Gezichtsverzorging tegen pigmentvlekken? Het kan bekijk onze Top 5!

Pigmentvlekken zijn je waarschijnlijk niet onbekend. Je hebt namelijk gezocht op een pagina waar besproken wordt hoe je met gezichtsverzorging pigmentvlekken kunt behandelen. Ik heb heel goed nieuws voor je. Ik ga je namelijk vertellen wat je met gezichtsverzorging kunt doen om pigmentvlekken tegen te gaan. Lees snel verder!

Je bent je pigmentvlekken waarschijnlijk liever kwijt dan rijk. Daarom help ik je graag met het laten zien van de crèmes en middelen die je helpen om de vlekken op je gezicht te behandelen.

Laten we snel de beste gezichtsverzorging om pigmentvlekken tegen te gaan bekijken

Dit zijn de beste gezichtsverzorging producten om pigmentvlekken te behandelen

Dit zijn de beste gezichtsverzorging producten om pigmentvlekken te behandelen

Ik heb lang gezocht om een goed overzicht te kunnen maken van de beste producten om je pigmentvlekken te ‘bestrijden’. Je bent ze duidelijk zat, waardoor je zo snel mogelijk je pigmentvlekken aan wilt pakken. Een goed initiatief, want daar help ik je graag bij.

Hieronder kun je de best geteste producten vinden om je pigmentvlekken aan te pakken. Serums, crèmes en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om je huid voldoende aandacht te geven.

TOP 5 Beste Gezichtsverzorging tegen pigmentvlekken

1. Biodermal Pigmentvlekken crème – SPF 15 – 50 ml – Vermindert pigmentvlekken

Verbaas jezelf met deze dit geweldige serum! De intensieve werking van deze crème vermindert de zichtbaarheid van bestaande vlekken. Hierdoor krijgt je huid een gezonde en egale teint.  Lees hier vele ervaringen van andere Biodermal Pigmentvlekken crème – SPF 15 – 50 ml – Vermindert pigmentvlekken gebruikers >>>

Voordelen:

 • Vermindert zichtbaarheid van pigmentvlekken
 • Zorgt voor een egale huid
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

2. Simia™ Original Active Retinol Serum – Met Vitamine E & Hyaluronzuur – Tegen Pigmentvlekken – 60ml

Zoek jij de beste oplossing tegen een doffe, oneffen huid? Retinol bestrijdt huidschade en zorgt voor een gave huid. Fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken worden vervaagd. De anti-acne eigenschappen van retinol helpen mee-eters en puistjes tegen te gaan. Lees hier vele ervaringen van andere Simia™ Original Active Retinol Serum – Met Vitamine E & Hyaluronzuur – Tegen Pigmentvlekken – 60ml gebruikers >>>

Voordelen:

 • 3 weken ziet mijn huid er veel rustiger, mooier en egaler uit
 • huid voelt zacht aan
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

3. Simia™ Original Vitamine C Serum – Met Vitamine E & Hyaluronzuur –  Tegen Pigmentvlekken – 30ml

Wil jij eens een volledige gezichtsverzorging, voor een vernieuwde huid? Vitamine C werkt het beste in combinatie met andere antioxidanten en vormt met vitamine E een gouden duo. Simia™ Vitamine C Serum bevat een hoge concentratie van vitamine C. Deze werkzame stof egaliseert de huid en vermindert rimpels en hyperpigmentatie. Lees hier ervaringen van andere Simia™ Original Vitamine C Serum – Met Vitamine E & Hyaluronzuur –  Tegen Pigmentvlekken – 30ml gebruikers >>>

Voordelen:

 • Snel resultaat, zuinig in gebruik
 • Puistjes zijn zo goed als verdwenen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

4. La Roche-Posay Pigmentclar UV dagcrème – 40ml – Vermindert pigmentvlekken

Hulp met een egaal zachte en jonge huid? Deze Pigmentclar Beschermt tegen UV met SPF 30. Gaat een doffe, grauwe huid & pigmentvlekken tegen. Lees hier vele ervaringen van andere La Roche-Posay Pigmentclar UV dagcrème – 40ml – Vermindert pigmentvlekken gebruikers >>>

Voordelen:

 • Fijne crème en helpt echt tegen pigmentvlekken
 • geen huidirritatie
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Laser Plasma Pen voor Pigmentvlekken verwijderaar 

Neem zelf de regie in handen met deze laser Pen? Dit is een professioneel apparaat dat ontworpen is om zelf uw vervelende ongewenste huid aandoeningen te verwijderen. Lees hier ervaringen van andere Laser Plasma Pen voor Pigmentvlekken verwijderaar gebruikers >>>

Voordelen:

 • Doet precies wat ik ervan verwacht
 • heeft een snelle verwijdering van pigmentvlekken moedervlekken sproeten en wratjes
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Met wat voor soort producten kun je pigmentvlekken behandelen?

Met wat voor soort producten kun je pigmentvlekken behandelen

Serums en crèmes zijn de populairste producten om pigmentvlekken op de huid te behandelen. Vooral pigmentvlekken crème wordt door de meeste mensen aanbevolen omdat het effectiever dan een serum zou zijn. Ook kun je kiezen voor een complete behandeling bij een schoonheidssalon. Dit kost alleen flink wat meer geld en je weet nooit of het resultaat naar wens is.

Het beste kun je het advies van anderen volgen en voor een crème tegen pigmentvlekken kiezen. Een crème heeft als doel om de pigmentvlekken te vervagen. Daarnaast bevochtigen ze de plekjes waar de pigmentvlekken te vinden zijn, zodat ze verzorgd worden en daardoor sneller kunnen herstellen. Bovenop dit alles, ga je met zo’n crème ook nog eens de veroudering van je huid tegen.

Er zijn binnen het huidige aanbod crèmes verschillende soorten te vinden. Je hebt pigmentvlekken crèmes voor heftige vlekken waarbij er extra camouflerende eigenschappen inbegrepen zijn. Heb je niet de maximale dekking nodig? Dan kun je met een ietwat goedkopere crème ook uit de voeten.

Hoe ontstaan pigmentvlekken eigenlijk?

Hoe ontstaan pigmentvlekken eigenlijk

Pigmentvlekken kunnen om de meest uiteenlopende redenen ontstaan. De zon is een bekende boosdoener, maar zelfs de pil kan pigmentvlekken veroorzaken. Uiteindelijk is de echte boosdoener melanine. Verschillende situaties kunnen ervoor zorgen dat er te veel melanine wordt aangemaakt. Dit is overigens hetzelfde stofje dat de kleur van je huid, haar en ogen beïnvloedt. Lig je veel in de zon? Dan zorgt melanine ervoor dat je huid bruin kan worden.

Te veel melanine kan pigmentvlekken doen ontstaan waar je natuurlijk van af wilt. Zo kun je meer melanine aanmaken door zonlicht, hormonen, een beschadigde huid, ziekte of specifieke medicijnen zoals de pil.

Voorkomen (bijvoorbeeld minder in de zon liggen) is altijd beter dan genezen (crème of serum). Handig voor de volgende keer als je van plan bent om uren in de zon te bakken. Scheelt je ook weer een pigmentvlekken crème die je moet kopen!

Waar kan ik crème tegen pigmentvlekken kopen?

Zoals je ondertussen weten, kiezen de beste mensen een serum of crème als gezichtsverzorging om pigmentvlekken tegen te gaan. Dit soort gezichtsverzorging kun je onder andere kopen bij Kruidvat, Etos en Bol. Voor de gezichtsverzorging tegen pigmentvlekken met de beste prijs-kwaliteitverhouding, raad ik je aan naar mijn top 5 hierboven te gaan!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.