Visolie kopen Body en Fit? De 3 belangrijkste voordelen van visolie!

Wil jij graag visolie kopen van body en fit? Het vetste stukje vis is gezonder dan een mager stukje vlees. Misschien heb je deze uitspraak wel eens gehoord, maar hoe zit het eigenlijk met visolie? Is dat ook een gezonde aanvulling voor je lichaam? Nou en of!

Visolie kopen Body en fit

Hoewel we niet allemaal visliefhebbers zijn of het ons gewoonweg niet lukt om minimaal tweemaal per week vette vis te eten, bevat dit diertje toch heel veel gezonde vetzuren voor ons lichaam. Hoe je dat oplost? Visolie gebruiken is een gezond supplement om jouw gezondheid in super conditie te houden.

Heb je meer behoefte aan visolie is het goed om dit uit supplementen te halen. Bekijk hier het scherp geprijsde Body & Fit assortiment voor Omega 3 visolie!

Maar wat zijn nou de 3 belangrijkste voordele van visolie? Lees verder:

De 3 belangrijkste voordelen van visolie:

Als je nog niet helemaal overtuigd bent van het gebruik van visolie, dan lees je hieronder 3 goede redenen waarom dit supplement zo gezond is voor jouw lichaam:

 1. Verbetering van de hersenfunctie door omega-3 en omega-6
 2. Houdt hart en bloedvaten gezond
 3. Voorkomt schommelingen in de hormoonhuishouding

Goede visolie supplementen zijn mede door bovenstaande redenen een goede aanvulling op een gezond functionerend lichaam. Daarnaast is het gebruiken van visolie capsules vele malen eenvoudiger dan dat je tweemaal per week vette vis zou moeten eten.

Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je voldoende omega-3 vetzuren binnenkrijgt.

Wat is visolie?

Visolie bevat veel onverzadigde vetzuren die ook wel essentiële vetzuren worden genoemd. Naast vis vinden we deze vetzuren ook in bijvoorbeeld olijven, zaden en noten.

Ze helpen ons goede cholesterol op peil te houden welke behoorlijk wat gezondheidsvoordelen voor ons lichaam heeft. Door de hoge concentratie omega 3 in visolie is dit supplement dus een goede aanvulling op jouw dagelijkse eetpatroon.

Top 5 voedsel: hoog in Omega 3

Top 5 voedsel hoog in Omega 3 

Maar ik wil je ook graag meegeven dat je ook met voeding heel verder kunt komen om meer omega 3 binnen te krijgen! Dit met alle vitamines en mineralen die al in vis zitten, dit geeft ons lichaam een enorme boost.

Om je een idee te geven welke vis je het beste kunt gebruiken, heb ik een lijst gemaakt van de top 12 vissen met hoogste verhouding omega 3 erin.

1. Makreel: 4,107 mg per portie

Deze vis wordt het meeste gegeten gerookt en kun je heerlijk halen in elke supermarkt voor een voordelige prijs, maar mijn advies is hem bij de visboer te halen op de markt. Mooie prijs en de smaak is geweldig heerlijk om een makreel salade van te maken met wat bos uitjes, komkommer en augurk.

2. Zalm: 4,123 mg per portie

Wist je dat zalm het voedsel is met de meeste mineralen en voedingswaardes erin? Veel eiwitten en boordevol met vitamine D en B. Mensen die regelmatig vette vis eten hebben minder kans op depressie en alzheimer – Bron: Alzheimer Nederland

3. Kabeljauw: 2,682 mg per portie

Wat zouden wij zijn zonder onze kabeljauw? Heel Nederland zou in rep en roer zijn zonder lekkerbekjes of onze bekende kibbeling. Maar ook van kabeljauw wordt visolie van gemaakt in dat geeft ook grote boost aan vitamine D, B en zelfs A.

4. Haring 946: mg per portie

De haring wordt vaak gewoon koud gegeten met rauwe gesnipperde uitjes, wat ook nog weer vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Maar haring is gewoon erg gezond! Veel vitamine D en eiwitten in dit kleine visje.

5. Oesters 370: mg per portie

Wie is er nou nog niet in Zeeland geweest voor deze lekkernij? Zelf moest ik ook echt wennen aan de smaak! Maar als oesters echt dag vers zijn weet je niet wat je mee maakt aan smaakbeleving. Geweldig voor vrouwen maar ook voor mannen met veel zink, kopper en vitamine B12.

Nu heb je een goed idee hoe jij ook met voedsel de omega 3 waardes omhoog kan krijgen, maar soms is dit gewoon niet genoeg of je houdt gewoon niet van een vis smaak. Dan zijn deze visolie capsules een geweldige oplossing voor jou. Lees snel verder.

TOP 3 Beste visolie in 2019

Nu weet je al meer over visolie. Dan is het nu tijd om de beste visolie selectie met je te delen. Mijn vriendin en ik hebben elke week wel weer een nieuwe supplementen in gebruik, goede ervaring met deze supplementen. Tevens lees je ook honderden ervaringen van andere gebruikers.

Zo weet je zeker dat je nu de juiste keuze gaat maken. Deze visolie supplementen zijn ook 100% veilig en 100% legaal.  Maar houd je altijd aan de dagelijkse dosering en gebruiksaanwijzing tenzij een arts dit anders voorschrijft.

1. Marinol® Omega3 BODY & FIT

Waarom is Omega3 zo belangrijk? Gun je lichaam het allerbeste met Marinol® Omega3 – met Marinol® Omega3 koop je het allerbeste. Een hoog DHA- en EPA-gehalte (zeer belangrijk), een zuivere product en 50% hogere biologische beschikbaarheid! Kwaliteit tot in perfectie! Lees hier alle 258 ervaringen van andere Marinol® Omega3 BODY & FIT gebruikers

Voordelen:

 • 50% hogere biologische beschikbaarheid
 • Onverslaanbaar sterke prijs-kwaliteit
 • Maar liefst 1000 mg per capsule

Wat zeggen klanten:

 • Ik merk dat mijn lichaam er baat bij heeft
 • Goed te doen geen nasmaak en goed in te slikken
 • Uitstekende prima kwaliteit verhouding. Gebruik het al jaren voor zijn goede werking.

Top 1 Marinol® Omega3 BODY & FIT review

Bestel hier Marinol® Omega3 BODY & FIT voor €4,90 euro

2. Omega-3 + Vitamine D3 BODY & FIT

Omega-3 + Vitamine D-3 is een populair 2 in 1 voedingssupplement met maar liefst 1000IU vitamine D3 en 1000 mg essentiele Omega-3 vetzuren per capsule! Lees hier 94 ervaringen van andere Omega-3 + Vitamine D3 BODY & FIT gebruikers

Voordelen:

 • Maar liefst 602 mg Omega-3 per capsule
 • Onverslaanbaar sterke prijs-kwaliteit
 • Vitamine D3 draagt bij tot normale werking van de spieren

Wat zeggen klanten:

 • Topproduct, geen last van visboertjes en andere ellende. Neem er nu 2 per dag sinds een paar weken, aanrader!
 • Gemakkelijk in te nemen grote verpakking.
 • Merkbaar lichamelijk verschil goed product

Top 2 Bestel hier Omega-3 + Vitamine D3 BODY & FIT voor 3,90 euro bij Body & Fit review

Bestel hier Omega-3 + Vitamine D3 BODY & FIT voor €9,90 euro

3. High Quality Omega 3 BODY & FIT

Steeds meer sporters gebruiken omega 3. De essentiële omega 3 vetzuren zijn belangrijk voor het optimaal functioneren van ons lichaam. Omega 3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. Dat klinkt goed! Lees hier 116 ervaringen van andere High Quality Omega 3 BODY & FIT gebruikers

Voordelen:

 • Hoog gedoseerd en geconcentreerd
 • Onverslaanbaar sterke prijs-kwaliteit
 • Zuivere Omega-3 capsules

Wat zeggen klanten:

 • Ik slik dit product al jaren. Dit is een goede toevoeging bij mijn levensstijl.
 • Goed product voordelig prijsje
 • Is hoog gedoseerd genoeg om het verschil te voelen

top 3 High Quality Omega 3 BODY & FIT review

Bestel hier High Quality Omega 3 BODY & FIT voor €1,90 euro

Visolie supplementen kopen? 

Je bent nu meer te weten gekomen over al deze geweldige visolie supplementen. Het is belangrijk dat je de juiste supplementen en soort aanschaft en niet zo maar iets via het internet aanschaft.

De TOP 3 die ik vandaag met je gedeeld hebt bevat legale en vooral organische en veilig! Tevens is Body & Fit de grootste webshop van Nederlands grootste supplementen aanbieders.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van deze visolie supplementen!

TIP: Multivitamine kopen? De Top 5 beste multivitamine kopen!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.