Slaappillen kopen zonder recept? Dat kan, maar let wel hier op!

Ik hoef je niet te vertellen dat slaappillen nogal een ding op het internet zijn. Vooral als je zonder recept op zoek bent naar slaappillen, staat je een zoektocht te wachten. Tenminste, dat was zo geweest als je niet op mijn artikel over de beste slaappillen die je zonder recept kunt kopen was gekomen.

 1. Lucovitaal Melatonine 5-HTP L-Tryptofaan Voedingssupplement – 30 Tabletten
 2. Natuurlijk Presteren Nachtrust & Stemming – Natuurlijk Slaapmiddel met 5-HTP en Valeriaan 1x ZAKJE (45 CAPS)
 3. Golden Naturals Deep Sleep (60 veganistische capsules)
 4. Slaap Supplement Pre Sleep – 60 capsules – Ondersteuning bij inslapen – ReAge
 5. Braincaps Night – Melatonine Slaappillen – 100% natuurlijk slaapmiddel – 120 caps

Want als je op zoek bent naar een plek over slaappillen zonder recept, dan ben je op het juiste adres aangekomen. Ik heb dat lange onderzoek namelijk al voor jou gedaan. Het enige wat jij hoeft te doen, is dit artikel te lezen en de informatie in je op te nemen. Vervolgens kun je eenvoudig uit mijn top de 5 beste slaappillen te kiezen. Je kunt al deze pillen zonder recept kopen.

Ik leg je uit waarom je slaappillen zonder recept moet kopen, vertel je meer over melatonine, magnesium en 5-HTP en geef je wat extra tips. Hierdoor kunnen we meteen naar het antwoord op de vraag welke slaappillen je het best kunt kopen.

Waarom je slaappillen niet op recept moet kopen

Waarom je slaappillen niet op recept moet kopen

Er zit een groot verschil tussen de slaappillen die je op recept kunt krijgen en welke je op het internet kunt kopen. Indien je legaal op het internet slaappillen wilt kopen, krijg je ander soort pillen dan wanneer je dit op recept of illegaal zou doen.

Ik ben iemand die een fel tegenstander is van heftige slaappillen. Valium, Xanax of wat je ook via een dokter kunt gebruiken om in slaap te komen: het is bizar spul. Het zorgt ervoor dat je knock-out gaat op een zeer ongezonde manier.

Andere slaappillen die je zonder twijfel kent zijn oxazepam, zolpidem en temazepam, alle drie heftig spul waar je lichaam je niet dankbaar voor gaat zijn. Natuurlijke ingrediënten zijn bij dit soort middelen ver te zoeken. Dat terwijl je op recept deze slaappillen kunt ‘kopen’.

Persoonlijk kies ik liever voor slaappillen waar wat minder negativiteit aan hangt. En dan kom je al snel uit op de middelen die ik in dit artikel bespreek.

Ik wil je namelijk meer vertellen over:

 • Melatonine
 • Magnesium
 • 5-HTP

Drie alternatieven voor de forse slaappillen welke je allen wel zonder recept kunt kopen. Gewoon op het internet zonder dat je naar de dokter langs moet.

Melatonine

Melatonine

Voor veel toepassingen is Melatonine veruit de meest gekozen oplossing. Dit komt doordat Melatonine veel van wat je lichaam van nature gebruikt, toepast om je nachtrust te geven. Melatonine is namelijk een hormoon dat jouw lichaam al aanmaakt. Op diverse tijdstippen maakt jouw lichaam dit hormoon aan. Bijvoorbeeld wanneer jouw biologische klok aangeeft dat het tijd is om te gaan slapen.

De slaappillen die je kunt kopen waar Melatonine het hoofdbestanddeel van is, voeden je dit hormoon extra toe. Hierdoor kun je het lichaam beïnvloeden om je slaapmoment in te lassen. Hierdoor kun je jouw nachtritme beter bepalen en sneller in slaap komen.

Magnesium

Magnesium

Weinig mensen weten dat Magnesium een zeer positieve invloed op onze nachtrust kan hebben. Het mineraal dat al eeuwenlang aanwezig is, is natuurlijk vooral bekend van de positieve invloed op onze botten en spieren. Maar dat is niet alles, Magnesium is namelijk ook in staat onze nachtrust positief te beïnvloeden.

Allereerst helpt Magnesium je rust te geven doordat je stressniveau getemperd wordt. Doordat het daarnaast ook nog eens (i.c.m. Vitamine B) de aanmaak van melatonine stimuleert, heb je twee vliegen in één klap te pakken.

5-HTP

5-HTP

Aminozuur tryptofaan, dat is waar 5-HTP zijn kracht aan te danken heeft. Je kunt dit aminozuur niet van nature in je lichaam vinden. Tenminste niet als je onvoldoende zuivel, vis of vlees eet. Aminozuur tryptofaan is in veelal in vlees en vis te vinden. Als jouw brein het bijproduct 5-HTP (van tryptofaan) herkent, wordt het meteen opgepakt naar het benodigde hormoon serotonine.

Slaappillen gebaseerd op 5-HTP helpen je extra veel serotonine aan te maken. Serotonine is namelijk van invloed op een gezonde eetlust. Daarnaast zet jouw lichaam serotonine om naar het eerder besproken melatonine. En daar slaap je beter van!

De slaappillen die je kunt kopen waar 5-HTP het hoofdbestanddeel van is, zijn absoluut onmisbaar wanneer je jouw nachtrust wilt verbeteren. En je kunt ze gewoon zonder recept kopen.

Dit zijn de vijf beste slaappillen die je zonder recept kunt kopen

Dan is het tijd om eindelijk naar de beste slaappillen die jij vandaag nog zonder recept kunt kopen te kijken. Van alle hieronder besproken slaappillen, welke op zowel melatonine, 5-HTP en magnesium gebaseerd kunnen zijn, is iedere optie je in staat beter te laten slapen.

1. Lucovitaal Melatonine 5-HTP L-Tryptofaan Voedingssupplement – 30 Tabletten

Graag weer je nachtrust herpakken? Deze rustgevende formule met toegevoegde B3, B6 en visolie wordt compleet gemaakt met Valeriaanextract en helpt ook overdag ontspannen.  Lees hier de ervaringen van andere Lucovitaal Melatonine 5-HTP L-Tryptofaan Voedingssupplement – 30 Tabletten gebruikers >>>

Voordelen:

 • Extra sterke dag & nacht formule
 • Draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

2. Natuurlijk Presteren Nachtrust & Stemming – Natuurlijk Slaapmiddel met 5-HTP en Valeriaan 1x ZAKJE (45 CAPS)

Ken je het de hele dag moe en slaperig voelen? Ons natuurlijke slaapmiddel helpt je sneller inslapen, is goed voor de nachtrust en helpt in stress situaties. Daarnaast activeert de natuurlijke energie in je lichaam! Lees hier 17 ervaringen van andere Natuurlijk Presteren Nachtrust & Stemming – Natuurlijk Slaapmiddel met 5-HTP en Valeriaan 1x ZAKJE (45 CAPS) gebruikers >>>

Voordelen:

 • Bouwstenen voor het natuurlijke slaaphormoon
 • natuurlijke slaapmiddel
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

3. Golden Naturals Deep Sleep (60 veganistische capsules)

Handig roller proberen voor de huid? Je huidskleur én textuur worden verbeterd door het rollen en masseren. Sterker nog, als je verlangt naar die natuurlijke glans op je huid dan is dit het product voor jou.! Lees hier vele ervaringen van andere Golden Naturals Deep Sleep (60 veganistische capsules) gebruikers >>>

Voordelen:

 • Herstellend en kalmerend bij allergie en jeuk.
 • Een van de meest effectieve kruiden bij eczeem en psoriasis
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

4. Slaap Supplement Pre Sleep – 60 capsules – Ondersteuning bij inslapen – ReAge

Graag je dagelijkse slaap weer terugpakken? Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Pre Sleep in feite een anti-stress supplement. Pre Sleep kan helpen om te ontspannen en bevordert daardoor een goede en gezonde nachtrust! Lees hier vele ervaringen van andere Slaap Supplement Pre Sleep – 60 capsules – Ondersteuning bij inslapen – ReAge gebruikers >>>

Voordelen:

 • Pre- Sleep vermindert de stress
 • Pre Sleep met kamille, passiebloem en hop bevordert ontspanning
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Braincaps Night – Melatonine Slaappillen – 100% natuurlijk slaapmiddel – 120 caps

Zoek jij een formule voor een geweldige nachtrust? De Braincaps Night capsules stellen je in staat om mentaal te ontspannen waardoor je makkelijker in slaap valt. Het gebruik van hoogwaardige L-Theanine en Valeriaan helpen je ontspannen. Lees hier vele ervaringen van andere Self Glow Jade Roller Gezicht met Gua Sha Schraper – Jade Gezichtsroller Jade – Massage Roller – Jaderoller – Jade Steen – Groen gebruikers >>>

Voordelen:

 • Sneller en makkelijker in slaap vallen dankzij zorgvuldig gekozen ingrediënten
 • 100% natuurlijk voedingssupplement zonder voorschrift of recept
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Tot slot

Hopelijk ben je nu meer te weten gekomen over hoe groot het verschil kan zijn met de juiste slaapsupplementen en verzorging. Het is belangrijk dat je de juiste supplement aanschaft en niet zo maar iets haalt via het internet.

De TOP 5 die ik vandaag met je gedeeld hebt bevat legale en vooral natuurlijke middelen! Tevens is Bol de grootste webshop van Nederland in supplementen en gezondheid.

Mocht je verder nog vragen hebben, stel deze gerust onderaan in het artikel. Ik probeer altijd de reacties te lezen en te reageren.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van deze handige afslank supplementen!

TIP: wil je ook graag afslankpillen kopen? Bekijk de TOP 5 ALLERBESTE Van 2021!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.