Top 5 Trilplaat kopen? Het verstevigt en laat overtollige kilo’s verdwijnen!

Wil je graag sporten, maar zie je de sportschool niet echt zitten? Dan kun je kiezen uit zeer veel apparaten om thuis te gebruiken.

Eén van de meest populaire fitnessapparaten van dit moment is de trilplaat. Deze wordt ook wel powerplate genoemd en helpt je door middel van trillingen naar een gezonder en fitter lichaam toe te trainen.

Een trilplaat neemt heel weinig ruimte in beslag, daarnaast hoef je niet over speciale vaardigheden te beschikken om gebruik te maken van een trilplaat.

In dit artikel kun je meer lezen over de trilplaat, wat dit precies is en welke voordelen je kunt behalen met dit leuke en inventieve apparaat.

 1. VibroShaper Trilplaat| Trilplaat | Full-body fitness apparaat|Power Trilplaat
 2. Rocking Vibroshaper Trilplaat + gratis Stretch Bands
 3. Rock N Fit – Trilplaat – Fitnessapparaat – Wetenschappelijke Vibratietechnologie
 4. Fitness Body Trilplaat 360 Roze
 5. VibroFit Fitness Trilplaat

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 power trilplaten! Tijdens je favoriete serie kun je vanaf nu uw gehele lichaam trainen en de bloedsomloop verbeteren. Lees verder!

Wat is een trilplaat precies en hoe werkt dit apparaat?

Wat is een trilplaat precies

Een trilplaat werkt op basis van vibraties. Deze kun je zelf instellen, waardoor je spieren de hele tijd samentrekken en daarna weer ontspannen.

Je lichaam moet dus harder werken om stabiliteit te behouden, waardoor je zelfs totaal stil kunt staan op een trilplaat en alsnog een goede workout aan het doen bent. De trilplaat is daardoor perfect voor een snelle maar ook effectieve workout.

Natuurlijk kun je wel veel meer den dan alleen stilstaan op een trilplaat! Je kunt er voor kiezen om rek- en strekoefeningen te doen, squats en lunges maar bijvoorbeeld ook bepaalde yoga-houdingen.

Door de trillingen zullen deze oefeningen veel moeilijker zijn dan op een normale ondergrond. Je werkt dus in feite dubbel zo hard, zonder dat je twee keer zoveel tijd kwijt bent. Daarom is de trilplaat perfect voor mensen die veel werken of gewoon weinig tijd hebben om te sporten.

Een trilplaat werkt op basis van vibratietraining

Een interessant feitje over de trilplaat is, dat de technologie speciaal ontworpen is voor astronauten. Met zogeheten vibratietraining probeerde men astronauten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun reis en het gebrek aan zwaartekracht in de ruimte.

Vibratietraining berust op het principe, dat spieren worden getraind op basis van een zogenaamd rek reflex. Doordat de spier gaat trillen als gevolg van de vibraties die door een trilplaat worden afgegeven, zal de spier zich onbewust gaan aanspannen. Dit is de rek reflex.

Afhankelijk van het merk en type apparaat dat je koopt, kun je de frequentie van de trillingen instellen op ongeveer 30 tot 60 keer per seconde.

Dit staat gelijk aan een heel groot aantal grondoefeningen, wanneer je de trilplaat hiermee combineert. Je komt dus heel snel in vorm en je zult erg snel sterke en atletische spieren opbouwen.

Trilplaten zijn heel goed voor je evenwicht

Naast het feit dat je spieren in een korte tijd sterker en weerbaarder worden, zal je ook merken dat je balans veel beter wordt.

Door de vibraties wordt je op een trilplaat namelijk continu uit balans gebracht en zal je lichaam de hele tijd hard werken, om de balans weer te herpakken. Hoe meer je uit balans raakt, hoe harder je spieren gaan werken voor je.

Je zult vooral effecten zien in je rug en romp, armen en borst maar ook je benen als je extra oefeningen doet zoals squats.

Verbetering stofwisseling en bloedsomloop

Naast sterkere spieren, zal je met het regelmatig gebruiken van een trilplaat ook goede effecten op andere gebieden waarnemen. Zo zal je bloedsomloop beter worden, omdat je spieren dit nodig hebben tijdens je training.

In rust merk je dan vanzelf, dat je minder vaak last hebt van koude handen of voeten. Ook je stofwisseling wordt beter van een trilplaat.

Men meent ook, dat een trilplaat je botten kan versterken doordat de botmassa verbeterd wordt. Dit zou ook bijzonder effectief zijn tegen botontkalking.

Hierdoor kan een trilplaat ook door mensen worden gebruikt die minder goed ter been zijn of last hebben van spieren en gewrichten.

Je hoeft immers geen ingewikkelde oefeningen te doen; op de plaat staan kan al zeer gunstige effecten tot gevolg hebben.

Top 5 Trilplaat kopen

1. VibroShaper Trilplaat|Trilplaat|Full-body fitness apparaat|Power Trilplaat

Wil jij de aller nieuwste ontwikkeling als het gaat om afslanken en fitness? De VibroShaper Trilplaat! Ga simpelweg op de VibroShaper staan en je hele lichaam krijgt een effectieve workout. Het stabiliseert en verstevigt je lichaam en laat overtollige kilo’s verdwijnen.  Ben je al nieuwsgierig geworden?

Voordelen:

 • voldoet aan verwachting
 • handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Mijn huid is echt strakker. Ik heb zelfs spierpijn wat ik zelf prettig vind want dan heb ik het gevoel dat ik goed bezig ben geweest.

2. Rocking Vibroshaper Trilplaat + gratis Stretch Bands

Ga simpelweg op de VibroShaper staan en je hele lichaam krijgt een effectieve workout. Het stabiliseert en verstevigt je lichaam en laat overtollige kilo’s verdwijnen. De VibroShaper maakt gebruik van multi-directionele vibraties die elk verborgen spiertje in je lichaam activeert.

Voordelen:

 • Na ieder gebruik merkt je lijf dat het wel intensief bezig is geweest
 • Kleur komt overeen met afbeelding
 • Goede prijs/kwaliteit

De oefeningen kun je zo moeilijk en zwaar maken als je wilt. Ik zou adviseren het rustig op te bouwen om je lichaam er aan te laten wennen!

3. Rock N Fit – Trilplaat – Fitnessapparaat – Wetenschappelijke Vibratietechnologie

Graag die gewenste fitnessapparaat voor je lichaam? Opgelet! Rock N Fit genereert meer effectieve beweging dan iedere andere fitness trilplaat, met meer dan 500 aanspanningen per minuut.

Voordelen:

 • Stoeltje erg fijn voor simpele oefeningen
 • voldoet aan verwachting
 • prijs/kwaliteit verhouding

Heb het toestel nog maar enkele dagen, maar kan jullie al vertellen dat het wel degelijk werkt! Dit toestel geeft duidelijk betere doorbloeding van de spieren.

4. Fitness Body Trilplaat 360 Roze

Wil je graag de gewenste luxe Body Trilplaat voor een goede prijs en gewenste ondersteuning? Wanneer u niet graag naar de sportschool gaat om in vorm te blijven dan kunt u vanaf nu ook gebruik maken van de Trilplaat 360 van Fitness Body.

Voordelen:

 • Makkelijk in gebruik
 • goed voor doorbloeding
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vibreert heel goed, meerdere standen. Ik gebruik het nu een aantal dagen. merk wel resultaat in de buikspieren.

5. VibroFit Fitness Trilplaat

Resultaat met 10 minuten trainen per dag? Regelmatig bewegen en gezond en afwisselend eten zijn de voorwaarden voor een gezond, soepel en fit lichaam. In ons drukke leven blijft er vaak te weinig tijd over voor het beoefenen van sport, wandelen of fietsen. Al nieuwsgierig geworden?

Voordelen:

 • Maakt het trainen makkelijker
 • spieren worden aan het werk gezet en losgemaakt
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik doe 3 sessies van 10 minuten per dag gewoon staand en je voelt het wel echt aan je spieren naderhand.

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.