De Beste Nageldroger? Dat zijn deze 5 die jij moet kennen!

Nageldrogers zijn tegenwoordig te koop bij AliExpress, Action, Hema, Etos en natuurlijk Bol.com! Ieder verkooppunt heeft weer een eigen nageldroger waardoor je geen idee hebt welke nageldroger het best is. Dat begrijp ik maar al te goed.

Het enige wat jij wilt, is dat jouw nagels er perfect uitzien. Je neemt geen genoegen met ‘prima’ of ‘aardige’ nagels. Jouw nagels zijn beter dan die van je vriendinnen. En een nageldroger speelt hier een belangrijke rol in.

Een goede nageldroger zorgt ervoor dat je nagels blijven zoals je ze gelakt hebt. Geen druipers of verschuivingen. Nee, precies zoals je voor ogen had. Je kunt hiervoor een groot aantal nageldrogers gebruiken. Waarvan slechts een paar modellen écht in staat zijn je nagels zo te drogen dat ze perfect worden.

In mijn nageldroger review bespreek ik uitvoerig wat voor soort nageldrogers er zijn, waar je op moet letten en wat de beste nageldroger van dit jaar is.

Een nageldroger moet makkelijk te gebruiken zijn

Een nageldroger moet makkelijk te gebruiken zijn

Je hebt tegenwoordig hypermoderne nageldrogers met tientallen snufjes waar je, eerlijk gezegd, helemaal niets aan hebt. Jij wilt dat dit weekend jouw nagels er prachtig uitzien. Het enige wat daarvoor nodig is, is een nageldroger die jouw nagels goed weet te drogen.

Verzorgde nagels zijn een stuk makkelijker te krijgen als je een nageldroger hebt die je makkelijk en snel kunt gebruiken. Daarbij wil je dat je:

 1. Weet hoelang je jouw nagels moet drogen (hier is een timerfunctie voor nodig)
 2. De gel volledig kunt laten uitharden zoals je dat voor ogen hebt
 3. Eventueel de nageldroger voor zowel je voeten als handen kunt gebruiken

Een klein deel van de nageldrogers voorziet je in deze functies. De beste nageldrogers die ik op deze pagina bespreek, hebben al deze functies.

Het type nagellak dat je gebruikt

Het type nagellak dat je gebruikt

Niet iedere nageldroger werkt even goed met het type nagellak dat je gebruikt. Je moet dus goed kijken of jouw type nagellak past bij de nageldroger waar je geïnteresseerd in bent. De belangrijkste twee types zijn gel-nagellak en acryl-nagellak.

Gellak, of gelnagellak, kun je het best drogen met een UV nageldroger. De UV-lamp van de nageldroger zorgt ervoor dat de gel voldoende kan uitharden.

Acrylnagellak heeft geen UV-lampje nodig en kan je dus onder iedere nageldroger houden.

Andere opties waar je op moet letten (blaasfunctie, soak off en topcoat)

Andere opties waar je op moet letten (blaasfunctie, soak off en topcoat)

Daar stopt het bij nageldrogers niet. De vraag is alleen of het echt belangrijk is dat je de extra functies van nageldrogers ook kent. De beste nageldroger is namelijk zo goed omdat het in staat is je nagels netjes te drogen. Extra functies voegen dan vrij weinig meer toe.

Simpele nageldrogers met blaasfuncties zijn prima voor de wat goedkopere standaard nagellak. Ze zijn goedkoop en vooral geschikt als je niet al te veel aandacht in je nagellak wilt stoppen.

Maar als je echt speciale nagellak hebt, denk aan soak off gellak of UV topcoat, dan wil je er echt voor zorgen dat je de juiste nageldroger hebt.

Hier is het belangrijk het verschil te begrijpen tussen de standaard UV nageldroger en de UV nageldroger met LED. De UV nageldroger met LED gaat langer mee en is meestal van betere kwaliteit. Je betaalt er wel wat meer voor. Als je van plan bent de nageldroger lang te gebruiken, dan doe je er goed aan om voor een UV nageldroger met LED te gaan.

Dit zijn de beste nageldrogers van dit moment

Ik heb je even laten wachten op het onthullen van de beste nageldroger omdat ik het belangrijk vind dat je begrijp waar nageldrogers in verschillen. Nu je hier meer over weet, is het tijd om je de best geteste nageldrogers van dit moment te laten zien. Dit zijn geen nageldrogers van de Hema, Kruidvat, Etos, Action of Blokker. En al helemaal niet van AliExpress.

Het zijn de nageldrogers van Bol.com, waar je het grootste aanbod nageldrogers tegenkomt. Ik nodig je uit mijn top 5 beste nageldrogers door te nemen zodat je met een gerust hart de beste nageldroger kunt kopen!

Bekijk hieronder de top 5 Beste Massagehandschoen die werken op dit moment. 

1. LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels – Geschikt voor elke Nagel Gellak – 36 LEDs

Graag een nageldroger die geschikt is voor alle gel nagellak? In 30-60 seconden zijn de nagels van je hand of voet droog en uitgehard, 3x sneller dan gemiddeld. Basecoats, topcoats, gelpolish of builder gels, je hebt altijd perfecte polymerisatie dankzij de dubbele golflengte technologie. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • makkelijk te bedienen
 • Door de hoge wattage droogt hij snel
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. 80 Watt UV LED lamp nagels – Nagel – UV- LED lamp – wit – Nagellamp – Nail Dryer – Nagels – Salon – Lamp –

Beetje extra hulp nodig bij het drogen van de nagels? Deze gel nagel droger is perfect om professioneel thuis te gebruiken. UV nagel producten als UV-gel of UV-coating hebben normaal lange tijd nodig om te drogen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • groot genoeg voor 2 handen
 • Nagels drogen snel en mooi
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Confibel 48W Nageldroger – met UV Led Licht – Gel Nagellak Droger- Geschikt voor Vinger- en Teennagels- Inclusief Bewegingssensor en Timer – SUN 5

Graag een nageldroger die ook een bewegingssensor en timer heeft? Deze oliën zijn een handig wapen tegen verschillende pijntjes. Neem bijvoorbeeld Eucalyptus olie: anti-microbieel en zeer effectief tegen virussen en bacteriën. Het werkt slijmoplossend en is daarom een prima remedie tegen luchtwegkwaaltjes, waaronder hooikoorts. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Drie verschillende timers waardoor de nagellak snel droog is
 • De gelnagellak droogt prima met het 60 seconden timerknopje
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. MEANAIL® Sphere – LED lamp – 48w – nageldroger – Gel nagellak

Zoek jij een lamp met een prachtige chique uitstraling? De Meanail Sphère geeft een dubbele golflengte dankzij de dubbele technologie CCFL + LED zodat u ALLE soorten gel nagellak, builder gels, gelpolish en gellak perfect kunt drogen en alle base en top coats. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • veel lichtpunten
 • hele hand kan er in één keer in
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Bella Pure 48W Nageldroger – met UV Led Licht – Gel Nagellak Droger- Geschikt voor Vinger- en Teennagels- Inclusief Bewegingssensor en Timer – SUN 5

Graag ondersteuning voor de geweldige nagels die jij wilt? Kies uit handige opties zoals een low-heat functie, 4 timers (15s,30s,60s,99s) of sla je persoonlijke instellingen op met de memory functie. De perfecte nageldroger voor thuis of in de salon! Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Het is een compacte en fijne lamp
 • De lamp hardt de gellak netjes binnen de opgegeven tijd uit
 • Goed product voor een goede prijs

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.