Is pindakaas gezond om te eten? De Top 5 voordelen van pindakaas!

Heb jij je wel eens afgevraagd of pindakaas echt gezond is? Er zijn veel tegenstrijdige verhalen te vinden over de gezondheidsvoordelen van pindakaas.

Één ding is duidelijk. Er is maar één gezonde pindakaas soort die ook echt wat doet voor je lichaam en dat is natuurlijke pindakaas zonder toevoegingen.

Is pindakaas gezond om te eten?

Pindakaas kan dus wel degelijk gezond zijn als je de juiste keuze maakt. Ondertussen zijn we zo gewend geraakt aan de smaak van traditionele pindakaas dat we helemaal vergeten hoe deze eigenlijk van nature smaakt, én hoe gezond dit kan zijn.

gezond pindakaas 800x350px

Waarom is 100% naturel pindakaas zo gezond?

Pure pindakaas bevat geen ongezonde toevoegingen zoals de traditionele variant dat wel heeft. Daardoor kun je dus wel profiteren van de natuurlijke eiwitten, maar ondervind je lichaam geen nadelige effecten van bijvoorbeeld conserveermiddelen, suikers en zout.

Pindakaas is dus behoorlijk gezond als je voor de puur natuur variant kiest, en wordt door de natuurlijke bron van eiwitten ook veel door sporters gebruikt. Eiwitten bevorderen namelijk de groei van spiergroepen en daarnaast zorgen ze voor een goed herstel.

 Top 5 voordelen van pindakaas:

Top 5 voordelen van pindakaas

De producten die je in de supermarkt kunt kopen zitten niet alleen vol met ongezonde vetten en suikers, maar bevatten daarnaast ook nog eens heel veel zout.

Wist je dat traditionele pindakaas meer dan 20% zout bevat? In tegenstelling tot 100% natuurlijke pindakaas die wel gezond is, kun je deze dus beter laten staan. Hieronder lees je 5 redenen waarom deze pindapasta wél gezond is voor jouw lichaam:

 1. Naturel pindakaas bevat veel eiwitten voor een gezonde spiermassa
 2. Pindakaas bevorderd een goede spijsvertering
 3. Draagt bij aan een optimaal immuunsysteem
 4. Rijk aan vitamine E voor een goede vetverbranding
 5. Doeltreffende bloedtoevoer door de hoge dosering eiwitten

Nu je weet wat de gezondheidsvoordelen van naturel pindakaas zijn, hoef jij je dus geen zorgen meer te maken als je verslaafd bent aan de heerlijke smaak. Pindakaas is dus erg gezond voor ons lichaam mits je voor de 100& natuurlijke pindakaas zonder toevoegingen kiest.

TOP 3 Beste pindakaas

Nu weet je al meer over natuurlijke pindakaas. Dan is het nu tijd om de beste pindakaas selectie met je te delen. Mijn vriendin en ik heb deze pindakaas met jam persoonlijk het afgelopen jaar gegeten. Tevens lees je ook honderden ervaringen van andere gebruikers.

Zo weet je zeker dat je nu de juiste keuze gaat maken. De pindakaas zijn ook 100% veilig en 100% legaal.  Maar houd je altijd aan de dagelijkse dosering en gebruiksaanwijzing tenzij een arts dit anders voorschrijft.

#1. Naturel Pindapasta BODY & FIT SUPERFOODS

Onze natural Pindapasta bestaat voor de volle 100% uit pure vermalen pinda’s. 100% puur natuur, pure pinda’s, vrij van toevoegingen als suikers, zout, vetten, zoet- of smaakstoffen of conserveermiddelen. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft.  En de smaak? Die is fantastisch! Lees hier 368 ervaringen van andere Naturel Pindapasta BODY & FIT SUPERFOODS gebruikers >>>

Voordelen:

 • 100% vrij van toevoegingen!
 • Bevat natuurlijke eiwitten die bijdragen tot de groei van spiermassa
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 1 Naturel Pindapasta BODY & FIT SUPERFOODS review

Bestel hier Naturel Pindapasta BODY & FIT SUPERFOODS voor €2,90 >>

#2. Pindapasta 1 kg BODY & FIT SUPERFOODS

De bijzonder populaire Pindapasta van Body & Fit is eindelijk verkrijgbaar in een grotere verpakking. Ideaal om nog langer te genieten van overheerlijke pindapasta. Gemaakt van 100% pure pinda’s, geheel vrij van toevoegingen en waanzinnig smeuïg van smaak! Lees hier 44 ervaringen van andere Pindapasta 1 kg BODY & FIT SUPERFOODS gebruikers >>>

Voordelen:

 • Pinda’s zijn van nature een bron van eiwitten
 • Geheel vrij van toevoegingen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 2 Pindapasta 1 kg BODY & FIT SUPERFOODS review

Bestel hier Pindapasta 1 kg BODY & FIT SUPERFOODS voor €5,50 >>

#3. Biologische Pindapasta BODY & FIT ORGANIC

Onze Biologische Pindapasta bestaat voor de volle 100% uit vers gebrande en vermalen biologische pinda’s. Pinda bevat van nature een bron van eiwitten die bijdragen tot de groei en ontwikkeling van spieren. De smaak en textuur van onze biologische pinda’s is uniek en waanzinnig lekker! Lees hier 118 ervaringen van andere Biologische Pindapasta BODY & FIT ORGANIC gebruikers >>>

Voordelen:

 • Uniek! Van vers gebrande en vermalen biologische pinda’s
 • Helemaal vrij van toevoegingen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 3 Biologische Pindapasta BODY & FIT ORGANIC review

Bestel hier Biologische Pindapasta BODY & FIT ORGANIC voor €4,90 >>

#4. Natural Peanut Butter Crunchy BODY & FIT SUPERFOODS

100% Powerfood! Vergelijk onze naturel pindapasta niet met de pindakaas welke je in de supermarkt koopt! Onze natural Pindapasta bestaat uit pure, crunchy vermalen pinda’s en zonnebloemolie. Pure pinda’s, vrij van kunstmatige toevoegingen als suikers, zout, zoet- of smaakstoffen of conserveermiddelen, alleen een beetje zonnebloemolie! Lees hier 247 ervaringen van andere Natural Peanut Butter Crunchy BODY & FIT SUPERFOODS gebruikers >>>

Voordelen:

 • Heerlijk crunchy, met stukjes pinda!
 • Zeer populair bij actieve mannen, vrouwen en sporters
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 4 Natural Peanut Butter Crunchy BODY & FIT SUPERFOODS review

Bestel hier Natural Peanut Butter Crunchy BODY & FIT SUPERFOODS voor €2,90 >>

Ben je nog niet uitgekeken op superfood: Pindakaas? 

Je bent nu meer te weten gekomen over al deze verschillende gezonde pindakaas producten. Het is belangrijk dat je de juiste natuurlijke pindakaas aanschaft en niet zo maar iets via het internet aanschaft.

De TOP 4 die ik vandaag met je gedeeld hebt bevat legale en vooral veilige pindakaas producten zonder toevoegingen en extra suikers! Tevens is Body & Fit de grootste webshop van Nederlands grootste supplementen aanbieders.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel smullen met het gebruik van deze pindakaas! Je kunt ook nog hier het gehele noten & pindakaas overzicht zien van Body & Fit Nederland.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.