Proteïne poeder kopen? TOP 5 ALLERBESTE Van 2019!

Ben je op zoek naar het beste proteine poeder met intensieve en krachtige werking, maar weet je nog niet welke je wilt kopen? Bekijk dan hier voor de beste eiwitshakes voor spiergroei of herstel deze zijn veilig, goed beoordeeld door klanten en ontzettend populair en steeds meer mensen maken er gebruik van. In dit blog deel ik de TOP 5 beste proteïne van 2019! De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Beste Proteine Poeder

Als je proteïne voor spiergroei of herstel wilt kopen, dan wil je natuurlijk wel eerst weten wat dit eigenlijk zijn. Eiwitten zorgen voor bouwstenen in ons lichaam. Daaronder wordt er ook nog een verschil gemaakt tussen eiwitten die essentieel zijn, en niet-essentiële.

 1. GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN Optimum Nutrition
 2. Isolaat Perfection Body & Fit
 3. Whey Perfection – Special Series Body & Fit
 4. Whey Perfection Body & Fit
 5. Smart Protein Body & Fit

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste proteïne om jezelf in no-time in shape te krijgen. Lees verder!

Top 5 Beste Proteine Poeder voor maximale resultaat

1. GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN Optimum Nutrition

Geweldig de gold standard voor Whey pakket! Optimum Nutrition Gold Standard Whey Proteïne bevat Optimum Nutrition’s exclusieve Whey Blend. Miljoenen en miljoenen klanten wereldwijd kunnen geen ongelijk hebben. Lees hier alle 1916 ervaringen van andere GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN Optimum Nutrition gebruikers >>>

Voordelen:

 • Geweldige proteïne shake
 • Smaakt en mengt altijd goed
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste Gold Standard 100% Whey Protein top 1 Review
bron: bodyenfitshop.nl

Bestel hier GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN Optimum Nutrition voor €14,40 bij Body & Fit >>>

2. Isolaat Perfection Body & Fit

Deze Isolaat bevat gewoon 100% wei-eiwit isolaat! Ook gewoon heerlijk van smaak en heeft een zeer scherpe prijs. Of het nu is voor je spieren of een dieet, of het gaat om het hoogste eiwitgehalte, laagste vetgehalte, beste oplosbaarheid of de smaak. Lees hier 2883 ervaringen van andere Isolaat Perfection Body & Fit gebruikers >>>

Voordelen:

 • Veel eiwitten en goede smaak
 • Lost goed op in water
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste Isolaat Perfection Body & Fit top 2 Review
bron: bodyenfitshop.nl

Bestel hier Opti-Women Optimum Nutrition voor €14,90 bij Body & Fit >>>

3. Whey Perfection – Special Series Body & Fit

Deze special serie is echt top kwaliteit van Body & Fit en verbeterd! De Special Series van Body & Fit is de absolute crème de la crème onder de eiwitshakes! Superieure kwaliteit en wereldwijd de enige echte nieuwe standaard in whey eiwitshakes. Lees hier 716 ervaringen van andere Whey Perfection – Special Series Body & Fit gebruikers >>>

Voordelen:

 • Handig met shake beker
 • Prima kwaliteit
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste Whey Perfection - Special Series Body & Fit Top 2 review
bron: bodyenfitshop.nl

Bestel hier Whey Perfection – Special Series Body & Fit voor €13,50 bij Body & Fit >>>

4. Whey Perfection Body & Fit

Geweldig voor iedereen en verbeterd! Whey Perfection bevat per serving maar liefst 23 gram hoogwaardige Whey Proteïne, 3.6 gram glutamine en ruim 5 gram BCAA’s. Met Whey Perfection bereik je door de unieke samenstelling meer resultaat per shake dan met welke andere Whey Proteïne dan ook! Lees hier 12120 ervaringen van andere Whey Perfection Body & Fit gebruikers >>>

Voordelen:

 • Lekkere shake
 • Lost goed op met water
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste Whey Perfection Body & Fit top 3 review
bron: bodyenfitshop.nl

Bestel hier Whey Perfection Body & Fit voor €7,50 bij Body & Fit >>>

5. Smart Protein Body & Fit

Smart Protein is met 18 gram eiwit, 0 toegevoegde suikers en slechts 90 kcal onze absolute nummer 1 eiwitshake in elk low carb- en eiwitdieet. Lees hier 5493 ervaringen van andere Smart Protein Body & Fit gebruikers >>>

Voordelen:

 • Prima smaak
 • Goede shake
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Beste Smart Protein Body & Fit top 5 review

Tot 20% korting!

Bestel hier Smart Protein Body & Fit voor €8,50 bij Body & Fit >>>

Proteine shake?

Wanneer je veel traint en vooral bezig bent met het groeien en verbeteren van spiermassa, dan is het van essentieel belang dat je ook whey proteine er bij neemt. Niet alleen als je fanatiek sporter bent; ook mensen in revalidatietrajecten en eigenlijk iedereen die zijn of haar spieren in topconditie wil houden, heeft baat bij het innemen van Proteïne poeder.

Proteïne poeder is een uitzonderlijk snel opneembare Proteïnebron, die de hoogst mogelijk biologische waarde heeft. Deze waarde geeft aan hoe goed een stof door het menselijk lichaam kan worden opgenomen, dus een hoge waarde is positief. Proteïne zijn op vele vlakken bijzonder goed voor je algemene gezondheid:

1.  Stimuleert de spiergroei
2. Versnelt het herstel van spieren
3. Proteïne is bevorderlijk voor sterke en gezonde botten
4. Kan positief bijdragen aan een hoge bloeddruk
5. Proteïne is goed voor het immuunsysteem
6. Zou het risico op kanker kunnen verkleinen
7. Proteïne helpt bij gewichtsverlies
8. Whey helpt met het onderdrukken van hongergevoel bij ene dieet

Proteine poeder kopen?

Proteïnepoeder is een eiwitsupplement dat wordt gemaakt van whey en caseïne, dat wordt gedroogd tot poedervorm. Je kunt dit met diverse vloeistoffen mengen en er een lekker drankje van maken, dat helpt bij het verbeteren van je fysieke prestaties. Een reden dat whey Proteïne zo ontzetten gezond is, komt door het feit dat het alle negen meest essentiële aminozuren voor het menselijk lichaam bevat.

Aminozuren zijn eigenlijk de bakermat van eiwitten en elk aminozuur heeft bepaalde eigenschappen die een grote rol spelen in het functioneren van je lichaam, hersenen, zenuwen, cellen, weefsels en noem maar op. Aminozuren zijn ook belangrijk in processen zoals wondgenezing, weefselherstel en de ontwikkeling en groei van spieren, botten, haar en huid.

Bekijk hier de top 10 allerbeste Proteine poeder van 2019 >>>

Wanneer kun je Proteïnepoeder nemen?

Je kunt op elk moment van de dag whey Proteïne nemen, maar als je traint dan wordt het aanbevolen na een fysiek inspannende training om je spieren te helpen herstellen. Let wel op als je lactose-intolerant bent, soms kan het allergische reacties veroorzaken. Probeer dan enkele merken uit tot je de goede vindt.

TIP: Eiwitshake afvallen? TOP 5 ALLERBESTE Van 2019!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

3 gedachten over “Proteïne poeder kopen? TOP 5 ALLERBESTE Van 2019!”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.