Mindfulness cursus Online: In minuten van gestresst naar rust en geluk!

Mindfulness is een techniek waarmee je volop van het moment geniet. Want het nu, het heden, is het enige dat we hebben; het enige waar we zeker van zijn. Op deze manier blokkeer je onproductieve gedachten, zoals spijt of schuldgevoel over gedane zaken, of zorgen over de toekomst.

TIP: ” Ontdek hoe jij in een paar minuten per dag van chaotisch en gestresst naar rust en geluk kan gaan! Maak gebruik van onze mega kortingspagina: Check  hier de tijdelijke kortingspagina >>

Wat is Mindfulness voor het Dagelijkse Leven?

Wat is Mindfulness voor het Dagelijkse Leven

Mindfulness voor het Dagelijkse Leven is een Nederlandse cursus waarin je zelf leert om mindfulness toe te passen. Deze online mindfulness cursus zorgt ervoor dat je elke dag een e-mail krijgt met daarin een mindfulness-oefening.

Soms zitten daar video’s of audiobestanden bij. Zo leer je op een praktische manier mindfulness toe te passen. Het resultaat? Minder stress en een ontspannener, relaxter leven.

Wie zijn de makers van deze cursus?

Rolf van Baalen Happy With Yoga
Rolf van Baalen – Bron: Happy With Yoga

Deze online mindfulness cursus is gemaakt door de mensen achter de Happy With Yoga Academy: Melanie en Rolf van Baalen. Beiden zijn yogaleraren met een brede interesse in technieken die innerlijke kalmte, balans en levensgeluk vergroten.

Jarenlang heeft Rolf verschillende mindfulness-cursussen gevolgd en tientallen boeken gelezen. Daardoor kan hij goed de essentie van mindfulness duiden. Je hoeft niet, zoals Rols deed, duidenden euro’s te besteden om mindfulness goed toe te passen. Dat heeft hij al voor je gedaan. Van deze cursus van slechts € 37 heb je de rest van je leven profijt.

Is Mindfulness voor het Dagelijkse Leven ook voor beginners?

Is Mindfulness voor het Dagelijkse Leven ook voor beginners

Ja, deze cursus is juist voor beginners bedoeld. Je hoeft helemaal niets van mindfulness te weten om aan deze cursus te kunnen beginnen. In feite heb je genoeg aan een sterke motivatie; een brandend verlangen naar rust, zowel overdag als ‘s nachts in bed. Je wilt de beste versie van jezelf worden en deze cursus helpt je daarbij.

Voor wie is deze online mindfulness-cursus verder geschikt?

Mindfulness-cursus-cover review

Ook voor wie al een tijdje aan het lezen is over mindfulness, is deze cursus geschikt. Je krijgt hiermee een no-nonsense informatie en praktische oefeningen waarmee je meteen aan innerlijke focus, kalmte en rust werkt. Zelfs als je tegen een burn-out aan zit, kun je met deze methode jouw natuurlijke reset-knop vinden.

Structuur en inhoud van Mindfulness voor het Dagelijkse Leven

Deze online mindfulness cursus leunt voor een groot deel op e-mails. Dagelijks krijg je zo’n mail met uitleg en een mindfulness-oefening. De cursus duurt 8 weken lang. Geregeld zit er een audiobestand of video bij, die je helpen om een oefening uit te voeren. Aan het einde van de cursus helpt een meditatieplan je om in het ritme te blijven.

Als bonus krijg je de mini-cursus Mindfulness op het Werk. We brengen immers veel uren op ons werk door en vaak is het werk een bron van stress. Dankzij de oefeningen in deze cursus laat je je niet meeslepen door deze doordeweekse hectiek.

Wat zeggen anderen?

bron: happy with yoga
bron: happy with yoga

“Hiermee kan ik me focussen op wat ik écht belangrijk vind in het leven: rust, genieten, gelukkig zijn met mijn gezin.” Dat is het commentaar dat deelneemster Petra gaf op deze cursus.

“Ik leef niet langer op de automatische piloot,” geeft Ger aan.

“Heb veel bijgeleerd en zal dit ook blijven toepassen,” zegt Mathy. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want er zijn veel positieve reacties op deze cursus.

Wat zijn de voordelen van Mindfulness voor het Dagelijkse Leven?

  • Mindfulness geeft je een betere focus en maakt je creatiever
  • Je gaat hierdoor bewuster en beter ademen
  • Je geniet hiermee meer van het hier en nu
  • Cursus gecreëerd door ervaringsdeskundigen
  • Bestrijd spanning en depressie
  • Voel jezelf gelukkiger
  • Slaap zonder zorgen

Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding?

De prijs van deze cursus (€ 37) is zeer schappelijk. Misschien zelfs aan de lage kant. Je krijgt immers 8 weken lang begeleiding en kiest zelf waar en wanneer je aan deze filosofie werkt. Dat betekent dat je voor pakweg € 0,66 per dag aan technieken leert waar je de rest van je leven van profiteert.

Eindoordeel: aanrader of niet?

Yep, deze cursus vinden wij een enorme aanrader. Niet alleen is de prijs erg vriendelijk, ook leer je op een beginner–friendly manier om helemaal tot rust te komen en in het nu te leven. Bekijk hier de kortingspagina >>

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.