Buikvet verbranden met banaan? Bekijk hier de Top 5 Fatburners!

Buikvet verbranden met banaan? Iedere dag wil je graag voldoende voedingstoffen binnenkrijgen maar ook afvallen? Dan zijn deze tips, oefening en supplementen een ideale aanvulling. Of je buikvet kan verbranden met een banaan lees je zo!

Heb je ook weinig tijd? Dan zijn deze fatburners onmisbaar! Je krijgt ook minder trek en als een gevolg zul je afvallen. Zo heb je ook geen last meer van het hongergevoel. In dit blog deel ik de TOP 5 beste snel afvallen buik van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

TIP: ” Ontdek het #1 Koolhydraatarmmodel voor het opbouwen van een fit en energiek lichaam! Maak gebruik van onze kortingspagina: Begin vandaag met 5 Koolhydraatarme Chef boeken  voor 5 ,- euro >>

Snel afvallen buik zonder dieet

 1. 24hr Fatburn 
 2. Detox & Burn
 3. Perfect Burn
 4. Stacker 4 Ephedra 
 5. In Control

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, smaak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste fatburners om af te vallen. Lees verder!

Dit is een samenstelling die volgens (bron: HappyHealthy) zorgt voor daadwerkelijke vetverbranding, dat jij die gewenste buikspieren krijgt en deze ook echt zichtbaar worden.

Dat ligt dus in de volgende verhoudingen:

Voeding (50%)

Zoals je kunt zien heeft voeding de meeste impact om een strakke sixpack krijgen zowel voor vrouwen als mannen ligt het geheim weer in voeding verscholen.

Samengestelde oefeningen (25%)

Dit is een combinatie van rug, benen, borst en armen. Eigenlijk ga jij gewoon een full body workout doen maar ga je buikspieren met speciale isolatie oefening nog specifieker trainen. Dit geeft vaak de gewenste ‘vormen’ aan je buik.

Buikspieroefeningen (25%)

Hierin leg je echt de focus op het vormen van de buikspieren maar het grootste deel gebeurt dus met de juiste voeding en misschien wist je het al maar slaap speelt ook een grote rol bij de vorming en groei van spieren.

Buikvet verbranden met banaan?

Buikvet verbranden met een banaan

Fans van de banaan zijn ervan overtuigd dat deze gele fruit ons lichaam veel goed doet en het ook buikvet verbrand. De gedachte hierachter is dat het lichaam maar met één voedingsmiddel bezig is dit geeft onze spijsvertering meer ruimte en kan het lichaam makkelijker en eenvoudiger detoxen.

Je herkent het mogelijk wel? Dit komt dichtbij een van een vastenkuur of in de hippe naam intermediate fasting, alleen zonder het hongermonster. Want zodra je trek krijgt, kan je maximaal aan de bananen! Deze zitten vol vezels en geven je lang een verzadigd gevoel. Van honger heb je dan geen last meer.

Maar de banaan was toch een caloriebom? In de banaan zit weinig vet, maar wel 22,8 gram koolhydraten op 100 gram, veel suiker en ongeveer 90 calorieën, hiermee is wel duidelijk dat je banaan eigenlijk moeten vermijden als je slank wilt worden.

Toch is het een interessante bron van hoge voedingswaardes, maar waarmee men kilo’s kan afvallen, mits verstandig gebruikt! Maar dit is natuurlijk nooit alleen de manier om af te vallen het gaat altijd samen met een gezond voedingspatroon zoals wij jou in de Vega Chef geven.

Verder heb ik nog wat extra oefening erbij gedaan die jij ook gewoon thuis kunt doen en samen met juiste voeding en mogelijke aanvullende fatburners ga jij kilo’s verbranden.

Buikvet verbranden oefeningen

Krachttraining is vaak de snelste manier om buikvet te kunnen verbranden. Hierbij geef ik je een aantal krachtoefeningen die zorgen dat jouw lichaam echt aan de slag gaat met het extra vet dat hij heeft als reserve opgeslagen. Of nog beter gezegd: het zijn oefeningen waar jij zo veel mogelijk je lichaam aan de slag zet voor de aanmaak van spierweefsel waardoor je veel calorieën gaat verbruiken.

Je krijgt een boost in de stofwisseling die spieren kunnen stimuleren en geeft weer seintje af om de vetverbranding te starten. Hiervoor kiezen wij om de grote spiergroepen aan te spreken met de oefeningen. Bijvoorbeeld je armspieren zijn maar relatief klein; in verhouding tot bijvoorbeeld de bovenbeenspieren, grote rugspier en borst- en schouderspieren.

Doe deze oefeningen voor het eerst? voer ze dan niet langer uit dan 30 seconden. Heb je de oefeningen onder de knie? Ga dan naar 1 minuut of langer toe:

oefening Squat droogtrainers

1. Oefening: Squat – Versterken van de bovenbeenspieren

Uitvoering: Je kunt hiervoor een stoel van thuis gebruiken voor stabiliteit. Buig beide benen alsof je op een stoel gaat zitten. Duw de billen iets naar achteren maar houd het lichaam rechtop. Ga rustig naar beneden. Let op, dat je knieën niet over de tenen komen. Kom weer rustig omhoog, maar strek de benen niet helemaal.

oefening opdrukken

2. Oefening: Opdrukken – armen, schouders, Variatie: borst, bovenkant rug

Uitvoering: Houding van een plank. Plaats handen en knieën op de grond, je handen plaatst je iets achter de schouders en de knieën. Mocht het te zwaar zijn om direct zonder je knieën op te drukken? Dan kun je altijd met een matje, kussen of handdoek op de grond je knieën gebruiken als extra steunpunt.

oefening lung

3. Oefening: Lunge – voorkant bovenbenen billen en kuiten

Uitvoering: In spreidstand met de voeten iets verder uit elkaar dan schouderbreedte. Stap met het linkerbeen naar voren en buig de knie tot 90 graden.  Let op dat je knie niet voorbij de tenen komt. Maak een verende beweging en plaats het linkerbeen weer terug naast het rechterbeen. Herhaal deze oefening met het rechterbeen

oefening Voorkant bovenbenen (2)

4. Oefening:Voorkant bovenbenen – fietsen

Uitvoering: Ga op een matje liggen op de rug, strek beide benen. Span de beenspieren zoveel mogelijk aan. Til jouw linkerbeen op (ongeveer 45 graden). Maak een kleine halve cirkel naar buiten. Maak daarna een halve cirkel naar binnen.  Sluit je linkerbeen weer aan bij het rechterbeen op de grond.  Herhaal deze oefening met het linkerbeen. Je benen zullen snel zwaar gaan voelen, dit is echt een geweldig oefening om je lichaam te trainen.  Je kunt het variëren met een fietsbeweging om de spanning op je benen af te wisselen.

oefening Versterken van bovenbenen

5. Oefening: Versterken van bovenbenen, billen & rug

Uitvoering: Ga op een matje liggen op de rug met de benen gebogen. Trek je buik in en knijp jouw billen tegen elkaar. Duw je heupen omhoog en laat weer rustig zakken. De billen mogen de grond niet raken. Laat jouw heupen niet zakken. Dit kan ook goed met je benen op een skippybal.

Ben je lekker opgewarmd? Dan is het nu tijd om eens te kijken hoe jij nog meer je lichaam kan helpen om sneller vet te verbranden. Want naast meer beweging en deze oefeningen kun je ook het lichaam een handje helpen met natuurlijke vetverbranders.

TOP 5 beste fatburners voor afvallen

1. 24hr Fatburn Body & Fit

De favoriet van vele Body en Fit gebruikers deze 24hr Fatburn is uniek en een revolutie in de supplementen industrie, ontwikkeld door Body & Fit in samenwerking met één van de grootste producenten van voedingssupplementen in Europa. Lees hier 250 ervaringen van andere 24hr Fatburn Body & Fit gebruikers >>

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • Goede kwaliteit
 • voldoet aan de verwachtingen
 • goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 1 24hr Fatburn BODY & FIT review

De ideale fatburner als je alles uit je lichaam wilt halen. De beste fatburner van 2019. De 250 ervaringen zeggen genoeg en dit is ook onze favoriet tijdens de vele feestdagen. Prettige maandverpakking.

Bestel 24hr Fatburn Body & Fit voor €26,90 bij Bol.com >>

2. Detox & Burn BODY & FIT

Deze Perfect detox en burn combi springt eruit. Detox & Burn is een slim 2-in-1 supplement. Deze alles omvattende kuur is een hoog gedoseerde en zeer gewilde combinatie van supplementen. Voor zowel dames als heren! Lees hier 34 ervaringen van andere Detox & Burn BODY & FIT gebruikers >>

Voordelen:

 • 2-in-1 supplement: detox & burn!
 • handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 2 Detox & Burn BODY & FIT review

Een handige detox & burner met alleen maar voordelen. Daarnaast zijn deze burners optimaal ontwikkeld van Body en Fit en dat maakt het prettig om deze supplementen tijdens het werken te gebruiken. Een aanrader als je kwaliteit super belangrijk vindt.

Bestel Detox & Burn BODY & FIT voor €11,95

3. Perfect Burn BODY & FIT

Green Tea Extract – groene thee bevat EGCG, het werkzame bestanddeel welke het effect teweegbrengt. Green Coffee Extract – groene koffie extract is natuurlijk verkregen uit groene koffiebonen. Cafeïne – cafeïne geeft een boost wanneer je wel iets extra’s kan gebruiken. Lees hier 48 ervaringen van andere Perfect Burn BODY & FIT gebruikers >>

Voordelen:

 • Fijn product om te gebruiken
 • Ideaal voor voeding en training
 • Je hoeft niks meer zelf uit te zoeken
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding

Top 3. Perfect Burn BODY & FIT review

Door de meest eenvoudige verpakking is het haast onmogelijk je dagelijkse dosis perfect burn te vergeten.

Bestel hier Perfect Burn BODY & FIT voor €20,90

4. Stacker 4 Ephedra Free STACKER 2

Stacker is al jarenlang de beste en meest succesvolle burner in de Europese en Amerikaanse markt. Stacker is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf NVE Pharmaceuticals en Stacker heeft in de loop van de jaren een enorme groei doorgemaakt. Lees hier 23 ervaringen van andere Stacker 4 Ephedra Free STACKER 2 gebruikers >>

Voordelen:

 • Natuurlijk bevat o. a. groene thee en ginseng
 • 100 capsules per pakking
 • geoptimaliseerde kruidenmix
 • Goede kwaliteit en prijs

Top 4 Stacker 4 Ephedra Free STACKER 2 review

Bestel hier Stacker 4 Ephedra Free STACKER 2 voor €26,90

5. In Control BODY & FIT

Wil je graag in controle zijn van je lichaam en een paar kilo’s kwijt? Dan is dit product prima geschikt. Wil jij maximaal profiteren van de beste ingrediënten van In Control? In Control bevat Glucomannan, Chromium Picolinate en Vitamine B8. Dit zorgt dat jij bijna geen tot weinig hongergevoelens meer ervaart en hierdoor minder gaat snoepen en snacken. In Control mag je elk dag nemen! Lees hier 18 ervaringen van andere In Control BODY & FIT review gebruikers >>

Voordelen:

 • Glucomannan is een vezel van de wortel van de konjac plant
 • Vitamine B8 draagt bij aan een normaal vetmetabolisme
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 5 In Control BODY & FIT review

Bestel hier In Control BODY & FIT voor €9,90

Wat is de beste fatburners of shakes voor afvallen?

Hopelijk ben jij zojuist alles te weten gekomen over de TOP 5 beste proteine shakes en maaltijdvervangens. Zelf gebruik ik de perfection shake als een start ontbijt en na een zware training. Als aanvullende tip kan ik je meegeven om een bakje met 150 gram Griekse Yoghurt en verwerk de proteine poeder erin soms voor de variatie wat Superfood Pure chiazaad.

Het is een eenvoudig concept van een low carb- eiwitdieet is de dagelijkse koolhydraatinname reduceren en de eiwitinname omhoog zetten. Dit zal helpen met het versterken van de spieren, instandhouding van spiermassa en herstel.

Beste Smart Protein kopen? Top 10 ALLERBESTE shakes 2019 >>

Snel afvallen voor de buik?

De TOP 5 die ik met je deel zijn legaal en bevatten geen verboden stoffen. Daarnaast hebben deze maaltijdvervangers geen vervelende aspartaam rommel of andere vervangende zoetstoffen erin.

Zeker je kunt het goedkoper vinden bij een drogisterij of een andere vergelijkbare winkel maar vergeet niet dat je maar één lichaam hebt!

Let op, Lees altijd even de gebruiksaanwijzing die op het label staat. Gebruik deze niet anders dan nodig is, dit versnelt namelijk niet de doelen die je wilt behalen.

Is een afval shake afvallen wel zo gezond?

Eiwitten wel gezond? Zoals je al weet proteine /eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa, voor van de spieren na fysieke inspanning en stimuleert/bevordert spiergroei/(vetvrije) spiermassa bij krachtsport of hardlopen.

Body en Fit heeft alles voor jou als het gaat om een perfecte eiwitdieet, of je nu zoekt naar shakes, repen of tussendoortjes in de vorm van eiwitchips, muffins of wafels!  Echt alles en lekkerste eiwit producten.

Waar haal je de beste shake bekers?

Ruim 12 jaar maak ik gebruik van poeders, pillen, en diverse supplementen. Hierdoor weet ik exact wat er wel en niet werkt. Op Droogtrainers.nl deel ik alleen de allerbeste supplementen die je online kunt bestellen. Hierbij let ik op smaak, kwaliteit, prijs, oplosbaarheid en werking. Ik nodig je graag uit om ook mijn andere Top 10 beste shake bekers te bekijken!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 1 Gemiddeld: 5]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.