Voedingssupplementen kopen? De Top 3 beste supplementen!

Voedingssupplementen kopen? Als je bezig bent met een gezond eet en leefpatroon, dan heb je je vast wel eens afgevraagd wat voedingssupplementen zijn. Misschien heb je zelf wel eens overwogen om een voedingssupplement te gaan gebruiken. Maar wat zijn het nou eigenlijk? En dragen ze bij aan een goede gezondheid? In dit artikel lees je alles wat je moet weten over voedingssupplementen.

Wat zijn voedingssupplementen?

Een voedingssupplement kan ingenomen worden op verschillende manieren. Zo kennen we bijvoorbeeld de vitamine tabletten of capsules, maar voedingssupplementen zijn ook verkrijgbaar als drank of zelfs in poedervorm. Daarnaast variëren ze ook nog eens qua inhoud.

Er bestaan supplementen met slechts 1 soort vitamine, maar ze zijn ook verkrijgbaar als multivitamine waarin je alle soorten mineralen en vitaminen vindt.

TOP 3 Beste Voedingssupplementen kopen

Nu weet je al meer over voedingssupplementen. Dan is het nu tijd om de beste voedingssupplementen selectie met je te delen. Mijn vriendin en ik hebben elke week wel weer een nieuwe voedingssupplementen in gebruik, goede ervaring met deze voedingssupplementen. Tevens lees je ook honderden ervaringen van andere gebruikers.

Zo weet je zeker dat je nu de juiste keuze gaat maken. Deze voedingssupplementen zijn ook 100% veilig en 100% legaal.  Maar houd je altijd aan de dagelijkse dosering en gebruiksaanwijzing tenzij een arts dit anders voorschrijft.

1. Whey Perfection BODY & FIT

Whey slecht voor je? Nee, dus Whey Perfection bevat naast hoogwaardige eiwitten, 5 gram BCAA’s en 3.6 gram L-Glutamine en is vrij van toegevoegde suikers.* Hierdoor bevat Whey Perfection slechts 1.4 gram koolhydraten en 110 kcal per shake. Verkrijgbaar in 36 verschillende smaken, zoals Vanilla, Strawberry Banana en Cappuccino.  Lees hier 4772 ervaringen van andere Whey Perfection BODY & FIT gebruikers >>>

Voordelen:

  • Mix’t makkelijk en doet tijdens de slaap goed zijn werk
  • Geen klonters prima te drinken
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 1 Whey Perfection BODY & FIT review

Ik heb deze keer voor de cookies & cream smaak gekozen, en deze smaakt super!

Bestel hier Whey Perfection BODY & FIT voor €7,90 bij Bol.com >>

2. GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN OPTIMUM NUTRITION

Om jou als sporter, bodybuilder meer te geven van wat je wilt en niet wat je niet wilt! (vet, cholesterol, lactose en koolhydraten) – Gold Standard Whey Proteïne bevat meer HYDROWHEY-strategisch gehydroliseerd, laag moleculair gewicht whey peptides om 100% WHEY nog sneller te laten werken. Wees er snel bij want op is echt op! Lees hier 624 ervaringen van andere GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN OPTIMUM NUTRITION gebruikers >>>

Voordelen:

  • Nr. 1 whey proteïne wereldwijd!
  • Heerlijk Feel good gevoel!
  • Goede prijs/kwaliteit

Top 2 GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN OPTIMUM NUTRITION review

Ik kies bewust voor dit merk duidelijk verschil met andere merken voor mij die teveel rommel door hun proteine doen waar ik hoofdpijn van krijg. Met deze niet.

Bestel hier GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN OPTIMUM NUTRITION voor €15,90 bij Bol.com >>

3. Whey Perfection – Special Series BODY & FIT

Weg met die overtollige kilo’s. Deze dieetpillen binden tot 28% van de voedingsvetten in je maag waardoor een deel van het vet uit je voeding niet wordt opgenomen door het lichaam. Met XL-S Medical kun je tot 3x meer gewicht verliezen dan alleen met beter eten en meer bewegen! Lees hier vele ervaringen van andere Whey Perfection – Special Series BODY & FIT gebruikers >>>

Voordelen:

  • Eetlust verminderen
  • Op verantwoorde wijze afvallen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 3 Whey Perfection - Special Series BODY & FIT review

Smaak is goed zakje gemakkelijk mee te nemen.

Bestel hier Whey Perfection – Special Series BODY & FIT voor €11,90 Bij Bol.com >>

Voedingssupplementen kopen? Zijn deze wel goed voor je gezondheid?

Natuurlijk haal je als mens de meeste essentiële voedingsstoffen uit gezonde voeding. Een supplement kan dan ook slechts als aanvulling worden gebruikt. Het kan soms voorkomen dat je wegens ziekte of een verslechterde weerstand een tekort hebt aan vitaminen en mineralen. Ook mensen die roken of op oudere leeftijd zijn hebben vaak een tekort aan deze stoffen. Een voedingssupplement kan in deze gevallen een goede aanvulling zijn.

Over het algemeen kunnen we stellen dat de aanvullende voedingssupplementen die in Nederland verkrijgbaar zijn veilig gebruikt kunnen worden. Dit komt doordat ze moeten voldoen aan wettelijk vastgestelde eisen. Ook het percentage vitamines en mineralen is voor deze wet belangrijk. Met een voedingssupplement kun je dus ook teveel van deze voedingsstoffen binnenkrijgen.

voedingssupplementen kopen 800x350px

Eet je gezond en gevarieerd?

Dan heb je over het algemeen geen voedingssupplementen nodig. Met gezonde voeding krijgt jouw lichaam dus voldoende vitaminen en mineralen binnen. Een supplement als aanvulling op de voeding kan wel een ondersteuning zijn voor mensen die langdurig ziek zijn of moeten herstellen van een ziekte. Ook bij eenzijdige voeding kan een supplement dienst doen. Feit blijft uiteraard wel dat gezond eten nog altijd de beste basis is.

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over al deze geweldige voedingssupplementen. Het is belangrijk dat je de juiste Voedingssupplementen en soort aanschaft en niet zo maar iets via het internet aanschaft.

De TOP 3 die ik vandaag met je gedeeld hebt bevat legale en vooral organische en veilige zaden! Tevens is Body & Fit de grootste webshop van Nederlands grootste supplementen aanbieders.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van deze supplementen!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.