schoon. Alleen maar positief: goede kwaliteit, mooie vormgeving en praktisch.

Ragers aanbieding voor werkelijk resultaat?

Dat hangt er dus maar net vanaf wat je precies zoekt in een goede verzorging van je gebit. Jij bent zojuist bent alles te weten gekomen over de TOP 5 beste tanden ragers op de markt.

Klik hier voor de Top 10 Ragers – best beoordeeld van Bol.com >>

Beste ragers aanbieding voor die krachtige werking?

Je hebt het besluiten genomen om een rager aan je onderhoud van je gebit toe te voegen, geen verkeerde keuzen. Wil je een gewenste schoonmaker kopen? Er zijn verschillende soorten, van sterk en duurzaam tot een verzorgende werking en met smaakje voor je gebit in je huis of tijdens reizen. Vraag je tandarts of raadpleeg een specialist en kies vooral wat jij zelf het fijnste vindt.

Hier begint normaal gesproken de zoektocht. Je gaat naar de winkel of typt het adres van je favoriete webshop in gelukkig heb ik hier de top 10 al voor je uitgeschreven met vele ervaringen erbij van andere gebruikers.

Klik hier voor de volledige Top 10 aan beste Ragers – Meest bewaard >>

Ragers kopen

Als ik heel eerlijk ben kwam het idee ook een beetje voort uit irritatie. Er worden vele lage kwaliteit tanden stokers verkocht voor o.a. te duren prijzen dit zorgt dat veel frustratie. Ik kreeg er ook steeds een lege portemonnee van en een volle mand met ragers die te snel afbraken, veel te heftige smaak hadden, onhandige vormen, te flexibel waren of niet voldoende kracht heeft voor je gebit goed schoon te krijgen.

Wat kun je dan doen om de echte kwaliteit te krijgen? Hierboven lees de beste kwaliteit tanden stoker die wel werkt voor jou.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met je nieuwe setje tandenstokers en ragers!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.