Gezichtsroller: Top 5 Beste Gezichtsrollers voor jouw gezicht!

Met een gezichtsroller kun je jouw gezicht op een prettige en verantwoorde manier verzorgen. Een van de oudste middelen om het gezicht te verzorgen, begint eindelijk wat aan populariteit te winnen. De gezichtsroller wordt in veel schoonheidssalons actief gebruikt.

In eigen huis laten we de gezichtsroller echter nog te vaak links liggen. Zonde, want zowel het gevoel als het effect van de roller voor je gezicht is het proberen waard.

Met dit gereedschap verzorg je de huid van binnen en buiten. Je geeft je huid de ontspanning die het op geen ander moment krijgt. De hele dag fronsen, lachen en stressen we. Dit is niet goed voor de huid en daarom is een moment van ontspanning nodig. Als de beste gezichtsroller van dit moment jouw huid daarbij wilt helpen, sta je dit toch toe?

Op deze pagina leg ik je alles over de beste gezichtsroller uit. Ik leg je uit wat een gezichtsroller doet, waar je op moet letten als je er een wilt kopen en waar je dit het best kunt doen. Ik sluit af met een top 5 beste gezichtsrollers.

 1. LimberLux Rose Quartz Roller – Gezichtsroller – Face Roller – Jade Roller
 2. Dapoda Products – Rose Quartz Jade Roller – met gua sha schraper
 3. youNeed Rose Quartz Jade Roller Gezichtsmassage Roller
 4. Demiracle Amethist Face Roller met Gua Sha Jade schraper
 5. Self Glow Jade Roller Gezicht met Gua Sha Schraper

Wat doet een gezichtsroller?

Wat doet een gezichtsroller

Een gezichtsroller verbetert het aanzien en de gezondheid van de huid door hier overheen te rollen. Je kunt de gezichtsroller voor zowel het gezicht als de borst, hals en benen gebruiken. Er zijn zelfs mensen die voor andere plekken de roller inzetten. Simpelweg omdat de roller zo’n prettige feeling aan de huid geeft.

Met een gezichtsroller is het mogelijk de veroudering van de huid af te remmen. Je kunt dan rimpels en lijntjes als voorbeeld nemen. Daarnaast zouden ze een positieve invloed op het wegwerken van wallen en opgezwollen ogen hebben. In hoeverre dat feitelijk klopt, is onduidelijk. Wat wel bekend is, is dat de doorbloeding van de huid door de gezichtsroller gestimuleerd wordt. Daarnaast worden afvalstoffen makkelijker via de huid afgevoerd. En de aanmaak van collageen? Dat zou ook nog eens een stuk beter moeten gaan bij actief gebruik van de gezichtsroller.

De gezichtsroller wordt door veel webwinkels ook wel face roller of dermaroller genoemd. De kleine roller heeft meestal een metalen handvat en een roller aan de bovenkant. De Koreanen, het volk dat op het gebied van cosmetica en schoonheid voorop staat, kennen de gezichtsroller al jaren.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een gezichtsroller?

Waar moet ik op letten bij het kopen van een gezichtsroller

Gek genoeg lijken de meeste gezichtsrollers sterk op elkaar. Alhoewel je misschien soms op een net wat andere ribbel of rol kunt rekenen, is het mechanisme altijd gelijk. Het is vooral interessant om aan jezelf af te vragen wat voor ribbel je prettig vindt.

De beste gezichtsroller hoeft namelijk niet voor iedereen hetzelfde te zijn. Een gezichtsroller met een ribbel kan door jou als prettig worden ervaren. Maar misschien wilt iemand anders juist wel een vlakke roller.

Vraag jezelf daarom vooral af wat voor gevoel je met de gezichtsroller wilt creëren. Een wat ruwer gevoel of juist een soepelere variant?

Waar kan ik een gezichtsroller kopen?

Gezichtsroller kopen

Je kunt een gezichtsroller kopen bij onder andere Etos, Douglas, Action en My Jewellery. Persoonlijk raad ik geen van deze winkels aan. Je kunt namelijk een groter aanbod gezichtsrollers vinden bij een webwinkel als Bol.com. Wie bij Bol shopt, heeft de keuze uit niet één maar tientallen gezichtsrollers. En daar vertel ik je graag meer over.

De beste gezichtsroller van dit moment is niet bij een Etos of Douglas te koop. Wel bij Bol. Lees daarom mijn overzicht met de beste gezichtsrollers van dit moment door en bepaal voor jezelf met welke roller jij in zee wilt gaan.

Wat is de beste gezichtsroller van dit moment?

Wat is de beste gezichtsroller van dit moment

Jouw huid (en gezicht) verdient alleen de beste gezichtsroller. Een gezichtsroller die zo lekker is dat je ook andere delen van het lichaam met de roller wilt masseren. Dat kan, als je een goede gezichtsroller koopt.

Daarom heb ik in mijn lijstje met beste gezichtsrollers alleen de modellen uitgekozen waarvan ik weet dat je op de hoogste kwaliteit kunt rekenen. Geen budget alternatieven van de Action. Ik wil dat jij je huid dat geeft wat het zo hard nodig heeft.

1. LimberLux Rose Quartz Roller – Gezichtsroller – Gezichtsmassage Face Roller – Jade Roller

Graag weer een mooie gladde en zuivere huid? De Quartz Roller is een beauty tool gebaseerd op eeuwenoude Chinese schoonheids rituelen, hiermee kan je je gezicht een fijne ontspannende massage geven.  Lees hier de ervaringen van andere LimberLux Rose Quartz Roller – Gezichtsroller – Gezichtsmassage Face Roller – Jade Roller gebruikers >>>

Voordelen:

 • Rimpels en fijne lijnen te verminderen
 • Wallen en donkere kringen rondom de ogen te verminderen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

2. Dapoda Products – Rose Quartz Jade Roller – met gua sha schraper

Ken je deze al voor je huid problemen? De jade roller is een alles-in-één product doordat het op zoveel aspecten van je huid werkt. Het werkt tegen acné, hoofdpijn, stress, vermoeidheid, rimpels, wallen en verhoogde bovendien de bloedsomloop van de huid waardoor deze zacht en soepel wordt.! Lees hier 17 ervaringen van andere Dapoda Products – Rose Quartz Jade Roller – met gua sha schraper gebruikers >>>

Voordelen:

 • Ontspant je huid, doordat het de huid lekker soepel & elastisch maakt
 • Geeft je huid een mooie glans
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

3. youNeed Rose Quartz Jade Roller Gezichtsmassage Roller – Met 1 Gua Sha Steen – Roze

Handig roller proberen voor de huid? Je huidskleur én textuur worden verbeterd door het rollen en masseren. Sterker nog, als je verlangt naar die natuurlijke glans op je huid dan is dit het product voor jou.! Lees hier vele ervaringen van andere youNeed Rose Quartz Jade Roller Gezichtsmassage Roller – Met 1 Gua Sha Steen – Roze gebruikers >>>

Voordelen:

 • Herstellend en kalmerend bij allergie en jeuk.
 • Een van de meest effectieve kruiden bij eczeem en psoriasis
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

4. Demiracle Amethist Face Roller met Gua Sha Jade schraper – Gezichtsmassage – Massagetools – Massage – Ontspanning – Kwaliteit

Graag je mooie huid weer terug krijgen zoals? Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen! Lees hier vele ervaringen van andere Demiracle Amethist Face Roller met Gua Sha Jade schraper – Gezichtsmassage – Massagetools – Massage – Ontspanning – Kwaliteit gebruikers >>>

Voordelen:

 • Vermindering van wallen en donkere kringen rondom de ogen
 • Verminderen van acné
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Self Glow Jade Roller Gezicht met Gua Sha Schraper – Jade Gezichtsroller Jade – Massage Roller – Jaderoller – Jade Steen – Groen

Zoek jij een formule voor een strakkere huid? Deze jade roller en gua sha schraper zijn gemaakt van natuurlijk jade steen en zijn een eeuwenoud beauty ritueel wat de huid en de onderliggende spieren tegen wallen, rimpels, stress, onzuiverheden en een droge en doffe huid helpt. Lees hier vele ervaringen van andere Self Glow Jade Roller Gezicht met Gua Sha Schraper – Jade Gezichtsroller Jade – Massage Roller – Jaderoller – Jade Steen – Groen gebruikers >>>

Voordelen:

 • Verbeterde elasticiteit en minder zichtbare rimpels
 • Zorgt voor een gladde en stralende huid
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Tot slot

Hopelijk ben je nu meer te weten gekomen over hoe groot het verschil kan zijn met de juiste huidverzorgers en rollers. Het is belangrijk dat je de juiste huidverzorging aanschaft en niet zo maar iets haalt via het internet.

De TOP 5 die ik vandaag met je gedeeld hebt bevat legale en vooral echte middelen! Tevens is Bol de grootste webshop van Nederland in supplementen en gezondheid.

Mocht je verder nog vragen hebben, stel deze gerust onderaan in het artikel. Ik probeer altijd de reacties te lezen en te reageren.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van deze handige afslank supplementen!

TIP: wil je ook graag afslankpillen kopen? Bekijk de TOP 5 ALLERBESTE Van 2020!

Bron:

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.