Beste weight gainer? TOP 3 ALLERBESTE hoogwaardige supplementen!

Beste weight gainer?  Vind je het op de één of andere manier lastig om elke dag voldoende te eten? Of in ieder geval genoeg voeding te eten, waarmee je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt? Dan kan een zogeheten weight gainer voor jou een perfecte oplossing zijn. Als je al een poosje traint om het perfecte lichaam te bereiken, dan kan dit misschien wel de ommekeer zijn tussen falen en succes.

 1. Mammoth 2500 INTERACTIVE NUTRITION
 2. Serious Mass OPTIMUM NUTRITION
 3. Mass Perfection BODY & FIT

De TOP 3 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 3 beste weight gainer om jezelf in no-time in shape te krijgen. Lees verder!

Een weight gainer om alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen

Wanneer je naar een bepaalde lichamelijke prestatie toewerkt, dan weet je waarschijnlijk al dat een goed schema met de nodige rust van groot belang is. Maar je voedingspatroon is minstens net zo belangrijk! Met een weight gainer kun je ervoor zorgen dat je elke dag alles binnen krijgt wat je nodig hebt, zelfs als je snel een maaltijd vergeet of overslaat. Met een weight gainer als aanvulling op je dieet kun je zowel in gewicht aankomen, als je spiermassa verder opbouwen. Je verhoogt ook op simpele wijze je dagelijkse calorie inname op tijden dat het jou uitkomt.

1. Mammoth 2500 INTERACTIVE NUTRITION

Eiwit slecht voor je? Door de grote hoeveelheid kwaliteitseiwitten wordt de spiergroei bevordert. 60 gram eiwitten per dosering! Deze dosering bevat alleen de allerbeste eiwit varianten. Whey Proteïne Een makkelijk en snel opneembaar eiwit. Bijna het perfecte eiwit voor krachtsporters. Lees hier 284 ervaringen van andere Mammoth 2500 INTERACTIVE NUTRITION gebruikers >>>

Voordelen:

 • Al 3 jaar op rij gekozen tot beste Weight Gainer
 • Geen klonters prima te drinken
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 1 Mammoth 2500 INTERACTIVE NUTRITION review

Bevat maar liefst 60 gram multi-eiwit per dosering

Bestel hier Mammoth 2500 INTERACTIVE NUTRITION voor €26,90 bij  >>

2. Serious Mass OPTIMUM NUTRITION

Een dosering Serious Mass zit bomvol hoogwaardige calorieën, voornamelijk afkomstig van complexe koolhydraten, hoogwaardige proteïnes en extra creatine monohydraat, glutamine, choline, inositol en een compleet mengsel van vitaminen en essentiële mineralen! Lees hier 169 ervaringen van andere Serious Mass OPTIMUM NUTRITION gebruikers >>>

Voordelen:

 • Geen toegevoegde suikers
 • Heerlijk Feel good gevoel!
 • 25 Vitamines en Mineralen

Top 2 Serious Mass OPTIMUM NUTRITION review

Ik kies bewust voor dit merk duidelijk verschil met andere merken voor mij die teveel rommel door hun proteine doen waar ik hoofdpijn van krijg. Met deze niet.

Bestel hier Serious Mass OPTIMUM NUTRITION voor €31,90 >>

3. Mass Perfection BODY & FIT

Mass Perfection zal een nieuw tijdperk inluiden waar het gaat om Weight Gainers. Een professionele massa voor bodybuilders en fanatieke sporters. Vrijwel suikervrij maar met waardevolle voedingstoffen! Lees hier vele ervaringen van andere Mass Perfection BODY & FIT gebruikers >>>

Voordelen:

 • Alleen de allerbeste eiwitten en aminozuren!
 • Vrijwel vrij van suikers
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 3 Mass Perfection BODY & FIT review

Veel betere macro’s dan de meeste weight gainers. Ook ideaal als vloeibare maaltijd on the go.

Bestel hier Mass Perfection BODY & FIT voor €11,90 >>

Waaruit bestaat een weight gainer precies?

Een weight gainer is een shake die bestaat uit een hoogwaardige mengeling van koolhydraten en eiwitten. Een shake bevat idealiter zo’n 75% aan veelzijdige koolhydraten en voor de rest eiwitten met een laag vetgehalte. Daarom bestaan de goede weight gainers uit kwalitatief goede whey eiwitten zoals isolaten en concentraten. Deze dragen bij aan de spiermassa en –groei en bevatten tevens belangrijke vitaminen en mineralen.

Wanneer en op welke manier gebruik je weight gainers?

Het fijne aan deze manier van extra voeding innemen is, dat je geen tijd kwijt bent aan het maken van een hele maaltijd. Je kunt overdag tussen de maaltijden door een shake nemen, zodat je geen last hebt van een vervelend hongergevoel. Ook voor en na elke zware training, om je lichaam en spieren van de nodige energie te voorzien. Let vooral goed op de signalen van je lichaam en bekijk binnen enkele weken hoe de resultaten zijn.

== > Beste shakebeker kopen? Top 10 ALLERBESTE shakes 2019! (TIP)

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.