Beste Sauna Belt – Welke Afslankgordel is het best?

Met welke Sauna Band kun jij afvallen? Vet verbranden? Ik leg je uit wat een Sauna Belt is en welke de beste is!

Ik weet zeker dat jij het afgelopen jaar meerdere keren een sauna band ofwel afslankgordel op Facebook of Instagram voorbij hebt zien komen. Maar ook dat jij je hebt afgevraagd wat het is en of het wel werkt. Want laten we eerlijk zijn. Dit soort schimmige advertenties betekent vaak meestal niet veel goeds.

Als je mij ondertussen een beetje kent, weet je hoe graag ik onderzoek doe naar dit soort onderwerpen. Ik geef maar al te graag antwoorden op vragen als: is het een goede koop? En in dit geval: werkt een sauna belt wel?

Ik durf je alvast te verklappen dat je met een sauna band kunt afvallen. Het is absoluut mogelijk de afslankgordel te gebruiken om gewicht te verliezen.

Zoals je ziet heb ik het vooralsnog puur over gewicht, wat dus zowel spier, vocht als vet kan zijn. Een sauna band zorgt er namelijk sowieso voor dat je vocht verliest. En dan kan al snel enkele kilo’s schelen.

Ik leg je op deze pagina uit welke soorten sauna belts / afslankgordels je kunt kopen. Natuurlijk laat ik je ook nog even weten welke producten het best zijn!

Sauna belt met veel verschillende namen 

Sauna belt met veel verschillende namen 

Voordat we dieper op dit product ingaan, wil ik je meenemen langs wat voor veel mensen als verwarrend wordt ervaren.

Dat is de vele namen die de sauna belt heeft. Deze namen betekenen namelijk allemaal hetzelfde. Ik heb het over de volgende namen (en dan hebben we nog lang niet alles gehad).

 • Sauna belt
 • Sauna band
 • Fitness band
 • Waist trainer
 • Waist band
 • Afslankgordel
 • Afvalband
 • Afslankband

Verwarrend he? Op zoveel manieren hetzelfde product bedoelen. Gelukkig weet jij vanaf nu dat een Sauna Belt hetzelfde is als een Waist trainer.

Hoe werkt een Sauna belt?

Hoe werkt een Sauna belt precies

Wie een mooie strakke buik wilt hebben, komt al snel bij de Sauna belt uit, aldus Bol.com. In de beschrijving van deze categorie is namelijk te vinden dat het zandloperfiguur en een strakke buik te realiseren is met een sauna belt. Klinkt hoopvol.

Met een Waist trainer, zoals hier de Sauna belt wordt genoemd, wordt de volledige focus op de buik gelegd. Dat wil zeggen dat als er ergens gewicht verloren moet worden, dat rondom de buik is.

Door hier zo efficiënt mogelijk te ‘verbranden’, worden de effecten al snel zichtbaar. Overigens noemt Bol de Waist trainer ook corset, body shaper, Waist incher en Waist slimmer. Nog meer termen om aan ons lijstje toe te voegen dus…

Sauna belt onder je kleding dragen

Sauna belt onder je kleding dragen

Een groot voordeel van fitness banden ofwel afslankgordels is dat je ze gewoon onder je kleding kunt dragen. Daarnaast zijn ze verrassend comfortabel, zodat je niet na een paar uur de Waist trainer zo snel mogelijk van je lichaam af wilt hebben.

Hierdoor zou de sauna belt in theorie gebruikt kunnen worden op de werkvloer. Ik kan je echter uit eigen ervaring vertellen dat dit geen goed idee is omdat je het nogal warm kunt krijgen van de afvalband. Gebruik in huis is dus prima, maar vergeet niet dat het een wat warme bezigheid kan worden.

Wat is de beste Sauna Belt?

Welke Sauna Band, Belt, Fitness Band, Afslankgordel of Afvalband is de beste? Met welk product kun jij de beste resultaten bereiken en gewicht verliezen? Waar is de prijs-kwaliteitverhouding het best?

Hieronder is een selectie te vinden van de sauna belts die naar mijn mening je het best kunnen helpen bij het verliezen van overtollig gewicht.

Bekijk hieronder de top 5 beste Sauna Belt die werken op dit moment. 

1. Needum ® Zweetband voor de Buik – Afslankband – Afslankbroek – Sauna Belt

Wil jij graag eenvoudig afslanken onder je normale sportkleding?  De zweetband wordt ook Afslankband of Sauna belt genoemd. Door deze te dragen creëer je een sauna-effect rond je buik waardoor dubbel zoveel vet wordt verbrand, zonder enige extra moeite! Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Het zit perfect, rolt niet op tijdens bewegen
 • makkelijk in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. Sauna Band – Afslank Gordel Band – Sauna Belt – Buik Trainer

Jij wilt makkelijk en snel die extra kilo’s kwijt? Gebruik dan de Unisex Sauna Afslank Band van VoordeelShop. De band kun jezelf met klitterband verstellen in de size die jij wilt en is licht van gewicht zodat u genoeg beweeg ruimte heeft. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Zeer comfortabele de band
 • Klitteband zit goed vast en je zweet enorm met sport
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Innovagoods afslankgordel voor doeltreffend vermageren- zweetband voor vetverbranding

Graag beginnen met afvallen en extra vetverbranding creëren tijdens het sporten? Met deze sportgordel van Innovagoods ben je dan op het juiste adres, door deze thermische afslank gordel om de buik te dragen zorg je voor extra stevigheid tijdens het sporten en creëer je daarnaast meer warmte rondom de buik. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • goede en prettige pasvorm
 • Helpt goed met verbranding van vet
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Afslankband – Snel Afvallen en Buikvet Verbranden – Waist trainer

Graag je buikvet aanpakken met een extra hulp tijdens het sporten? erhoog de transpiratie en verbranding tijdens het sporten en versnel het afvallen met de afslankband. Deze thermische zweetband zorgt voor een effectievere training zonder extra inspanning.l. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • uitstekende kwaliteit
 • De zweetband zit fijn en erg comfortabel.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Afslankband – Buikband – Effectieve Zweetband – Waist Trimmer

Graag weer je gewicht in balans krijgen? Doordat de warmte onder de waist trainer wordt vastgehouden, stijgt de lichaamstemperatuur, waardoor het vochtgehalte wordt verhoogd en men meer vet reduceert (met of bij) een minimale inspanning.. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Met het hardlopen verlies je echt veel meer vocht en plek voor mobiel
 • goede pasvorm voor het lichaam
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.