Dior vs. Chanel lipgloss: reviews, aanbod en prijzen

De eindeloze strijd tussen de lipgloss van Dior en Chanel lijkt nooit te eindigen. Als Dior een nieuwe lipgloss uitbrengt, is Chanel daar om met de 744 Chanel lipgloss de strijd aan te gaan. Niet veel later laat Dior weer zien waarom het Dior is, en brengt het de Dior lipgloss 999 als tegenaanval.

Als liefhebber heb je niet veel aan deze continue strijd. Behalve nieuwe lipgloss producten van Chanel en Dior. Hoe weet je met zoveel producten nog welke lipgloss in jouw straatje past? Of moet je niet eerst per merk kijken? Twee designermerken die voortdurend product na product uitbrengen. Het is niet ongewoon.

Gelukkig kunnen we op het internet veel reviews van zowel lipgloss van Chanel als Dior vinden. Desondanks het enorme aanbod geeft dit ons de kans om de reviews en prijzen van het aanbod naast elkaar te leggen en antwoord te geven op de vraag: moet jij lipgloss van Chanel of Dior kopen?

Dior lipgloss: geliefd en gehaat

Dior lipgloss_ geliefd en gehaat

Het is even schrikken als ik de eerste reviews van Dior lipgloss doorneem. Lang niet iedereen blijkt met het statige merk tevreden zijn. Zelfs de bekende Dior Addict lipgloss heeft te maken met zeer wisselende reviews, waar negatieve reviews op diverse plekken de positieve overstemmen.

Neem bijvoorbeeld de Dior lipgloss Addict Lip Maximizer. “Zoek je volume? Dan is de Dior Addict lipgloss daar om je lippen de hydrateren en ongelofelijk volume te geven!”.

Deze gedurfde uitspraak wordt direct tegengesproken in de eerste recensies waar klanten aangeven dat dit meevalt. Alhoewel de kleur van de lipgloss zijn werkt lijkt te doen, worden de lippen nauwelijks ‘voller’.

Ik kom soortgelijke Dior lipgloss reviews tegen wanneer ik de Dior Addict Lip Glow in andere types tegenkom. “Geeft enkel een kleurtje” en “de kleur is niet langhoudend” vallen helaas niet onder positieve reviews. Doet Chanel het met haar lipgloss beter?

Chanel lipgloss: beter zonder duurder te zijn

Chanel lipgloss_ beter zonder duurder te zijn

Je verwacht dat als een topmerk op een hoog prijsniveau teleurstelt een concurrent als Chanel tegen te komen die wel goed presteert maar niet goedkoper is.

Dat de lipgloss van Chanel beter wordt ontvangen, blijkt wel uit de reviews. Ik denk niet dat jij had verwacht dat de Chanel lipgloss ook nog eens goedkoper dan de alternatieven van Dior zijn.

Vooral de Chanel Rouge Coco Gloss doet het goed. Deze serie ontvangt namelijk over het gehele aanbod uitstekende reviews. Gebruikers geven aan dat de Chanel Coco Gloss een lipgloss is waarbij voor een zachte prijs-kwaliteit ontvangen wordt.

Vooral de langdurigheid van de lipgloss wordt geprezen. Net als het voordeel dat dit aanbod niet of nauwelijks plakt. Iets waar Dior lipgloss een voorbeeld aan mag nemen.

Moet je Dior of Chanel lipgloss kopen? Prijs, kwaliteit en langdurigheid vergeleken

De bovenstaande reviews van Dior en Chanel geven het al goed weer. Chanel wint in een vroeg stadium de clash met Dior door voor een lagere prijs kwalitatievere lipgloss aan te bieden. De lipgloss van Dior lijkt vooralsnog op veel punten niet dat te kunnen leveren wat je van een merk als Dior verwacht.

Dat terwijl Chanel volgens de vele reviews de verwachtingen rondom het lipgloss aanbod wel waar maakt.

De Coco Rouge collectie heeft de afgelopen jaren het aanbod van Dior ingehaald. Op prijs, kwaliteit en factoren als langdurigheid en gemak.

Top 5 lipgloss kopen:

1. Chanel Rouge Coco Gloss – Lipgloss – #722 Noce Moscatar

Een mooie gloss met veel glitters en bij het aanbrengen plakken je lippen niet, zo fijn aan dit lipgloss. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Goede kwaliteit
 • veel glitters en plakt niet
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Prachtige lipgloss met veel kleur en mooie glans. Plakt niet en blijft goed zitten voor een gloss.

2. Chanel Rouge Coco Gloss Moisturizing Glossimer – 766 Caractère – lipgloss

Geweldige frisse kleur? Chanel Rouge Coco Gloss is een intens glanzende en hydraterende lipgloss. De niet-plakkerige geltextuur smelt op de lippen in een heerlijk palet intense, iriserende kleuren met een transparant of hoogglanseffect. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Fijn in gebruik en makkelijk mee te nemen
 • Mooi en fris kleurtje
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colour – Fire Starter – Red

Graag echte hoge kwaliteit nekmassage ontvangen? Fijne kleur, hele handige formule. Maakt de lippen wel mooi mat, maar droogt je lippen niet uit. Blijft ook mooi lang zitten, slijt mooi af en brokkelt niet af zoals veel longlasting make-up producten.  Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Brengt makkelijk aan en droogt snel
 • Gloss blijft super lang zitten
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Max Factor Honey Lacquer Gloss Lipgloss – 5 Honey Nude

Jij wilt wel een geweldige gloss voor jouw lippen maar niet te veel betalen? De Honey Lacquers van Max Factor voorzien van een 3-in-1 lip lacquer met een verzorgde formule waardoor hij verzorgt als een lippenbalsem, glanst als een lipgloss en de kleurintensiteit geeft van een lipstick. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • smaakt lekker en houdt lekker lang vol
 • Eenvoudig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. L’Oréal Paris Infallible Le Gloss Lipgloss – 201 Champagne Shower

Geweldig glans eerst licht van kleur hoe vaker je die op doet tussendoor hoe donkerder! Alle kleuren, texturen, effecten voor jouw lippen. Jij hebt nog nooit zoveel keuze gehad om je uit te drukken!. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Echt een prachtige glans
 • mooie kleur met veel glitter
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Bron:

Voor dit artikel zijn de volgende producten onderzocht:

dior lipgloss 643, dior rouge brillant lipgloss 999, dior lipgloss 629, dior lipgloss 004, dior lipgloss 653, dior lipgloss 999, dior lipgloss 553, chanel lipgloss nr 19, chanel lipgloss 166, chanel matte lipgloss, chanel lipgloss 744, chanel lipgloss 119, chanel lipgloss, chanel 57 insolence lipgloss, chanel lip gloss 2

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.