Snel afvallen: buikvet verbranden met afslankkuur

Snel afvallen en bijvoorbeeld buikvet verliezen: is dat überhaupt mogelijk? Het blijkt dat al heel wat Nederlanders succes hebben gehad met een relatief onbekende methode. In deze blogpost verken ik de zin en onzin van afslankkuur BioHCG. Ontdek wat het is, of het werkt en of het jouw investering waard is. Let’s go!

Hoe kan je snel buikvet afvallen?

Buikvet is één van de grootste vijanden van wie enkele kilootjes te zwaar is. Misschien klinkt het volgende wel herkenbaar. Je verbergt het met geen enkel kledingsstuk. Zwembaden en stranden mij je natuurlijk het liefst. Sterker nog: je ziet op tegen het strandseizoen.

Je hebt al wat diëten geprobeerd, maar niets werkt. En als je tóch iets afvalt, drukt het jojo-effect je met de neus op de werkelijkheid. Snel afvallen en buikvet verliezen lijkt niets meer dan een droom.

Toch gaan er geruchten over afslankkuren. Periodes van licht afzien waarin de kilo’s er vanaf vliegen. Geholpen door raadselachtige toverdrankjes of wonderpillen weten steeds meer mensen hun beach body te boetseren. Maar hoe zit dat eigenlijk?

Reset jouw lichaam met een afslankkuur

Een afslankkuur is een programma dat is bedoeld om gewicht te verliezen. Als het gaat om een kuur met supplementen of medicijnen, zit er vaak (maar niet altijd) begeleiding bij door medisch personeel of een diëtist. Het doel van zo’n kuur? De hoeveelheid vet in je lichaam verminderen. Dat gebeurt op een simpele manier: door minder calorieën in te nemen dan je dagelijks verbrandt. Het kan dus zijn dat er een meer lichaamsbeweging wordt voorgeschreven, maar vaak neem je ook supplementen of maaltijdvervangers die je verzadigen, maar die weinig calorieën bevatten. Zo móet je lichaam wel vetreserves aanspreken.

Snel afvallen met BioHCG

Eén van die afslankkuren is BioHCG. Dit Amerikaanse programma van 24 dagen is gebaseerd is op HCG-hormonen. Die worden normaalgesproken alleen geproduceerd tijdens de zwangerschap. Met de BioHCG-afslankkuur activeer je deze hormonen en combineer je dat met een zeer caloriearm dieet, dat beschreven staat in het bijbehorende boekwerk ‘Beter in Balans’. In dat boek staat elke dieetdag volledig uitgeschreven.

Tot de werkzame stoffen van BioHCG behoren L-Carnitine en citroenzuur. Die spelen een belangrijke rol bij de energieproductie en de vetverbranding en energieproductie. Daarnaast heeft L-Carnitine de eigenschap om vetten naar de mitochondriën te loodsen, waar ze uiteindelijk worden verbrand. En guess what: die mitochondriën bevinden zich voornamelijk rond je dijen, billen en buik.

snel afvallen buikvet

Reviews van BioHCG

Allemaal leuk en aardig, die wetenschappelijke praat, maar werkt het ook? Daarvoor ben ik op speurtocht gegaan. Op Bol.com vond ik een grote afwisseling aan commentaren, met een bovengemiddelde beoordeling van 3,8 uit 5.

 • “Ik ben al 8 kilo verloren.”
 • “Dit dieet is prima vol te houden.”
 • “Zonde van je geld. Niks van gemerkt.”
 • “Ik had snel resultaat en dat motiveert.”

Je kunt je afvragen of de negatieve review van een concurrent komt. Op een andere, minder bekende site scoort BioHCG namelijk 9,4 punten uit 10. Het lijkt dus of gebruikers overwegend positief zijn over BioHCG. En zeg nou zelf: 8 kilo in 24 dagen is enorm snel afvallen!

Snel afvallen buikvet: top 5 producten:

1. BIO-HCG + dieetkuur

Dit is de oorspronkelijke BioHCG-kuur waar het allemaal mee begon, met 24 ampullen die je hongergevoel wegnemen. Hierdoor is het aangerade aantal calorieën van 500 per dag goed vol te houden. Veel gebruikers zijn al meer dan 10 kilo kwijt in drie weken.

Voordelen:

 • Geen honger
 • Meer energie
 • Goede begeleiding

2. Beter In Balans

Hij kost hetzelfde en is óók voor 24 dagen. Daarnaast zit het boekwerkje Beter In Balans erbij. Het grote verschil zit hem in de manier waarop je de BioHCG inneemt: dat gaat niet met een druppel uit een pipet, maar met een ampul.

Voordelen:

 • Minder zoete trek
 • Recepten en tips voor ná de afslankkuur
 • Dieet goed vol te houden

3. Timfit Calorietje + chroomtabletten

Een nieuwe binnenkomer in deze lijst die snel stijgt. En dat komt ongetwijfeld door de lage prijs! In feite krijg je bij dit pakket hetzelfde als bij andere, alleen zitten er óók chroomsupplementen bij. Gebruikers zijn zeer tevreden over de begeleiding voor voedingsdeskundige Dianne.

Voordelen:

 • Laagste prijs
 • Goed voor 25 dagen afvallen
 • Gratis begeleiding via mail, chat en telefoon

4. BioHCG Plus met begeleiding

Deze lijkt veel op de nummer 1 uit deze lijst. Je krijgt hierbij het complete pakket en ook nog eens online begeleiding van Judith Bussink van de website Gewoon Judith. De kopers zijn lyrisch over dit persoonlijke contact.

Voordelen:

 • Gratis telefonisch consult
 • Aan te passen aan je persoonlijke omstandigheden
 • Val eenvoudig tot 10% van je lichaamsgewicht af

5. BioHCG-spray

Heb je al vaker een BioHCG-kuur gevolgd en heb je niet meer het boekje en de begeleiding nodig? Dan kun je simpelweg alleen de druppels of, in dit geval, de spray kopen. Die spuit je dagelijks onder je tong, waarbij je het dieet volgt dat je eerder ook volgde. Met deze druppels kun je een dikke drie weken vooruit.

Voordelen:

 • 50 ml spray
 • Goed voor 25 dagen afslanken
 • Zonder overbodig boekje of begeleiding

Wat kost snel afvallen?

Buikvet verliezen met BioHCG lijkt dus goed mogelijk, zolang je je maar aan de instructies houdt. Wanneer je genoeg bent afgevallen, kun je de kuur vroegtijdig stoppen. Wel is het belangrijk dat je daarna de stabilisatieperiode ingaat en daarbij goed let op je eetpatroon. Het bijgeleverde boekwerk helpt je daarbij en voorkomt dat je een terugval maakt. Bij Bol.com is de prijs voor dit pakket het laagst: € 122,50. Dat komt neer op iets meer dan vijf euro per dag.

Conclusie: kopen of niet?

Als je snel wilt afvallen en bijvoorbeeld van je buikvet af wilt, zijn drastische maatregelen nodig. Je hormonen daarbij in de strijd gooien kan het verschil maken. Met deze wetenschappelijk onderbouwde methode is het vrijwel zeker dat je resultaat behaalt. De hulp die ‘Beter in Balans’ biedt ná de kuur mogen we niet onderschatten. Al met al is dit een investering in je lichaam en daarmee dus ook in je gezondheid. Kopen!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 1 Gemiddeld: 4]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.