Yummygums: helpt je om de balans te herstellen, onze Beste Top 5!

We zijn allemaal druk, druk, druk. Werk, sport, het gezin, vrienden en favoriete televisieprogramma’s slokken al onze tijd op. Vaak lijden allerlei aspecten van ons leven daaronder, zoals onze voeding. En als je je lichaam niet de juiste voedingsstoffen geeft, kan dat tot allerlei kwalen lijden. Yummygums helpt je om de balans in je voeding te herstellen. Deze smakelijke vitaminebommetjes zijn stukken

Yummygums review

Yummygums review

De merknaam Yummygums klinkt misschien wat vreemd. Hij roept beelden op van de Gummi Beren of de goudbeertjes van Haribo, maar het gaat om heel wat anders. Yummygums zitten namelijk boordevol gezonde micronutriënten.

De associatie met kleurige, zachte snoepjes is trouwens niet helemaal toevallig. Het merk vindt dat voedingssupplementen best lekker en aantrekkelijk mogen zijn. En dat is prettig voor wie niet zo’n fan is van pillen slikken of een poeder in water doen oplossen.

In deze Yummygums review lees je over de producten van dit merk en hun kenmerken. We stippen de voordelen aan, maar wijzen je ook op mogelijke nadelen. Zo kun je een geïnformeerde keuze maken.

Yummygums Hair

Yummygums Hair

Glanzend, gezond en sterk haar: niet alleen je shampoo zorgt ervoor. Wat je in je lichaam stopt, is misschien wel belangrijker. De juiste combinatie van vitamines en mineralen helpt je haar om zijn natuurlijke balans te herstellen.

Yummygums Hair is een voedingssuplement dat een boost geeft aan niet alleen je haar, maar ook aan je huid en je nagels. Je kent die dropjes die ‘kokindjes’ heten vast wel. Deze vitaminegummies hebben dezelfde vorm, maar zijn in het rood uitgevoerd. De smaak? Frambozen. En omdat er geen dierlijke ingrediënten in zitten, zijn deze vitaminesnoepjes vegan-friendly.

Deze Yummygums bevatten biotine, selenium en bamboe-extract. Daarnaast zit er een waslijst aan vitaminen in elk snoepje. Met één of twee Yummygums zit je vaak al aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) van een vitamine.

Voordelen en nadelen van Yummygums

Voordelen en nadelen van Yummygums

Yummygums kennen allerlei voordelen. Ten eerste vormen ze een smakelijke manier om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Dat is ideaal voor wie niet van pillen houdt. Daarnaast zijn deze pillen vrij van allergenen en zijn ze 100% vegan – iets wat maar weinig vitaminesupplementen kunnen zeggen!

Nadelen zijn er natuurlijk ook. En omdat dit een eerlijke Yummygums review is, willen we die zeker even aanstippen. Eén nadeel ervaar je ook bij reguliere vitaminepillen: je moet ze een behoorlijk lange tijd gebruiken om er effect van te merken: 3 maanden. Ook kan het zijn dat zo’n supplement je wat makkelijker en minder kritisch maakt bij het koken of bestellen van eten.

Maar het is juist niet de bedoeling dat ze een gezond voedingspatroon vervangen; het is nog steeds belangrijk om groenten en fruit te eten. Tot slot zijn de Yummygums redelijk prijzig. Natuurlijk kun je daar tegenin brengen dat je gezondheid onbetaalbaar is. En ook prettig is dat dit merk een niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Yummygums: ervaringen van gebruikers

Yummygums ervaringen van gebruikers

Yummygums heeft in 2020 klantonderzoek verricht. Daaruit bleek dat 80% van de Yummygums Hair-gebruikers het verschil ziet in huid, haar of nagels. Maar goed, dat is natuurlijk geen onafhankelijk onderzoek. Gelukkig zijn er ook reviews te vinden bij online verkopers zoals Bol.com.

Ten tijde van dit schrijven scoort Yummygums Hair maar liefst 4,6 sterren (op een schaal van 1 tot 5) bij kopers. Zo zegt één gebruiker dat het twee maanden duurde voordat hij duidelijk resultaat zag. “Collega’s vroegen mij wat ik met mijn huid had gedaan,” zegt een andere koper. “Het is zo rustig en glad.” En vrijwel alle klanten zijn het erover eens dat dit product overeenkomt met de beschrijving.

Conclusie: kopen of niet?

Zelf gebruiken wij de Yummygums nu één maand. Onze nagels waren een maand geleden al in topvorm, al zeggen we het zelf. Maar we hebben het sterke vermoeden dat onze huid en ons haar er beter uitziet. Toch is het lastig om het verschil te meten. We gaan met goede moed door en verwachten dat we na drie maanden van alle kanten met complimentjes bestrooid worden. Twijfel je zelf nog over het proberen van deze vitaminegummies, dan helpt de niet-goed-geld-terug-garantie je mogelijk om de knoop door te hakken.

Yummygums aanbieding

Yummygums zijn niet de goedkoopste optie op de supplementen-markt. Maar als je op een prettige manier de juiste balans van mineralen en vitamines in je lichaam wilt, is dit je beste optie. Ook voor veganisten en voor kinderen zijn deze snoepjes prima geschikt. Op zoek naar een aanbieding? Als je meerdere potjes Yummygums Hair bestelt, krijg je korting bij Bol.com.

1. Yummygums Hair – haarvitamine gummies – met biotine en bamboe extract – 100% vegan – 60 gummies

Wil graag een geweldige yummygums wat eenvoudig en gemakkelijk? Lekkere vitaminegummie die een boost geeft aan haar, huid en nagels. Ze bevat alle belangrijke micronutriënten om je haar, huid en nagels te ondersteunen, zoals biotine, selenium en bamboe-extract. Bekijk hier de laagste prijs en vele ervaringen van andere Yummygums Hair – haarvitamine gummies – met biotine en bamboe extract – 100% vegan – 60 gummies gebruikers >>>

Voordelen:

 • Superhandig en eenvoudig in gebruik
 • Vooral ook lekker!
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

2. Yummygums Multi Plus – multivitamine – met vitamine b12, D3 en C – 100% vegan – ook voor kinderen

Zoek jij de beste combinatie van prijs, kwaliteit voor je gums? Multi+ is gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen, gehaald uit plantaardige bronnen. De kleurstof is gewonnen uit wortelsapconcentraat en zwarte aalbes fruitsapconcentraat. Bekijk hier de laagste prijs en vele ervaringen van andere Yummygums Multi Plus – multivitamine – met vitamine b12, D3 en C – 100% vegan – ook voor kinderen gebruikers >>>

Voordelen:

 • lekker en gemakkelijk
 • Goed alternatief voor pillen slikken
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

3. HairSweets Haar Vitamines Multivitamine Biotine – 60 gummies voor 2 Maanden

Jij zoekt een complete en vooral praktische vitamine snoepjes? De vitamines en mineralen die bijdragen aan het in stand houden van een gezonde huid, haar en nagels. Vind je ook dat je een boost kunt gebruiken op een of meerdere van deze gebieden. Bekijk hier de laagste prijs en ervaringen van andere HairSweets Haar Vitamines Multivitamine Biotine – 60 gummies voor 2 Maanden gebruikers >>>

Voordelen:

 • merk echt verschil
 • doet er lang mee met deze snoepjes
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

4. Lucovitaal Voedingssupplementen Vega Haar Vitamines Gummies

Wil jij graag scherp aan de prijs en herkenbaar merk? Gebruik deze gummies nu ongeveer anderhalve maand en begin de eerste resultaten al te zien. Zo krijg ik al babyhaartjes, groeien mijn nagels sneller en lijken mijn wenkbrauwen voller. Bekijk hier de laagste prijs en vele ervaringen van andere Lucovitaal Voedingssupplementen Vega Haar Vitamines Gummies gebruikers >>>

Voordelen:

 • Haar en nagels iets sneller groeien
 • Lekkere vitamientjes
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Sugar Bear Hair Vitamins Voedingssupplement – 60 gummies

Zeker een aanrader voor haar een boost te geven? Eet simpelweg twee overheerlijke snoepjes per dag en jouw haar krijgt de juiste vitaminen binnen die het nodig heeft om te groeien. Bekijk hier de laagste prijs en ervaringen van andere Sugar Bear Hair Vitamins Voedingssupplement – 60 gummies gebruikers >>>

Voordelen:

 •  bij dun haar, en bij mij werkt het super goed
 • Lekker en handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Heb je al ons volledige artikel bekeken over Goede haarmaskers voor jouw type haar? Ik deel mijn tips graag met je!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 1 Gemiddeld: 5]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.