Tarzan vibrator: dat wordt brullen van genot [top 3]

Tarzan vibrator? Klaar voor nieuwe avonturen? In de jungle van seksspeeltjes is de Tarzan keizer en koning. Dit type vibrator ontketent je innerlijke beest omdat hij precies jouw gevoelige plekjes weet te vinden. Dat wordt jodelen van plezier! Tenminste, als je de juiste keuze maakt. En daar helpt deze blogpost jou bij. Slinger mee naar het woud van de massagestaven.

Waarom een vibrator niet in je nachtkastje mag ontbreken

Seksspeeltjes zijn steeds minder taboe en dat is maar goed ook, want seksualiteit is heel normaal. Steeds meer vrouwen hebben één of meerdere speeltjes in huis waarmee ze zelf, of samen met een partner, kunnen spelen. Denk aan glijmiddel, een blinddoek, handboeien of een zweepje. Vaak zijn vibrators voor vrouwen een minimumvereiste als het om erotisch speelgoed gaat. Daar zijn goede redenen voor.

Zo kan een vibrator je helpen om op je gemak je lichaam te ontdekken, zodat je beter naar een partner kunt communiceren wat je lekker vindt. En als je geen partner hebt, kun je met zo’n genotsknuppel toch geweldige hoogtepunten bereiken. Veel vrouwen gebruiken hun vibrator om even heerlijk tot zichzelf te komen en aan stress te ontsnappen.

Magic Wandvibrator: stille vibrator voor discreet genot

Trillingen kunnen voor enorm genot zorgen. En sommige trillende apparaten zijn dan ook ‘per ongeluk’ vibrators geworden. Het bekendste voorbeeld hiervan is de Magic Wand. Het Japanse bedrijf Hitachi bracht deze massagestaaf in de jaren ‘60 op de markt om spierspanning en pijn te verlichten. De krachtige motor zorgt voor flinke trillingen die je heel gericht op een bepaalde zone kunt loslaten. Het duurde niet lang voordat vrouwen ontdekten dat ze de Magic Wand ook prima voor seksuele stimulatie konden gebruiken.

In de jaren ‘90 werd de Magic Wand opnieuw op de markt gezet, maar dan door het bedrijf Vibratex. De wandvibrator werd een enorm succes en je ziet dat allerlei merken een eigen variant van dit speeltje uitbrengen. Met zijn onschuldige vorm, die aan een grote microfoon doet denken, en de relatief stille motor, maakt zo’n Magic Wand discreet genieten mogelijk.

Tarzan-vibrator: koning van je slaapkamer

Het mag duidelijk zijn dat er allerlei soorten vibrators zijn: van klein tot groot en van elegant tot expliciet. Maar we hebben het nog niet over de Tarzan-vibrator gehad, die voor veel vrouwen toch de koning van hun slaapkamer is.

Deze vibrator stimuleert namelijk je vagina en clitoris tegelijkertijd. Hij penetreert je, waarbij hij de G-spot feilloos vindt, en daarnaast kietelt hij ook nog eens je clitoris. Dat garandeert brullende orgasmes.

Hoe kies je de beste Tarzan-vibrator?

De Tarzan-vibrator is niet van een specifiek merk; er zijn allerlei labels die dit type vibrator op de markt brengen. Wel zijn er dingen waar je op moet letten als je een goede kwaliteit en maximaal plezier wilt.

  • De vorm verraadt al welke erogene zones gestimuleerd worden. Ga je voor penetratie en clitoris-stimulatie, of wil je een ronding die ook aan je G-plek aandacht schenkt?
  • De motor is erg belangrijk. Je wilt dat die in zo veel mogelijk ‘versnellingen’ is te zetten. Zo vind je precies het standje dat bij jouw opwindingsniveau past.
  • Het materiaal moet lekker aanvoelen en hygiënisch zijn. Plastic is ouderwets; ga liever voor siliconen, dat zachter aanvoelt en beter schoon te maken is.
  • Let ook op de accessoires. Zit er een opbergzakje bij? En hoe zit het met het opladen? En ook niet onbelangrijk: wordt hij discreet verzonden?
  • Het merk zegt iets over de kwaliteit. Kies liever voor een betrouwbaar Nederlands merk als Time4Joy dan voor (met alle respect) een Chinese rip-off.

Vibrator review onthult favoriet

Hierboven gaf ik je al enkele tips voor het vinden van de beste Tarzan-vibrator. Maar uiteindelijk wil je toch vooral naar de reviews kijken. De klantbeoordelingen brengen dingen aan het licht die het marketingpraatje van de fabrikant niet noemt.

Op Bol.com zie je precies wat de pluspunten en nadelen van de verschillende modellen zijn. In combinatie met de sterren-rating is dan het makkelijk om de beste keuze te vinden. Veel plezier alvast!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 5 Gemiddeld: 3.8]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.