Tips voor een betere intieme relatie met je partner

Een romantische band tussen twee personen is bijzonder. Bijna miraculeus, wanneer je er even bij stil staat. Reden te meer om er alles aan te doen om die te behouden. Helaas verdwijnt de passie en de romantiek regelmatig naarmate de jaren vorderen. Jullie zijn druk met andere dingen. Wellicht hebben jullie allebei een drukke baan en moet er ook nog voor de kinderen gezorgd worden. Om de passie terug te brengen ga je weer terug naar periode waarin jullie elkaar leerden kennen. Hierdoor breng je weer op een romantische manier tijd met elkaar door.

Plan een date in om elkaar opnieuw te leren kennen

Een romantische avond is uiteraard altijd een geweldige stap om jullie band te versterken. In het begin van jullie relatie werd er waarschijnlijk veel aandacht besteed aan dates. Maar na verloop van tijd is dat verloren gegaan. Zonde, want het is juist belangrijk om op een romantische manier met elkaar om te blijven gaan.

Plan dus gewoon een date night in alsof jullie elkaar pas net hebben leren kennen. Kies voor een leuke activiteit of ga voor een traditioneel diner bij kaarslicht. Zolang jullie maar samen tijd doorbrengen.

Los problemen in de slaapkamer zo snel mogelijk op

Een goede seksuele relatie is essentieel om de band tussen jou en je partner te versterken. Meestal zijn er geen problemen wanneer jullie pas kort geleden een koppel zijn. Maar na verloop van tijd verdwijnt het vuur een beetje. Onnodig, want door extra aandacht te besteden til jij je seksuele relatie naar een hoger niveau.

Wanneer de seks goed is, geeft dat een positieve impuls aan jullie relatie. Maar het tegenovergestelde is ook waar. Wanneer jullie geen chemie hebben tussen de lakens, lijdt jullie band daaronder.

Maak twijfels bespreekbaar en blijf communiceren

Er bestaat nog steeds een bepaalde mate van schaamte bij het bespreken van seksuele thema’s. Daar is zelfs sprake van bij koppels. Opvallend, want in een relatie is het de bedoeling om alles te delen. Door een gebrek aan communicatie worden problemen in de slaapkamer niet opgelost.

Terwijl ze soms een aanleiding zijn voor verdere problematiek. Mannen en vrouwen denken lang niet altijd op dezelfde manier over seks. Terwijl het juist belangrijk is om op één lijn te zitten. Meer weten over een veelvoorkomend probleem in de slaapkamer?

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.