Testoplan review: Waarom te weinig mannelijk hormoon?

Testoplan review? Wat mannen mannelijk maakt, zijn hun hormonen: in het bijzonder het hormoon testosteron. Het is een feit dat de testosteronspiegel rond het 18e levensjaar piekt. Daarna neemt de hoeveelheid van dit mannelijke hormoon in het lichaam 1-2% per jaar af.

Tegen je veertigste begin je dit toch wel te merken. De één ontwikkelt vrouwelijke kenmerken (denk aan manboobs), de ander merkt dat zijn spierkracht afneemt, en weer een ander begint minder goed te presteren in bed.

Het goede nieuws is dat je je testosteronspiegel op natuurlijke wijze kunt verhogen. Op die manier word je sterker, krijg je meer energie, slaap je beter en presteer je zelfs beter in de slaapkamer.

TIP: “Je verspilt geen tijd en geld aan onnodige factoren en/of dure supplementen, die toch niet werken en soms zelfs gevaarlijk kunnen zijn!” Klik hier voor de kortingspagina voor het Testoplan >>

Wat is het Testoplan?

Wat is het Testoplan

Het Testoplan is een e-book dat je helpt om je testosterongehalte op een simpele, veilige en natuurlijke manier te verhogen. In 11 stappen leert de auteur je om kleine veranderingen in je leven door te voeren. Veranderingen die behapbaar zijn, waardoor je de motivatie behoudt en geen terugval ervaart, zoals het beroemde jojo-effect bij diëten.

Wie heeft dit geschreven?

Wie heeft dit geschreven

Het Testoplan is geschreven door een biochemicus. Jochum Smid is gespecialiseerd in voeding en natuurlijke supplementen. Hij is geen onbekende in dit wereldje en verschijnt geregeld op TV om zijn expertise te delen.

Voor het ontwikkelen van het Testoplan heeft Jochum zich gebaseerd op meer dan duizend wetenschappelijke onderzoeken. Hij heeft in totaal acht maanden nodig gehad om de wetenschappelijke kennis te vertalen naar een stappenplan.

Voor wie is het Testoplan bedoeld?

Voor wie is het Testoplan bedoeld

Het Testoplan is eigenlijk voor elke man bedoeld. Je kunt je niet vroeg genoeg bewust worden van de rol die testosteron speelt in je mannelijkheid en je gezondheid. In de praktijk zullen vooral 30-plussers geïnteresseerd zijn in het Testoplan. Maar wat je leeftijd ook is, er zijn altijd positieve veranderingen die je kunt doorvoeren in je levensstijl, waar je al snel resultaat mee ziet.

Inhoud van dit pakket

Inhoud van dit pakket

Wanneer je het Testoplan bestelt, krijg je allerlei bonussen. Je krijgt in feite een heel pakket aan infoproducten. Maar liefst zeven bonussen in de vorm van PDF’s vertellen je bijvoorbeeld welke supplementen je kunt gebruiken om je testosteronspiegel te verhogen, hoe je stopt met piekeren, hoe je langer en dieper slaapt, en hoe je meer spiermassa creëert.

Wat zijn de voordelen, behalve natuurlijk presteren?

  • Je leert beter te slapen
  • Je schakelt over naar goede, lekkere voeding
  • Je krijgt een niveau van concentratie
  • Je hoeft je leven niet compleet om te gooien

Welke testo booster ervaring hebben anderen?

Welke testo booster ervaring hebben anderen

Benieuwd wat voor ervaringen andere hebben met deze natuurlijke testo booster? De verkooppagina van dit e-book laat eerdere lezers aan het woord. Zo zegt fitness-freak Robin: “Chill dat het allemaal op wetenschappelijke basis is, zodat je ook zeker weet dat het effectief is. Ik heb mijn mannelijke hormoon niet officieel laten meten, dus ik weet het niet 100% zeker. Maar ik merk het aan alles en het voelt goed.”

De 51-jarige Maikel zegt: “Wat ik dagelijks deed was niet bevorderlijk voor mijn mannelijke hormonen. Nu voel ik mij gezonder, ben zelfs wat spiermassa aangekomen en voel mij gewoon weer wat zekerder. Ik ben er nog niet, maar heb nu wel handvatten om verder te gaan.”

Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding?

Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding

Het Testoplan kost momenteel € 49. We zeggen ‘momenteel’ omdat hij afgeprijsd is van € 97. Je krijgt dus pakweg 50% korting via deze kortingspagina en dat voor een pakket van in totaal 8 documenten.

Omdat je deze kunt openen op je mobieltje, tablet of computer krijg je dus enorm veel waardevolle kennis waar je altijd en overal beschikking toe hebt. Dat dit materiaal in het Nederlands is, vinden we ook prettig. Al met al een prima prijs voor een methode die je levenskwaliteit enorm kan verbeteren.

Eindoordeel: aanrader of niet?

Eindoordeel

Je komt op internet vaak producten tegen die door een gewiekste ondernemer in elkaar zijn gezet. Puur gebaseerd op de vraag storten zij zich op een niche. Met een beetje geluk worden ze gaandeweg expert, maar dat is natuurlijk de omgekeerde wereld.

Zo niet in het geval van het Testoplan, dat door een biochemicus is gemaakt. Een geruststellende gedachte bij een product dat voor duurzaam resultaat gaat. Aanrader!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.