Hotstones kopen voor Sauna? Beste Top 5 hotstones en set!

Hotstones, je hebt er mogelijk de laatste tijd veel over gehoord. Een massage met hotstones is namelijk heerlijk? Wij leggen alle opties uit.

En dat zeg ik niet zomaar, want ik durf te beweren dat er niets zo lekker is dan een hotstones massage. Elke keer weer is het genieten geblazen. Ik wil niet dat het stopt.

Met een hotstone massage wordt je middels warme stenen gemasseerd. Dit is voor onder andere de rug, benen en borst mogelijk. Door de combinatie van pulseringen en hitte wordt het lichaam soepeler en lukt het je om weer te ontspannen.

Klinkt goed he?

Zo’n hotstones massage kan jij dus ook in eigen huis doen. Zonder een masseur maar met je partner. Tenminste, als je partner niet eerst gemasseerd wilt worden.

Op deze pagina leg ik je uitgebreid uit wat een hotstone massage is en waarom jij allang hotstones had moeten kopen. Als je een eigen sauna hebt zijn deze hotstones overigens ook ideaal om daar te gebruiken. Zo hoeft de massage niet altijd op bed plaats te vinden.

Wat zijn hotstones?

Wat zijn hotstones

Hotstones zijn warme stenen waarmee een hotstone massage mogelijk wordt gemaakt. Door met een tiental stenen over spieren heen te ‘walsen’, kun je de spieren laten ontspannen zoals een professionele masseur dat met de handen doet.

Daarnaast komt het lichaam door de hitte van de stenen extra tot rust. Dit is het gevolg van de hitte die het zenuwstelsel weet te kalmeren. Door dit over het hele lichaam te doen, realiseer je een ontspannen gevoel over ieder vlak. Of dat nu je enkels, armen, handen, benen of rug is.

Je kunt kortom met hotstones het lichaam compleet ontspannen. En dat voor een zeer scherpe prijs. Wie hotstones wilt kopen, hoeft niet meer dan € 20 uit de portemonnee te halen. Dat terwijl je hier dag in dag uit gebruik van kunt gaan maken. Zie jij zelf al liggen?

Welke hotstones moet ik kopen?

Welke hotstones moet ik kopen

Wil je meteen weten welke hotstones de beste zijn? Dan mag je meteen door naar het einde van dit artikel over hotstones. Eerst wil ik je, op een volledig informatieve manier, meer vertellen over de verschillende hotstones.

Je kunt verschillende hotstones kopen met ieder een eigen verzameling aan eigenschappen. Wat dacht je van hotstones van rozenkwarts? Of simpele zwarte maar betrouwbare stenen? Of een complete set hotstones van Basalt, Chakra of Jade?

Alles is mogelijk en dat maakt het natuurlijk een stuk moeilijker. Over het algemeen kun je het beste voor de hotstones kiezen die ik verderop bespreek. Dit zijn namelijk de types waar de beste recensies van bekend zijn. Zo weet je zeker dat je hotstones kunt kopen waar je straks lekker van kunt gaan genieten.

Hoe worden de hotstones warm?

Hoe worden de hotstones warm

Je kunt op verschillende manieren de hotstones verwarmen zodat je op een lekkere hete massage kunt rekenen.

De beste en prijzigste manier is via een hotstone pan verwarmer, welke zo’n € 125 kost. Als je op een professionele manier je hotstones wilt kunnen verwarmen, is dit de beste optie. Binnen enkele minuten zorg jij ervoor dat iedere hotstone dezelfde constante temperatuur heeft. Wel zo lekker!

Een beter en goedkoper alternatief is de hotstone tas verwarmer, welke zo’n € 26 kost. Met deze tas kun je op een prettige en snelle manier je hotstones verwarmen zonder dat je hier de hoofdprijs voor kwijt bent. Daarnaast kun je de tas overal mee naar toe nemen, dus ook op vakantie! Dat is van de enorme hotstone verwarmer van € 125 niet te zeggen (weeg meer dan 10 kilo).

Dit zijn de beste hotstones van dit moment

Oke, je weet ondertussen dat je hotstones wilt kopen. Maar welke zijn het best?

Hieronder is een overzicht van verschillende sets hotstones te vinden. Sommige van deze sets bevatten 9 hotstones waar andere sets uit wel 60 stuks bestaan. Daarnaast verschillen de stenen onderling van uiterlijk, waardoor je dus zowel op formaat, aantal en looks de hotstones kunt beoordelen!

Bekijk hieronder de top 5 hotstone die werken op dit moment. 

1. Hotstone Stenen 9 massage stenen Hotstone massage set

Wil jij graag verdiepende massage? Maak kennis met deze hotstones. Deze negen stenen zorgen dat je helemaal tot je innerlijke zelf komt. Alle spieren zullen lekker los zijn met een massage inclusief deze stenen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • geschikt voor de nek, handen en voeten
 • voldoet aan verwachting
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. Yoni Ei – Rozenkwarts – L 45x30mm + buideltasje

Jij wil graag een unieke hotstones gebruiken die helpen? Het Udaya yoni ei geeft energie, bevordert de doorbloeding en kan door gebruik de bekkenbodemspieren versterken. Naast verbetering op het fysieke vlak kan de steen ook mentaal positief bijdragen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • het ei ziet er erg mooi uit
 • 100% Rozenkwarts (edelsteen)
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Hot Stone Massage Set – Basalt Hotstone / Hete Massage Stenen – Chakra Massage Stones – Massageset 20-Delig

Graag beginnen met hotstones en volledige set kopen? Complete 20-delige hot stone massage set geleverd in luxe fluwelen opbergzakje. De set bevat bevat 20 hoogglanzende basalt hotstones met uitstekende warmtehoudende eigenschappen. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Spieren zich ontspannen en het zenuwstelsel gekalmeerd
 • 20 hoogglanzende basalt hotstones
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. CAsha Body in Balance – 500 ml – Massageolie

Wil je graag een geweldige massage olie erbij booster die je helpt? Uitermate geschikt voor intensieve verzorging, sport en erotiek. De olie irriteert niet, is geur- en reukloos en met water afwasbaar. De olie is pH neutraal. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Als professioneel masseuse vind ik dit een hele zachte goed uitsmeerbare massageolie
 • Zonder irritatie aan de huid
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Jacob Hooy Arnica – 1000 ml – Massageolie

Graag weer lichaam en geest in balans? Deze aangenaam ruikende massageolie is niet vet en trekt bijzonder goed in de huid. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit en prima resultaten, zijn er in Nederland en Belgie verschillende centra voor fysiotherapie die met deze olie werken. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • weldadig voor spieren
 • Olie is zacht en heel zuinig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.