Wat te doen tegen stress? Nooit Meer Zorgen of Stress cursus!

Wat te doen tegen stress? We hebben er allemaal weleens last van: stress. De druk op het werk, je gezinsleven, sociale verplichtingen en allerlei tegenslagen kunnen zich dusdanig opstapelen dat het moeilijk is om positief te blijven. En positief denken is juist een voorwaarde om lekker in je vel te zitten.

LET OP: De Nooit Meer Zorgen of Stress Cursus maakt gebruik van een speciale kortingspagina! Je betaalt hier altijd minder. Bespaar geld en start direct nog met korting. Kortingspagina Nooit Meer Zorgen of Stress Cursus >>

Als je je afvraagt wat te doen tegen stress zijn er verschillende boeken en cursussen die antwoorden op deze vraag bieden. Van Nederlandse bodem is de e-cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress. In deze review bekijken we of dit product zijn titel waarmaakt.

Wat is Nooit Meer Zorgen Of Stress?

Nooit Meer Zorgen Of Stress is een cursus die je per e-mail ontvangt. De cursus leert jou in verschillende stappen om te transformeren van negatief naar positief: eerst leer je jezelf bewust worden van je negatieve gedachten (eigenlijk zit jij nu al in die fase), vervolgens ontdek je waarom je op die manier denkt, daarna leer je de voordelen kennen van positief denken (wat extra motiverend werkt) en vervolgens ga je aan de slag om jouw overtuigingen om te buigen en jouw gedachten bewust naar een hoog, positief niveau te tillen. Je leert ook allerlei trucjes waarmee je jezelf ‘op het rechte pad’ houdt.

Wie geeft deze cursus?

Nooit Meer Zorgen Of Stress is samengesteld door Frank de Moei, die ook achter de website Newstart.nl zit. Met 25 jaar ervaring in training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling, heeft hij een stevige basis gelegd om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden. De Moei is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Waaruit bestaat Nooit Meer Zorgen Of Stress?

Nooit Meer Zorgen Of Stress is een elektronische cursus. In een periode van 9 weken krijg je 19 lessen gemaild; dat is ongeveer 2 lessen per week. In de lessen ontdek je waarom je denkt zoals je denkt en hoe je negatieve gedachten kan ombuigen naar positieve. De begeleidende oefeningen zijn er om de theorie in de praktijk te brengen en ervoor te zorgen dat jij jezelf nieuwe gewoontes aanleert.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Meer dan 15.000 Nederlanders en Vlamingen hebben deze cursus al doorlopen. Alhoewel vooral drukbezette professionals zich voor deze cursus inschreven, hebben ook studenten, werklozen en gepensioneerden deze e-cursus gevolgd. Stuk voor stuk hebben ze geleerd wat te doen tegen stress en plukken zij daar nu, in meer of mindere mate, de vruchten van.

Kopen, Lenen of Niet Aanraken?

En dan zijn we nu beland bij misschien wel het belangrijkste gedeelte van deze review: onze mening. Want met onze jarenlange ervaring op het gebied van sport en welzijn hebben we al heel wat producten voorbij zien komen. Dat stelt ons in staat om snel het kaf van het koren te scheiden. Dus wat vinden wij van Nooit Meer Zorgen Of Stress?

Het is even wennen dat dit een cursus per e-mail is. We zijn gewend om PDF-documenten te downloaden of zelfs fysieke boeken thuis te krijgen, maar deze cursus is anders. In 9 weken krijg je 19 lessen die je op je gemak volgt. Je hoeft geen huiswerk te versturen, dus het vergt wel wat discipline van je. Maar voor de ijverige student wacht er een glorieuze toekomst: een toekomst waarin onvoorwaardelijke rust, genot en blijdschap de lakens uitdelen. 

Newstart-Cursus-Digitaal-Nooit-meer-stress-C

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.