Piano leren spelen? ALLERBESTE Pianoles van René!

Piano leren spelen? Jij bent opzoek naar dé manier om te leren piano spelen. Maar werkt deze video cursus echt? Ontdek of dit de Makkelijkste en Leukste Manier is om Snel Je Favorieten Liedjes Te Spelen op je piano of keyboard? Lees snel verder.

LET OP: Muziekleraar René heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Piano leren spelen

Aangezien er online enorm veel in geld verdien cursus en boeken verkrijgbaar zijn, is het wel belangrijk om te weten of je niet wordt opgelicht. Klinkt misschien een beetje direct maar het is vaak wel zo. Ik heb zelf 2,5 jaar ervaring met pianoles en muziek en daarom schrijf ik deze review voor jou.

Dat René een harde werker is mag voor zich spreken.

Het was mijn persoonlijke doel om via het internet te leren piano spelen. Ik heb een hoop online training geprobeerd in de jaren en steeds kwam de Pianoles van René voorbij. Maar de videocursus van René Knops. Wat vind ik ervan? Moet jij deze pianoles gaan kopen?

De praktische tips van René kan echt iedereen helpen. En misschien ben ik daarom wel zo’n fan van zijn werk.

Pianoles van René Knops

bron: pianolesvanRene

De meeste zullen René kennen van zijn site: pianolesvanrene.nl, Youtube of via het internet. Hij is al 15 jaar bekend als pianolaar en al bekend in Nederland en België.

René wordt steeds vaker uitgenodigd om zijn bijzonder verhaal te vertellen wat hij allemaal bereikt heeft met zijn enorme online community en passie voor muziek. Daarnaast heeft hij het programma ontwikkeld genaamd ‘Complete Piano Lesprogramma’. Het zijn volledige wekelijks lessen met 5 programma’s (Beginnerscursus, Vervolg cursus, Notenlezen, Naspeelliedjes en Decemberliedjes) allemaal HD video training  (Nederlands gesproken) waarin hij stap-voor-stap alles uitlegt hoe jij piano kunt gaan spelen in een paar weken.

Omdat ik al direct een reactie terugkreeg van René op mijn mail! Daarbij volg ik sinds kort zijn Youtube video’s waarin hij enorm gedreven overkomt en veel ervaring deelt over muziek maken en piano. Was het voor mij een eenvoudige keuze om de sprong te wagen en de pianoles te proberen.

Kan jij Piano leren spelen? Betrouwbaar ?

bron: pianolesvanRene

Ik kende René Knops al persoonlijk via zijn vele Youtube video’s en ik wist meteen dat hij ‘echt’ persoon was en ook in de de foto’s die je tegenkomt op Google zoekresultaten. René deelt ook gewoon zijn KVK gegevens en zijn adres op de site.

Doe gerust je eigen onderzoek, maar dat René Knops betrouwbaar is twijfel ik geen moment aan. Jij en ik willen tenslotte waar voor ons geld!

Piano leren spelen cursus

De PianolesvanRene complete lesprogramma wordt steeds doorontwikkeld en up-to-date gehouden door René, wat heel belangrijk is voor een online training.  Je gaat stap-voor-stap alles wat je moet weten leren zodat jij binnen no time de leukste liedjes kunt spelen op Piano of keyboard.

Zo bestaat de cursus uit verschillende onderdelen. Het is overzichtelijk klaargezet en direct beschikbaar, maar je kunt ook altijd je vragen stellen aan René mocht je er even niet uit komen.

Als je precies doet wat René doet ga je geweldig piano spelen, zo simpel is het gewoon. Dit is ook geen geheim René zegt het zelf ook, hij is niet speciaal, hij is niet mega slim. Hij heeft gewoon een lesmethode ontdekt die goed werkt! Deze cursus heeft info die je niet zo maar tegenkomt als je even gaat zoeken op “Snel Piano leren spelen”. Het verbaast mij dan ook dat de cursus zo enorm goedkoop is tegenover de waarde die jij en ik krijgen.

Oké, genoeg over muziekleraar René we duiken nu samen verder de training in…

Wat zit erin de cursus?

Als je zoals mij bent wil je direct weten hoe ziet zo een lesprogramma eruit? Klopt? Logisch! Ik kon weinig tot geen goede reviews vinden die mij veel inzicht gaven in wat je precies ging krijgen bij het aanschaffen van het volledige programma.

Zoals je al weet kende ik René al een beetje via Youtube en gebruikte ik het complete lesprogramma al. Daarom deel ik nu een aantal afbeeldingen uit de curus. Elke module en instructiepagina bevat verschillende video’s die door René Knops zelf zijn ingesproken.

Zie hieronder de onderdelen uitgeschreven.

De 8 cursussen van PianolesvanRene complete lesprogramma

 1. Introductiecrusus (12 lessen)
 2. Beginnerscursus (53 lessen incl. pdf lesmateriaal)
 3. Gevorderde cursus (30 video’s incl. pdf lesmateriaal)
 4. Snelstart Notencursus (7 video’s incl. pdf lesmateriaal)
 5. 55+ Naspeelliedjes (video’s + bladmuziek, midi)
 6. Workshops (Blues, improviseren, midi, audio opnemen) bijwonen
 7. Kerstliedjes (5 video’s incl. pdf lesmateriaal)
 8. Sinterklaasliedjes (5 video’s incl. pdf lesmateriaal)
 9. BONUS: Live webinars bijwonen en terugkijken
 10. BONUS: Onbeperkt e-mail contact met je online pianoleraar
 11. BONUS: Persoonlijke begeleiding
 12. BONUS: Toegang tot het  Communityforum met duizenden andere cursisten

De bovenstaande onderwerpen kunnen misschien wat abstract opgevat worden. Maar als je eenmaal PianolesvanRene complete lesprogramma bekijkt merk je dat over alles goed is nagedacht.

bron: pianolesvanRene

De video cursus is echt mega uitgebreid en je zult er meerdere weken zoet mee zijn om er goed door heen te gaan. Mijn tip: neem vooral rustig je tijd , lees en luister goed wat er verteld wordt je hebt namelijk alles nodig. Onthoud dat je René gewoon om hulp kan vragen via het forum of per mail.

René heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent >>

Werkt het echt: PianolesvanRene complete lesprogramma?

En dan nu de grote vraag! Kun je echt Piano spelen als je start met de Pianoles van René? Ik laat de muziek voor zichzelf spreken.

Als bewijs dat deze cursus ECHT werkt heeft René een aantal van zijn leerlingen geweldige nummers laten spelen en deze zijn als video’s op zijn website gezet. Deze kun je hier onder bekijken.

JIJ gaat dit bereiken. Ik had namelijk ook geen EXTRA kennis van pianospelen en ik ben ook niet mega talent.

Zoals je kunt zien speelt Britt al erg leuk binnen een paar weken op de piano! En dit is nog maar 1 van haar nummers die ze heeft geleerd, de mogelijkheden zijn echt oneindig.

Je hebt nu al bewijs dat je nodig had om aan de slag te gaan met de Pianoles van Rene want het werkt! Meer heb jij niet nodig.

Pianoles van Rene ervaringen:

Je zult zien op het geheime piano forum dat zeker niet alleen ik maar ook andere deelnemers succes ervaren.

Zo heeft René een volledige community en vaste leden gekregen die niet alleen tips maar ook liedjes delen.

Hiermee laat hij zien dat iedereen kan leren, hoe je muziek maakt vanuit je eigen huis of kamer. Van jong of oud en ook maakt het niet uit of je ernaast nog een ander instrument speelt zoals ik met gitaar doe.

Je bepaald zelf hoeveel uur je erin wilt steken en waar jij je aandacht op legt, dat groeit!

Niet goed? Gewoon binnen 30 Dagen je geld terug zonder vragen!

Wat ik een groot pluspunt vindt is dat René 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie aanbiedt. Mocht je om wat voor een rede dan ook niet tevreden zijn, krijg je het aankoop bedrag terug gestort.

Hiermee laat René zien dat hij achter zijn pianolessen staat en ervan overtuigd is, dat iedereen hiermee muziek kan maken.

Je hebt dus niets te verliezen. En geloof me, op het internet kom je geen enkel programma tegen dat zo uitgebreid is over Piano spelen. Ik kan het weten want heb heel wat uren gezocht naar leraren en methodes die uiteindelijk niets opleverden!

Hoe moeilijk is Pianoles eigelijk?

Het is begrijpelijk dat jezelf deze vraag stelt. Toen ik voor het eerst de nummers hoorde op Youtube van Pianoles van René dacht ik dit is veel te moeilijk.

Maar voor elk ”probleem” is een oplossing zo ook voor Piano lessen en muziek maken. Je leert namelijk alles via de video cursus van René. Zodra je de eerste video’s hebt bekeken zul je zien dat het echt niet moeilijk is en vooral een kwestie van beginnen.

Zonder enige muziekopleiding  heb ik de stappen kunnen doorlopen die René laat zien. Daarom durf ik met een gerust hart te zeggen dat iedereen samen met René als muziek leraar aan de slag kan.

Ontdek zelf maar eens hoe jij de makkelijkste en leukste liedjes gaat leren spelen op je piano of keyboard!

Conclusie: Pianoles van René? Kies het complete lesprogramma!

Ja! Ik heb een zeer uitgebreide complete pianoles programma Review met je gedeeld, die gebaseerd is op waarheid. Ik vind het belangrijk dat je de juiste keuze maakt aangezien er op het internet van alles wordt beloofd.

De Pianolessen die worden aangeboden zijn een complete video cursus waarin je van A t/m Z alles geleerd krijgt. De video’s zijn duidelijk en in het Nederlands opgenomen. Lees hier 476 ervaringen van het Complete Piano Lesprogramma >>>

Voordelen:

 • Je leert jouw favoriete liedjes spelen!
 • Stap-voor-stap uitleg van Pianoleraar René
 • Persoonlijke contact en ondersteuning
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Bestel hier het Complete Piano Lesprogramma voor €15,95 >>

Mocht je nog vragen hebben over deze Pianoles Review, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen. Daarnaast help ik je graag persoonlijk verder!

PS: Nog mijn laatste succes even te delen! Echt alles is mogelijk, alleen zijn dit wel mijn resultaten en jou resultaten kunnen natuurlijk variëren. Anyways, veel succes! Hopelijk geeft het je inspiratie!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.