Snel buikvet verliezen met een Bio-HCG-kuur: werkt dat?

Snel buikvet verliezen: is dat mogelijk? Als we het Nederlandse label Mardanti mogen geloven, kan dat met behulp van een wetenschappelijke formule. In dit artikel bekijken we de Bio-HCG afslankkuur van dit merk, zodat je een geïnformeerde keuze kunt maken: kopen of toch maar niet?

Hoe kan je snel buikvet verliezen?

Als je méér calorieën inneemt dan je verbrandt, wordt dit overschot in de vorm van vet opgeslagen. Bij mannen gebeurt dat aanvankelijk rond de buik en bij vrouwen rond de billen en heupen. Bij een aanhoudend calorieënoverschot komt de buik ook vroeg of laat aan de beurt bij vrouwen. Dat buikvet wordt in de loop der jaren opgebouwd. Snel dat buikvet verliezen is daarom lastig. Toch kun je een heel eind komen met hulp van een gerichte afslankkuur.

Bij veel mensen werkt een afslankkuur

Een afslankkuur is een programma van meestal enkele weken. Tijdens dat programma volg je en dieet, eventueel aangevuld met vetverbranders. Soms zit er begeleiding bij van een diëtist of medische professionals. Het doel van een afslankkuur is minder calorieën innemen dan je nodig hebt, waardoor je lichaam vet gaat verbranden. Bij veel mensen werkt dit. Het jojo-effect ligt alleen wél op de loer. Je moet na de kuur –in de zogeheten stabilisatieperiode– dus een flinke wijziging in je eetpatroon maken. 

Snel buikvet verliezen met Bio-HCG van Mardanti?

Wil je snel buikvet verliezen? Eén van de oplossingen op de markt is een product van Mardanti. Mardanti is een Nederlands beautymerk dat al ruim 15 jaar bestaat. Mardanti biedt o.a. collageenproducten en huidserums aan. De stap naar een afslankproduct is dan ook een logische.

Bio-HCG is een afslankformule die hormonen activeert die je normaalgesproken alleen bij een zwangerschap in actie zit. Dankzij deze kuur activeer je deze hormonen – en dat geldt óók voor mannen! Wanneer je dat combineert met een calorie-arm dieet, kun je in enkele weken heel wat buikvet verbranden. Sommigen spreken van een halve kilo per dag, maar wat mij betreft moet je dat met een grote korrel zout nemen.

Het middel bevat niet de hormonen zelf, maar slechts de frequenties ervan. Ook worden hier de frequenties aan toegevoegd van neurotransmitters en orthomoleculaire middelen om het afvallen positief beïnvloeden. Dan zitten er ook nog hoogwaardige multivitaminen in om je lichaam compleet te resetten. Maar ook: 

 • extra mineralen
 • sporenelementen
 • aminozuren
 • Chroom
 • Vitamine B6
 • Garcinia Cambogia
 • L-carnitine

Er zitten 24 ampullen in een verpakking. Je knijpt er één per dag onder je tong leeg, waarna je lichaam in een soort van overdrive schiet. In combinatie met de instructies in het eetschema kun je hier niet mee falen.

Reviews van Mardanti Bio-HCG ampullen

Er zit dus veel goeds in deze ampullen en dankzij het eetschema ga je flink wat calorieën verbranden. Dat is de theorie, maar wat blijkt hiervan in de praktijk? Er is maar één manier om daar achter te komen, en dat is door gebruikerservaringen te lezen. Op Bol.com zijn nog geen beoordelingen, maar op andere sites wel. Dit zijn enkele van die ervaringen:

 • “In de eerste 4 dagen al 2 kilo kwijt.”
 • “Echt heel goed vol te houden.”
 • “Tijdens de kuur 10 kilo afgevallen.”
 • “De broekriem kan een gaatje strakker.”
 • “In de stabilisatieperiode nog eens 4 kilo verloren.”

Wat kost deze kuur?

Momenteel is deze afslankkuur voor € 114,75 te koop op Bol.com. Hij kostte eerder nog € 122,50, dus de prijs is verlaagd. Als je de prijs deelt door de 24 dagen die deze kuur duurt, dan kom je op een prijs van zo’n € 3,80 per dag uit. Een keurige prijs dus als het waar is dat dit product de resultaten geeft die het belooft.

Dus: kopen of niet?

De wetenschappelijk samengestelde ampullen en de positieve geluiden uit de monden van eerdere gebruikers zijn veelbelovend. Als ik zélf overgewicht had en bijvoorbeeld snel buikvet zou willen verliezen, zou ik zeker dit pakketje bestellen. Uit de reviews die ik online vond, bleek zelfs dat er mensen zijn die meerdere keer deze kuur volgen. Dat zegt toch heel wat. Mijn conclusie? Een experimentje waard, vooral wanneer het strandseizoen voor de deur staat.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 1 Gemiddeld: 5]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.