Rituals Autoparfum: Review, houder en refill

Veel Nederlanders zijn dagelijks in de auto te vinden. Naar werk, een goede kennis of familie. Van mijn andere blogs weet je misschien wel hoe belangrijk ik het vind om plekken waar ik vaak ben, zo prettig mogelijk te maken.

Dan zie je zonder twijfel in hoe de auto voor mij hier een rol in speelt. En al helemaal hoe Rituals autoparfum het gebruik van de auto leuker heeft gemaakt.

Ik gebruik sinds enkele maanden het autoparfum van Rituals welke in de prachtige houder te vinden is. Met de bekende geuren Sakura, Karma en Hammam, ruikt mijn auto tegenwoordig altijd alsof ik in een Rituals winkel ben. Toevallig een van mijn favoriete plekken..

Op deze pagina leg ik je uit wat het Life is a Journey autoparfum van Rituals zo lekker maakt en hoe het werkt. Zoek je naar een specifieke refill? Dan lees je ook meteen welke geuren mogelijk zijn!

Hoe werkt het autoparfum van Rituals?

Hoe werkt het autoparfum van Rituals

Het installeren en gebruiken van het Rituals autoparfum is zeer eenvoudig. Nadat je de geurbeschermende aluminium strip aan de achterkant weghaalt, begint het parfum direct met het verspreiden van geur. Via de handige pootjes kan je vervolgens het autoparfum aan de ventilatorschuiven van je auto bevestigen.

Persoonlijk zou ik het autoparfum altijd op de ventilator bevestigen. Als je dan namelijk net wat extra geur ‘nodig’ hebt, hoef je alleen maar de ventilator aan te zetten. Seconden later is de auto gevuld met een heerlijke geur!

Bij de aanschaf van het product krijg je een uitgebreide gebruiksaanwijzing meegestuurd. Hier wordt uitgebreid in uitgelegd hoe het parfum werkt en hoe je het Rituals autoparfum het best geplaatst kan worden voor een optimaal effect.

Hoelang werkt het Rituals autoparfum?

Hoelang werkt het Rituals autoparfum

Rituals autoparfum werkt ongeveer 8 weken. Dat wil zeggen dat je na twee maanden niet veel meer van het autoparfum merkt. Gezien de verkoopprijs van € 16 is dit redelijk te noemen.

Als je echter het hele jaar van het autoparfum wilt genieten, betaal je hier al snel € 100 per jaar voor.

Welke geuren autoparfum heeft Rituals?

Volgens goed ingelichte bronnen is Rituals as we speak bezig met het uitbreiden van haar aanbod geuren. Op het moment van schrijven, heb je de keuze uit de volgende geuren:

 • Samurai
 • Sakura
 • Happy Buddha
 • Spring Garden
 • Sacred Fire

Navullen van het autoparfum met refills

Je kunt het autoparfum van Rituals eenvoudig navullen door een van de verschillende refills aan te schaffen. Je kunt hierbij op dezelfde geuren rekenen die je in de winkel kunt kopen, namelijk:

 • Samurai
 • Sakura
 • Happy Buddha
 • Spring Garden
 • Sacred Fire

Een refill kost op dit moment € 12,90 en geeft je een navulling van 2 x 6 ml. Hierdoor kan je een stuk langer van het autoparfum genieten dan wanneer je telkens een compleet nieuw autoparfum zou kopen.

Alleen de Rituals houder is de aanschaf al waard!

Dat Rituals als de beste weet wat voor belangrijke rol design speelt, laat het wel zien met de prachtige houder van het autoparfum. De houten houder sluit naadloos aan op het interieur van de meeste auto’s en ziet er daardoor niet storend uit.

Mocht je wel een andere houder zoeken, bijvoorbeeld omdat de kleur juist wel met jouw auto vloekt, heb je tot op heden helaas nog geen goed alternatief voor de Rituals geuren. Het Rituals autoparfum werkt alleen met de door Rituals geleverde houder.

Waar is dit heerlijke autoparfum van Rituals te koop?

Zoals je hebt kunnen merken ben ik zeer te spreken over de kwaliteit van het Rituals autoparfum.

Het enige nadeel is dat je echt actief van je auto gebruik moet maken om de wat hoge aanschafprijs in geur ‘terug te verdienen’. De geur is helaas niet op pauze te zetten (zoals met een Rituals diffuser wel het geval is). Als je in acht weken tijd twee keer de auto pakt, heb je bijvoorbeeld nauwelijks van dit product kunnen genieten.

Mocht dat geen probleem zijn of ben je regelmatig in de auto te vinden, is het Rituals autoparfum een must-have.

Je kunt Rituals autoparfum kopen bij Bol.com en in de fysieke Rituals-winkels.

Bekijk hieronder de top 5 rituals autoparfum op dit moment. 

1. RITUALS Life is a Journey autoparfum Samurai 6 g

Super voordelig en top set voor in de auto? Het leven is een reis, geniet van de rit met dit car perfume op basis van de overweldigende geur van amber en musk. Dit exclusieve autoparfum wordt geactiveerd door de luchtstroom uit de blower. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • stijlvol accessoire voor je auto en nuttig
 • Ruikt lekker en houd de geur lang vast
 • uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

2. RITUALS Life is a Journey autoparfum Sakura Car Perfume – 6 ml

Wil jij graag kwaliteit binnenhalen in de auto en heerlijke zachte geur voor onderweg? Een exclusief auto parfum op basis van Rijstmelk & Kersenbloesem. Maak je auto tot je tweede huis met dit exclusieve autoparfum, geactiveerd door de luchtstroom uit de blower. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Subtiel lekker geurtje
 • De parfum blijft goed hangen en ziet er mooi uit
 • Goede prijs/kwaliteit

3. RITUALS Life is a Journey autoparfum Happy Buddha car perfume – 6 ml

Wil jij graag echt een fijne geur in de auto halen met kwaliteit? Het leven is een reis, geniet van de rit met dit car perfume op basis van de verkwikkende geur van zoete sinaasappel en cederhout. Maak je auto tot je tweede huis met dit exclusieve autoparfum. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Lekkerste geur van rituals, fijn en aanwezig
 • geur blijft lekker hangen
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. RITUALS Life is a Journey autoparfum refill Samurai Car Perfume – 2 x 6 ml

Eenvoudig je favoriete geur in de auto voordelig aanvullen? Blijf genieten van de rit met deze twee car perfume refills op basis van de overweldigende geur van amber en musk. Elke refill gaat 6 tot 8 weken mee (afhankelijk van gebruiksconditie) en past perfect in de stijlvolle houten houder. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Lekkere geur en werkt goed
 • makkelijk monteren en vervangen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. RITUALS Life is a Journey Autoparfum Refill Happy Buddha – 2 x 6 ml

Makkelijk en snel je lekkerste autoparfum bijvullen? Blijf genieten van de rit met deze twee car perfume refills op basis van de verkwikkende geur van zoete sinaasappel en cederhout. Elke refill gaat 6 tot 8 weken mee. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • blijven langere tijd de geur afgeven
 • Heerlijke geur
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.