Cupping Cups kopen? De lekkerste Massage met deze Cups!

Cupping massages zijn het op dit moment helemaal. Welke Cupping cups zorgen voor de lekkerste massage? Ik vertel het je!

Wie eerder een Cupping massage heeft mogen ervaren, weet hoe effectief dit soort massages kunnen zijn. Doordat de cups op de huid vacuüm worden gezogen, staat de huid omhoog waardoor het de doorbloeding en QI bevordert. En als je een goede masseur hebt gehad, dan weet je ondertussen wat het belang van QI is.

Een goede massage is goud waard. Dat weet iedereen. Je komt namelijk tot rust, het lichaam weet weer te ontspannen en je kunt de komende tijd weer wat ‘stootjes’ krijgen. In veel gevallen merk ik dat Cupping massages bijzonder goed werken om het lichaam weer te laten ontspannen. Op het internet zijn een groot aantal ervaringen te vinden van mensen die met Cupping massages een transformatie hebben ondergaan.

Dat wilde ik ook wel! En daarom heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste Cupping cups van dit moment. Hierdoor kun jij op je gemak Cupping cups kopen zonder dat je twijfelt of je niet een beter model had kunnen kopen.

Alleen op Bol zijn al meer dan 150 verschillende soorten Cupping cups te vinden. Dit onderzoek naar de beste Cupping cups helpt je de beste keuze te maken!

Hoe werken Cupping cups?

Hoe werken Cupping cups

Cupping cups zijn onmisbaar voor de cupping massage. Cupping is namelijk de zuigtechniek waar de cupping massage om bekend staat. Doordat je huid vacuüm wordt gezogen bij het gebruik van de cups, ‘neemt’ de huid een andere positie aan. De huid gaat omhoog staan.

Doordat de kracht van het vacuüm dermate sterk is, zorgt dit voor zowel een betere doorbloeding als hogere Qi. En vooral dat laatste vinden liefhebbers van Cupping cups tegenwoordig belangrijk.

Qi staat volgens de traditionele Chinese geneeskunde voor levensenergie. Ons lichaam kan worden opgevuld met energie wanneer we het op de juiste plekken stimuleren. Van oudsher doen Chinezen dit op methoden die sterk op cupping lijken. Daarom is cupping absoluut een onderdeel van technieken waarmee de Qi, ofwel jouw levensenergie, te verhogen is.

Waar ik mijn artikel over Cupping cups begon met een uitleg hoe lekker het gevoel na een cupping massage wel niet is, is het nu duidelijk dat cupping meer dan alleen een massage is. Het heeft een diepere betekenis dan dat. De geest komt tot rust en het leven krijgt meer energie. Dat is het proberen waard, toch?

Betaalbare oplossing voor massages

Betaalbare oplossing voor massages

Cupping cups kosten over het algemeen nooit meer dan € 50 voor een set. Cupping cups zijn namelijk niets meer dat siliconen cups die eventueel met een beschermtasje worden meegeleverd. Dure Cupping cups kunnen in principe niets meer dan goedkopere modellen, alhoewel de goedkoopste opties van lage kwaliteit schijnen te zijn.

Mocht je budget klein zijn, kun je beginnen met een goedkoper setje van rond de € 20. Je kunt daarna je set eenvoudig uitbreiden!

Speciale sets voor rug, gezicht en meer

Wist jij dat je verschillende plekken op het lichaam met cupping cups kunt masseren? En dat je hiervoor speciale sets kunt kopen?

Bij het uitkiezen van de cupping set is het belangrijk dat je onderzoek doet welk deel van het lichaam de cupping set voor gemaakt is. Sommige cups zijn geschikt om voor de belangrijkste lichaamsdelen te gebruiken en anderen kunnen weer alleen voor het gezicht of de rug worden gebruikt.

Mocht je veel ervaring met cupping massages hebben, kun je het best voor een uitgebreide set kiezen.

De beste cupping cups sets die jij kunt kopen!

Uit mijn onderzoek heb ik een kleine selectie cupping cups kunnen halen waar ik het meest over te spreken bent. Deze cupping cups zijn van degelijke kwaliteit en zorgen voor een uitstekende cupping massage!

Bekijk hieronder de top 5 Cupping Cups kopen die werken op dit moment. 

1. Hoogwaardige Cellulite Massage Cupping Cups voor Gezicht en Benen

Wil jij graag een egale huid ervaren en starten met cupping? Cellulite en oneffenheden in je huid zijn vanaf nu gelukkig verleden tijd. Je wandelt met een strakke en egale huid over het strand deze zomer dankzij de exclusieve Cellulite massage set van Athena!! Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • grotere cups werken een stuk beter dan de kleine smalle cups
 • Werkt super handig en snel resultaat
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. SIMIA™ Premium Kwaliteit Cupping Set (5-Delig) – Lichaam & Gezicht

Jij wilt graag dat cellulite afneemt en mooier huid krijgt? Cupping massage of vacuümmassage is namelijk een effectieve manier om de huid en spieren een goede doorbloeding te geven en de spieren te ontspannen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • de cuppings zelf zijn van goede sterke kwaliteit
 • Goed voor de bloedsomloop
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Fasciq – Facial cupping set – Cupping set massage gezicht – 4 stuks

Graag beginnen met afvallen en extra vetverbranding creëren tijdens het sporten? De Mini cups zijn geschikt voor de behandeling van oogcontouren en voor rimpels op de bovenlip. De Medi cups worden voor de rest van het gezicht, hals en decolleté gebruikt.. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Zorgt voor een diepe reiniging van de poriën
 • Aanrader en makkelijk in gebruik
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Premium Cellulite Cups – Cupping set 5 delig – Anti Cellulitus – Massage – Lichaam en Gezicht

Graag je spieren en lichaam wat ontspanning geven? Deze Cupping set van Omliox is ideaal bij het behandelen van sinaasappelhuid (cellulite), spierpijnen en om de huid te verstevigen. Effectief manier om de huid en spieren een goede doorbloeding te geven en de spieren te ontspannen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Wel degelijk materiaal en zeer gebruiksvriendelijk!
 • Mooie stevige cups, goed in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Premium Cellulite cups voor Gezicht, Armen en Benen – Vacuum Massage Cupping Cups

Graag weer je huid en lichaam in balans krijgen? Vanaf nu is cellulite verleden tijd. Je kunt met een stralende huid naar het strand, dankzij de complete cellulite massage cups set van Athena. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Goed product om je benen te laten ontspannen!
 • huid ook een stuk egaler geworden
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.