TOP 5 Beste Multivitamine 2020? Ervaar een Enorme Energie Boost!

Jij zoekt de top 5 beste multivitamine? Multivitamine is een aanvullend voedingssupplement. Door het slikken van multivitamine krijg je dus belangrijke vitamine en mineralen gedoseerd binnen.

Maar werken ze eigenlijk wel echt? Als aanvulling kan een multivitamine preparaat zeker wat bijdragen aan de gezondheid van je lichaam.

TOP 5 Beste Multivitamine 2020

 1. Multi Woman
 2. Multi Men
 3. Opti-Men Optimum Nutrition
 4. ADAM
 5. Marinol® Omega3

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, gemak, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 Beste Multivitamine 2020? Ervaar een Enorme Energie Boost! om jezelf in no-time in shape te krijgen. Lees verder!

Wel is het zo dan veel mensen denken dat deze tabletten, poeders of capsules een slecht leef en eetpatroon goed kunnen maken. Dat is niet zo.

Het gebruik van multivitamine als vervanging van gezonde voeding mag dus nooit het geval zijn. Wel kunnen ze een ondersteuning bieden aan mensen die door bijvoorbeeld ziekte een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Multivitamine gezond?

Multivitamine gezond

De meeste vitamine supplementen beweren dat ze alle essentiële elementen bevatten. De praktijk heeft uitgewezen dat dat niet altijd het geval is. Ook de hoeveelheden van deze voedingsstoffen in multivitamine wil nog wel eens verschillen.

Daarnaast hebben wetenschappers tevens geconcludeerd dat deze multi’s ook bepaalde soorten kruiden, vetzuren en aminozuren in zich kunnen hebben.

Omdat er nog wel eens gesjoemeld wordt met deze supplementen, is het aan te raden om een multivitamine van een goed bekend staand merk te kopen als je ze wilt gaan gebruiken.

Voor wie zijn multivitamine geschikt?

Voor wie zijn multivitamine geschikt

Uiteraard kan iedereen die dat wil gebruik maken van multivitamine. Maar is dat ook echt nodig? Uit ervaring blijkt dat het naleven van gezonde eetgewoontes waarbij voldoende wordt gevarieerd, multivitamine overbodig maken. Toch kan het zijn dat je door bijvoorbeeld ziekte of herstel te weinig van deze voedingsstoffen binnenkrijgt.

Voor deze groep mensen kan het slikken van een aanvullend supplement in de vorm van multivitamine wel gewenst zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan:

– Rokers
– Zwangere vrouwen (foliumzuur)
– Mensen die niet dagelijks buiten komen
– Oudere doelgroepen
– Langdurige zieken of mensen die moeten herstellen van een operatie

Voor sommige van deze doelgroep is een gezond eetpatroon misschien niet altijd haalbaar. Een multivitamine kan daarvoor tijdelijk een goede aanvulling zijn.

Eet je gezond, vers en gevarieerd? Dan krijg je over het algemeen voldoende vitaminen en mineralen binnen en heb je geen aanvullende multivitamine nodig.

Beste Multivitamine 2020

Beste Multivitamine 2020

Nu weet je al meer over vitamines. Dan is het nu tijd om de beste multivitamine selectie met je te delen. Mijn vriendin en ik heb deze pillen persoonlijk het afgelopen jaar getest. Tevens lees je ook honderden ervaringen van andere gebruikers.

Zo weet je zeker dat je nu de juiste keuze gaat maken. De pillen zijn ook 100% veilig en 100% legaal.  Maar houd je altijd aan de dagelijkse dosering en gebruiksaanwijzing tenzij een arts dit anders voorschrijft.

1. Multi Woman

Deze vitamine is een Super Multi voor fitte en actieve vrouwen! Multi Women bevat natuurlijk alle vitamines (totaal van A tot Z), mineralen en antioxidanten die je nodig hebt. Wij hebben gekozen voor vitamines en mineralen in de best opneembare vorm.  Neem een tabletje ongeveer 30 minuten voor de activiteit in en je ervaart een enorme energie boost! Lees hier 495 ervaringen van andere Multi woman gebruikers >>>

Voordelen:

 • 365 dagen per jaar in topvorm!
 • Bevat speciale groente- en fruit exctracten
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Multi Women

Profiteer nu van 20% korting voor 4,90 euro te koop >>>

2. Multi Men

Multi Men is verbeterd! Bestel nu dé multivitamine speciaal voor mannen met uitsluitend de beste ingrediënten! Wat is er veranderd? Multi Men is nu nog beter, omdat wij gekozen hebben voor uitsluitend de best opneembare vormen vitamines en mineralen. Neem een tabletje ongeveer 45 minuten voor de activiteit in en je ervaart een enorme boost in energie! Lees hier 1334 ervaringen van andere Multi Men gebruikers >>>

Voordelen:

 • BCAA & Glutamine Amino blend
 • Unieke “Alpha Male” blend
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Multi Men

Profiteer nu van 20% korting voor 4,90 euro te koop >>>

3. Opti-Men Optimum Nutrition

Haal altijd het meeste uit je workouts. Opti-Men is speciaal voor mannen en is meer dan een standaard multi! Het levert je de belangrijkste vitamines, mineralen, aminozuren en kruiden zodat je het beste uit je workouts en je leven kunt halen. Lees hier 309 ervaringen van andere Opti-men gebruikers >>>

Voordelen:

 • Krachtige werking
 • 3 tabletten per dag bij het eten
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Opti-Men Optimum Nutrition

Profiteer nu van 20% korting voor 15,90 euro te koop >>>

4. ADAM 

Wil je eens een hoge kwaliteit multivitamine proberen? ADAM is een superieur multivitamine mineralencomplex speciaal voor mannen. Alle andere multivitamine/mineralen preparaten voor mannen zijn nu overbodig met deze nieuwe ADAM Multivitamine voor mannen! Lees hier 68 ervaringen van andere ADAM gebruikers >>>

Voordelen:

 • Bevat 10,000 IU beta caroteen van CaroCare®
 • Bevat ZMA, een zink supplement zeer populair bij actieve mannen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

ADAM Now Foods

Profiteer nu van 20% korting voor 26,90 euro te koop >>>

5. Marinol® Omega3

Vergelijk Marinol® Omega-3 niet met een standaard product dat je in de supermarkt, drogisterij of reformzaak koopt. Marinol® Omega3 van Body & Fit is een speciaal Omega3 product dat voor de volle 100% uit het exclusieve Marinol® Omega 3 bestaat. Lees hier 732 ervaringen van andere Manirol Omega 3 gebruikers >>>

Voordelen:

 • Sensationele prijs voor het allerbeste
 • Zuiverheid
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Marinol® Omega-3

Profiteer nu van 20% korting voor 3,90 euro te koop >>>

Multivitamine werkt het echt?

Je bent nu meer te weten gekomen over al deze vitamine pillen. Het is belangrijk dat je de juiste vitaminen en pillen aanschaft en niet zo maar iets via het internet aanschaft.

De TOP 5 die ik vandaag met je gedeeld hebt bevat legale en vooral veilige vitaminen pillen! Tevens is Body & Fit de grootste webshop van Nederlands grootste supplementen aanbieders.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van deze vitaminen pillen!

TIP: Visolie kopen? Hier 3 goede redenen om visolie te gebruiken!

Vond je Dit Artikel Nuttig? Klik en Review!
[Review: 0 Gemiddeld: 0]

4 gedachten over “TOP 5 Beste Multivitamine 2020? Ervaar een Enorme Energie Boost!”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.